Futbol Sahası Haberleri

Futbol Sahası Haberleri

Köyceğiz’de çim yüzeyli futbol sahası yapımında sona yaklaşıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Toparlar Mahallesi’nde yapımına başlanan çim yüzeyli futbol sahası inşaatında sona yaklaşıldı.

Köyceğiz Toparlar futbol sahası modernize ediliyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Toparlar Futbol Sahası, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen proje çerçevesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yenilenerek hizmete açılacak.

Muğla’da 101 Futbol Sahası Büyüklüğündeki Vahşi Alan Doğaya Kazandırılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde 250 bin 857 metrekare vahşi depolama alanında rehabilitasyon çalışmaları yaparak kenti yeşillendirmeye devam ediyor.

Turgutreis'e uluslararası standartlarda futbol sahası

Bodrum Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sonrasında çağdaş standartlara getirilen Amiral Turgut Reis Futbol Sahası’nın açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.

Amiral Turgut Reis Futbol Sahası Açıldı

Bodrum Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sonrasında çağdaş standartlara getirilen Amiral Turgut Reis Futbol Sahası’nın açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.

Fethiye Belediyesi Yağlı güreş etkinliği başladı

Fethiye Belediyesi tarafından organize edilen Fethiye Belediyesi Yağlı Güreşleri etkinliği, Karaçulha Futbol Sahası’nda gerçekleştiriliyor. 

Yenileme çalışmalarında son aşamaya gelindi

Bodrum Belediyesi tarafından yürütülen, Turgutreis'teki futbol sahasının yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Amatör Lig'de mücadele eden Turgutreis Spor Kulübü'nün talebi üzerine başlatılan yenileme çalışmaları, sahanın performansını artırmak ve sporcuların güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor.

Başkan Akdenizli, Seydikemerspor Antrenmanını İzledi

Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulübü Başkanı Bayram Önder Akdenizli, Esenköy Futbol Sahasında idman yapan teknik ekibe ve oyunculara baklava ikramında bulundu.

Turgutreis Futbol Sahası Yenileniyor

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Hizmetleri Bürosu ekiplerince Turgutreis’deki futbol sahasında yenileme çalışmaları başlatıldı.

Madımak Katliamı 30. Yılında Anıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki Günlükbaşı Futbol Sahası’nda Sivas’taki Madımak Oteli’nde katledilen 33 sanatçı ve aydın için anma töreni düzenlendi.

Basın mensupları yeşil sahada bir araya geldi

Fethiye’de basın mensupları, Fethiye Değirmenbaşı Sentetik Futbol Sahası’nda bir araya gelerek yeşil sahada ter döktü. Basın mensuplarının kendi arasında yaptığı futbol maçı keyifli anlara sahne oldu.

Olaylı Maç Tatil Edildi

17 Mayıs Çarşamba günü Fethiye Sentetik Futbol Sahası’nda oynanan, normal süresi 1-1 ilerleyen maçta rakip takımın saha olayları çıkarmasından ötürü maç, ileri bir tarihe ertelendi.

KARAÇULHA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısı ve Karaçulha Spor’un sezon açılışına özel halk konseri programı gerçekleştirildi. Karaçulha Kovanlık Futbol Sahası’nda düzenlenen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

FUTBOL SAHASI NÖBETİ TUTUYORLAR

Ortaca İlçesi’ne bağlı Fevziye Mahallesi’nde Ortaca Belediyesi aracılığı ile yaşam alanı olarak düzenlenmesini istediği yerin ihaleyle satışı gündeme geldi. Mahallede çocukların vakit geçirdiği tek yer olan alanı kaybetmek istemeyen Fevziye Halkı alanda nöbet tutmaya başladı.

Küçükler Futbol İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Küçük Erkekler Futbol İl Birincisi Yatağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu oldu. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği Müsabakaları Kötekli Futbol Sahasında yapıldı.

Zemin Orduspor Karşılaşmasına Hazırlanıyor

Fethiyespor, 27 Şubat Pazar günü 13.00’de kendi sahasında Orduspor’u ağırlayacak. Olumsuz saha koşulları sebebiyle önceki iç saha maçını Antalya’da Akdeniz Üniversitesi Futbol Sahası’nda oynayan Fethiyespor, Pazar gününki Orduspor maçını Fethiye İlçe Stadyumu’nda oynayacak.

Amatör Lig maçları kıran kırana geçti

Muğla 1. Amatör Küme C Grubu’nda hafta sonunda derbi maçları oynandı. Esenköy Futbol Sahası’nda oynanan Günlükbaşıspor-Yeni Mahalle Kültürspor karşılaşması için Jandarma ekipleri, geniş güvenlik önemleri aldı.

Fethiye Gençlik Spor Kulübü, Yeni Mahalle Kültürspor İle Berabere Kaldı; 1-1

Fethiye Gençlik Spor Kulübü, Yeni Mahalle Kültürspor ile oynayacağı maç öncesi moral kahvaltısı yaptı. Kahvaltının ardından Değirmenbaşı Futbol Sahasında oynanan karşılaşma 1-1 beraberlik ile sonuçlandı.

Spor sahası tanzim işleri yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Ankara Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Ankara Eryaman TOHM Atletizm Pisti, Doğal Çim Yüzey, Sentetik Kaplama Yürüyüş Yolu Yenileme , 2 Adet Kapalı Tenis Kortu, Sentetik Çim Yüzeyli Mini Futbol Sahası Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Girgin, Marmaris orman yangını ve Dalaman kâğıt fabrikası yangınını meclise taşıdı

27 Haziran’da Muğla'nın Marmaris ilçesinde oteller ve yerleşim yerlerinin yakınındaki ormanlık alanda çıkan yangında 150 futbol sahası büyüklüğünde, yaklaşık 110 hektar alan küle döndü. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin yangın hakkında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi verdi.

Bahriye Üçok Parkı'nda sona gelindi

Fethiye’de Bahriye Üçok Parkı çalışmalarında sona gelindi. Parkın peyzaj ve oturma alanları dışında çalışmaların yüzde 90’ı tamamlandı. Park içerisindeki bazı oyun alanları çocukların kullanımına açıldı. Mahalle sakinleri Bahriye Üçok Parkının eski haline göre çok daha güzel olduğunu belirterek, parkın ışıklandırmaları, oyun alanları, basket ve futbol sahasıyla Fethiye için örnek bir park haline geldiğini belirttiler.

Yangın ekiplerine işbaşı eğitim Tatbikatı

Fethiye ve Seydikemer Orman İşletme Müdürlüklerinde arazöz ve yangın söndürme ekiplerinin işbaşı eğitim tatbikatı Çamköy eski futbol sahası yanında gerçekleştirildi. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nce hemen her ilçede yapılan orman yangınlarıyla mücadele tatbikatı, bu yılda komando eğitimlerini aratmadı. Kovid-19 nedeniyle maske ve sosyal mesafeye uygun şekilde gerçekleştirilen Fethiye'deki iş başı eğitim tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Milletvekili Gökcan, Fethiye’de incelemelerde bulundu

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye’de yapımı devam eden KYK kız ve erkek yurdu ile yapımı tamamlanan Esenköy Mahallesi Sentetik Futbol Sahası’nda incelemede bulunduktan sonra yeni binasına taşınan AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. Milletvekili Yelda Erol Gökcan, yaptığı açıklamada ‘Fethiye’ye yeni müjdeler vereceğiz. Daha önce ki verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Fethiye’de yapımı devam eden 1300 kişilik KYK Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu’ 2021 yılı sonunda tamamlanacak’ ifadelerini kullandı. 

Esenköy Futbol Sahası geçici kabulü yapıldı 

Fethiye’nin Esenköy Mahallesi'nde, 500 kişilik tribün, nizami sentetik futbol sahası ve soyunma odalarından oluşan Esenköy Futbol Sahası’nın geçici kabulü yapıldı. Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, bu projenin kazandırılmasında emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti. 

Fethiyespor suni çimde hazırlanıyor 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Perşembe günü deplasmanda son sırada yer alan Yozgatspor’a konuk olacak. Suni çimde oynanacak karşılaşmaya lacivert beyazlılar, Değirmenbaşı Futbol Sahası’nda hazırlanıyor. Teknik Direktör Mesut Toros, “Deplasmana galibiyet için gidiyoruz. Takım olarak istekli ve arzuluyuz. Yozgatspor’un son sırada yer alması bizim için önemli değil” dedi. 

Vali Tavlı’dan bir dizi ziyaret 

Muğla Valisi Orhan Tavlı, iade-i ziyaretler kapsamında Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Muhtarlar Derneği, Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği, Fethiye Otelciler Birliği, Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanlığı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, TÜRSAB Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Vali Tavlı ayrıca Eldirek Mahallesi’nde ikamet eden Şehit Özgür Gümüş’ün babası İsmail Gümüş’ü evinde ziyaret ederken; Esenköy Sentetik Futbol Sahası ve Çamköy Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu. 

Esenköy yakında sahasına kavuşuyor

Esenköy Mahallesi’nde, 500 kişilik tribün, nizami sentetik futbol sahası ve soyunma odalarından oluşan Esenköy Spor Tesisleri için çalışmalar aralıksız sürüyor.

Maskeli İş Başı Eğitimi Nefesleri Kesti

Fethiye ve Seydikemer Orman İşletme Müdürlüklerinde arazöz ve yangın söndürme ekiplerinin iş başı eğitimleri Çamköy eski futbol sahası yanında gerçekleştirildi. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nce hemen her ilçede yapılan orman yangınlarıyla mücadele tatbikatı, komando eğitimlerini aratmadı. Kovid-19 nedeniyle maske ve sosyal mesafeye uygun şekilde gerçekleştirilen Fethiye’deki iş başı eğitimi zaman zaman nefesleri kesti.

Sarıhan “Spor Turizmini Geliştireceğiz”

AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan İlçe Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ile birlikte Beşkaza Kapalı Spor Salonunu ve yine o bölgede yeni yapılan sentetik futbol sahasını gezerek tesisler hakkında bilgi aldı.