Galatasaray Haberleri

Galatasaray Haberleri

Fethiyespor U12, Antalya’da 3 Büyüklere Karşı Mücadele Ediyor

1-2-3 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen KREMLİN BD CUP Turnuvası için Fethiyespor altyapı U12 Takımı Antalya'da maçlarına devam ediyor. Fethiyespor U12; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın U12 takımlarına karşı mücadele ediyor.

Sahaya Atatürk’ün Sözüyle Çıktılar

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçında yaşanan olayların ardından, Muğla’nın Bodrum ilçesinde U14 karşılaşmasında oyuncular, ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh, Ağabeylerimizi Tebrik Ederiz’ yazılı pankartla sahaya çıkarak olaya tepki gösterdi.

Fethiye’de Taraftarlar Suudi Arabistan’a Karşı Bir Araya Geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Beşkaza Meydanı’nda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerinin taraftarları bir araya gelerek Süper Kupa müsabakası öncesi Suudi Arabistan’ın yarattığı ‘Atatürk’ krizini kınadı.

Fethiye'de Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları Suudi Arabistan'a tepki gösterdi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir grup Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı Atatürk anıtı önünde İstiklal Marşı okuyarak Suudi Arabistan'a tepki gösterdi.

Dev Maç Öncesi Formalara İlgi Yoğun

Fethiye Salı Pazarı’nda, bugün oynanacak Galatasaray – Bayern Münih şampiyonlar ligi maçı için formalara ilgi arttı. Yerli ve yabancı turistler, dev müsabaka için formalarını Salı Pazarı’ndan tercih ediyor. Salı Pazarı esnafı Erdi Uluçay, maçtan dolayı formalara rağbetin arttığını mikrofonlarımıza anlattı.

Fevzi Tuncay, ‘Iska’ filminin hikayesini anlattı

Yönetmenliğini Mert Erez’in yaptığı Iska filmi, Fevzi Tuncay'ın Galatasaray maçında bir topu ıskalamasının ardından olanları ve kalecinin hayata tutunmasının gerçek öyküsünü anlatıyor. Fethiyespor’un kaleci antrenörü Fevzi Tuncay, film ile ilgili düşüncelerini FRT TV muhabirimize anlattı.

Arslan, “İlk galibiyetimizi almak istiyoruz”

Fethiyespor'un Galatasaray'dan kiraladığı genç defans Işık Kaan Arslan, 1-1 berabere kaldıkları Iğdır FK maçı ile yarın karşılaşacakları Somaspor maçı ile ilgili düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına aktardı.

Şampiyonluk Denizin Altında Kutlandı

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği üyeleri, Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu su altında yaptığı etkinlikle kutladı.

Başkan Karaca, Şampiyonluk Kupasıyla Bir Araya Geldi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Galatasaray’ın 2022-2023 Spor Toto Süper Lig Şampiyonluk Kupası ile bir araya geldi.

Şampiyonluk Kupası Fethiye'ye Geldi  

Türkiye Süper Ligi'nde şampiyon olan Galatasaray'ın kupası Fethiye'ye geldi. Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği Şampiyonluk kupası kutlamasında büyük coşku yaşandı. 

GALATASARAYLI TARAFTARLAR DERNEĞİ’NDEN MÜDÜR DADAŞOĞLU’NA ZİYARET

Fethiye Galatasaraylı Taraftarlar Derneği yöneticileri, göreve yeni atanan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

HASAN VEZİR: "GÜNÜMÜZ FUTBOLUNDAN KEYİF ALMIYORUM"

80'li yıllarda Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Çaykur Rizespor formalarını giyen Hasan Vezir, kendi dönemindeki futbol ile günümüz futbolu arasında kıyaslama yaptı. Kendi dönemindeki futbolcuların severek oynadığını dile getiren Vezir, Şimdi tam tersi. Ben oynarken keyif aldıklarına da inanmıyorum. İzleyen de bu sefer onlara uyuyor, onlar da keyif almıyorlar şeklinde konuştu.

ÖZEL FETHİYE’DE LGS’DE TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

Özel Fethiye Eğitim Kurumları akademik alandaki başarılarına bir yenisi daha ekledi. Özel Fethiye Eğitim Kurumları 2022 LGS de 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu. Ayrıca bugün açıklanan LGS yerleştirme sonuçları ile de 2022 LGS de 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olan 8. Sınıf öğrencisi Aslı Koçak Galatasaray Lisesi’ne yerleşti. İki sevinci bir arada yaşayan okul öğrencisi Aslı Koçak’ı ve ailesini okulda yapılan törenle tebrik etti.

Aslan heykelini Galatasaray - Barcelona maçına yetiştirdiler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde atık metal malzemelerden heykeller yapan Metalart Atölyesi, bu kez bir aslan heykeli yaptı. Heykeli, Galatasaray-Barcelona maçı gününde tamamlayan atölye çalışanları, 1 tonluk heykelin Galatasaray'a uğurlu geleceğine inandıklarını söylediler.

Başsavcı Bingül’den iadeyi ziyaretler devam ediyor

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Üç büyük spor kulübünün Fethiye’deki taraftarlar derneklerini ziyaret etti. Başsavcı Bingül, sırasıyla Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneğini, Fethiye Fenerbahçe Taraftarlar Derneğini ve Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneğini ziyaret ederek sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu ifade etti. Başsavcı Bingül, sırasıyla Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetimini, Fethiye Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Cihan Ünal ve yönetimini ve Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Emrecan Arıkan ve ekibini ziyaret etti.

Nur Germen gözyaşları arasında uğurlandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden eski milli basketbolcu ve antrenör Nur Germen toprağa verildi. Bir dönem Galatasaray forması da giyen eski milli basketbolcu Nur Germen, bir süredir organ yetmezliği sorunu yaşıyordu. 73 yaşındaki germen, Bodrum’daki evinde yaşamını yitirdi.

Bodrumspor’un genç stoperi Galatasaray’ın radarında

Galatasaray'ın Bodrumspor'un altyapısından yetişen 17 yaşındaki stoper İsmail Tarım ile ilgilendiği öğrenildi.

Galatasaraylı Oğulcan tatil için Fethiye’yi seçti

Süper lig’te sezonu şampiyon Beşiktaşın ardından 2. Sırada bitiren Galatasaray da futbolcular tatile çıkarken Galatasaraylı genç futbolcu Oğulcan Çağlayan da arkadaşlarıyla beraber tatil için Fethiye’yi seçti. Kız arkadaşıyla birlikte Fethiye’den tekne turuna çıkan Oğulcan Çağlayan Fethiye’de sezonun yorgunluğunu attığını söyledi. Önümüzde ki yıl için geçen sezonun üstünde bir performans sağlayacağını söyleyen genç futbolcu “İnşallah geçen sezonki performansın üstüne çıkarak takımımıza katkı sağlamak istiyorum” diye konuştu. 

Zor soru: Galatasaray mı Fethiye mi ?

ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun bitimine sadece 3 maç kaldı. Ligde kalma mücadelesi veren takımlardan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor kendi evinde Türk Telekom ile oynadığı kritik maçı 82-81 kazanarak umutlarını sürdürdü. Son saniyeye kadar heyecan fırtınası şeklinde geçen maçı LH Fethiye Belediyespor, sayı kralı Ricardo Ledo'nun son saniye üçlüğü ile 82-81 kazanmayı başardı. 

Büyükler Türkiye Şampiyonası Kürek Yarışları Köyceğiz’de yapıldı

Fenerbahçe ve Galatasaray Kürek Takımları “Büyükler Türkiye Şampiyonası Kürek Yarışları” İçin Köyceğiz’e geldiler.

ING Basketbol Ligi’nde 19. haftanın ardından 

ING Basketbol Süper Ligi'nde, düşme hattındaki tüm takımları çok yakından ilgilendiren müsabakada,  Lokman Hekim Fethiye Belediyespor İstanbul'da Galatasaray'a konuk oldu. LH Fethiye Belediyespor ile Galatasaray arasında Sinan Erdem salonunda oynanan maçı evsahibi ekip hakem desteğiyle 71 - 68 kazandı.

LH Fethiye Belediyespor kıl payı galibiyeti kaçırdı 71-68

ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor deplasmanda Galatasaray'a 71-68 mağlup oldu.

Basketbolda rakip Fenerbahçe'den sonra Galatasaray

ING Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasında Fethiye Beşkaza Spor Salonu'nda Fenerbahçe'yi ağırlayan LH Fethiye Belediyespor, 19. hafta mücadelesinde, Cumartesi günü İstanbul'da Galatasaray'a konuk oluyor.

Köyceğiz’de ezeli rekabet 

Fenerbahçe ve Galatasaray Kürek Takımları Türkiye Kupası İçin Köyceğiz’e geldiler. Büyükler Türkiye Kupası Kürek Yarışları Köyceğiz’de yapıldı.

FGSİAD Başkanı Önder’den Başkan Cengiz’e ziyaret

Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Önder Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’i; İstanbul Türk Telekom Arena Kompleksi’nde bulunan başkanlık makamında ziyaret etti. 

Topateş, “Mutlaka transfer yapmak istiyoruz” 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiyespor, hafta sonu Avrupa’nın en önemli takımları arasında ye alan Fenerbahçe Beko’yu ağırlayacak. Deplasmanda oynadıkları Frutti Extra Bursaspor maçını hakem hataları nedeniyle kaybettiklerini belirten Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Genel Sekreteri Yavuz Topateş, 4 galibiyetlerinin bulunduğunu ve çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Topateş, Spor Saati programına konuştu

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı 13 maçta Galatasaray, Beşiktaş ve Petkim'i yenmeyi başaran, ancak oynadığı son 5 maçı kaybeden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor sevenlerini üzüyor.

Önder, “Tarımsal üretim durmak üzere”

Fethiye Galatasaraylı İşadamları Derneği Yunus Önder, FRT Televizyonu’nda Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programında ülke ve bölge ekonomisi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Önder, “Türkiye’de tarım ve sanayi üretimi durmak üzere. Türkiye üretmezse enflasyon düşmez. Siz kolay yoldan tarım alanlarına bina yapıp satarsanız, otomatik olarak üretimden düşersiniz” dedi.

LH FETHİYE BELEDİYESPOR’UN RAKİBİ ANADOLU EFES

ING Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında kendi evinde Beşiktaş’ı ağırlayan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor karşılaşmadan 87-83'lük skorla galip ayrıldı. Bu galibiyetle Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Galatasaray’dan sonra bir başka önemli takımı daha dize getirmiş oldu.

EMİR GÖKALP LH FETHİYE BELEDİYESPOR’DA

ING Basketbol Ligi'nin yeni takımı Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Galatasaray’dan oyuncu H. Emir Gökalp ile anlaştı.