Giyim Haberleri

Giyim Haberleri

Fethiye Giyim Pazarı’nda Son Durum Ne? Fiyatlar Ne Durumda? Esnaf Kâr Edebiliyor Mu?

Muğla’nın Fethiye ilçesinde her hafta Salı günleri kurulan Giyim Pazarı adeta enflasyona meydan okuyor. Fethiye Giyim Pazarı’nda esnaf Ebru Korkmaz, fiyatların geçen seneki fiyatlara endeksli olduğunu belirterek fiyatlara çok zam gelmediğini belirtti. Peki Fethiye Giyim Pazarı’nda son durum ne? Fiyatlar ne durumda? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Muğlaspor’un resmi giyim sponsoru Patırtı

Muğla’dan çıkarak ülke çapında bir marka haline gelen Patırtı, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor’un 2023-2024 sezonunda resmi giyim sponsoru oldu. Patırtı, yeni sezonda yeşil beyazlıların teknik heyeti ve futbolcuları için özel koleksiyon hazırlayacak.

Giyim pazarına yabancı turist akını

Fethiye salı pazarında yabancı turistlerin alış veriş yapmasıyla yoğunluk yaşanıyor. Turistler daha çok giyim pazarında alışveriş yaparak, pazar esnafına can suyu oluyor.

Giyim Pazarı’na yoğun ilgi

Fethiye’de Salı günleri kurulan Giyim Pazarı’na yabancı turistlerin ilgisi yoğun oldu.

Yaşlılar, hamileler ve çocuklara uyarı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Suzan Demir Pektaş yaz aylarında güneşten korunma, giyim tercihleri, güneşten koruyucu krem seçimi tercihleri, çocuklarda güneş yağının ileri yaşlarda ortaya çıkabilecek tehlikeleri konusunda uyarılarda bulundu.

İngilizler giyim pazarına akın etti

Fethiye'de Salı günleri kurulan giyim pazarında İngiliz turistlerin ilgisi yoğun oldu.

Giyim Pazarı’nda Turist Yoğunluğu

Fethiye'de Salı günleri kurulan giyim pazarında İngiliz turistlerin ilgisi yoğun oldu.

Fethiye Salı Pazarı, turistlerin gelmesiyle yaz sezonunu açtı

Fethiye Salı Pazarı yabancı turistlerin gelmesiyle yaz sezonunu açtı. Turistler daha çok giyim pazarında alışveriş yaparak, pazar esnafına can suyu oluyor.

Öğrencilere bayram hediyesi dağıtıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Ramazan Bayramı sevincini yaşamak ve yaşatmak amacıyla liselerde öğrenim gören elli öğrenciye giyim yardımı hediye çeki dağıtıldı.

MSKÜ TARAFINDAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM GÖNDERİLDİ

Muğla Sıtkı Koçman üniversitesinden deprem bölgesine giyim, temizlik, gıda ve ısıtıcı gönderildi.

KIZILAY FETHİYE GİYİM MAĞAZASI AÇILDI

Türk Kızılay Fethiye Şube Başkanlığı “Kadir Çavuş” giyim mağazası törenle açıldı. Türk Kızılay’ının Muğla şubelerindeki 2. hayır giyim mağazası Fethiye’de açıldı.

ÇALDIĞI EŞYALARI BEBEK ARABASINA KOYAN ŞAHIS YAKALANDI

Muğla'nın Menteşe ilçesinde giyim mağazasına girip, alarmını söktüğü kıyafetleri bebek arabasına koyarak çalan şahıs yakalanırken, hırsızlık anları ise iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

LİSELİ SILA’NIN ÖLÜMÜNÜN NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan lise öğrencisine otomobille çarparak ölümüne neden olan sürücü tutuklandı. Zanlı ifadesinde, Yaya geçidi ile benim aramda yaklaşık 2-3 metre mesafede bir anda siyah giyimli, kafasında montunun kapüşonu takılı bir çocuk önüme çıktı. Korna ve frene bastım ancak hiç tepki vermedi. Yol yağmur nedeniyle ıslaktı. Bu sebeple araç durmayıp kaydı dedi.

MODANIN NABZI BURADA ATIYOR

Birbirinden ünlü markaları bünyesinde barındıran giyim pazarında modanın nabzı atıyor.

PAZAR DOLDU TAŞTI

Fethiye'de yaşayan ve turistik amaçlı olarak gelen yabancı uyruklu turistler, giyim ve meyve sebze alış verişi için Salı Pazarı’na akın etti.

Salı Pazarı Sallanıyor

Fethiye’nin ve bölgenin en büyük pazaryeri olan Salı Pazarı havaların iyice ısınmaya başlaması ile beraber sadece Fethiyelilerin değil yabancı turistlerinde en çok ziyaret ettiği yerlerden birisi oldu.

Salı pazarı giyim esnafı dertli

Fethiye’de Salı günü kurulan pazaryerinin giyim esnafı artan girdi maliyetleri ve mazot fiyatları yüzünden dertli.

Giyim Pazarında Turist Yoğunluğu

Fethiye’de Salı günleri kurulan giyim pazarında turistlerin ilgisi oldukça yoğun.

Kadınlar gününde sezona merhaba

Gelinlik ve damatlık gibi ürünlerde Fethiye’nin önde gelen giyim mağazalarından birisi olan Event Sposa , Kadınlar Günü’nde sezona merhaba etkinliği düzenliyor. Üç gün sürecek bu özel etkinlikte indirim uygulanacak.

Salı pazarında alanda dertli satan da

Fethiye’de Salı günleri kurulan semt pazarında alanda satanda dertli. Sebze ve meyve bölümünde satıcılar maliyetlerden dert yanarken, alıcılar ise yüksek fiyatlardan dert yandı. Giyim bölümünde ise turistlerin sadece gezmek için pazarı dolaştığı ifade edildi.

7 kalem özel güvenlik personeli giyim malzemesi alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, 7 Kalem Özel Güvenlik Personeli Giyim Malzemesi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Gelenek bozulmadı

Fethiye'de hayırseverlerin bağışladığı gıdalar ihtiyaç sahipleriyle buluşturuluyor. Hayırseverler ramazan ayı boyunca her gün Cumhuriyet Mahallesi'ndeki giyim mağazasının önünde sebzeden ekmeğe çeşitli gıda paketlerini ihtiyaç sahipleri için bağışlıyor. Ramazan ayında bir gelenek haline gelen yardım kampanyasına bu yıl katılımın daha çok olduğu kaydedildi. 

Yılbaşı yaklaşırken, pazarda hareketlilik yaşandı

Fethiye'de Salı günleri kurulan Salı Pazarı'nda yılbaşı öncesi yoğunluk hakim oldu. Pazarda, giyim bölümü eski günlerini arar vaziyetteydi. Covid-19 tedbirlerinin sık sık anonslar yapılarak hatırlatıldığı pazarda Fethiye Belediyesi zabıta görevlileri, sık sık maske ve sosyal mesafe kontrolleri yaptı. Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, sert bir kış geçirmediğimiz için fiyatlar geçen haftalara göre daha düşük olduğunu söyledi.

Genelge 11 Mayıs’tan itibaren geçerli olacak

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Genelge ile korona virüsü tedbirleri kapsamında daha önce il, ilçe ve beldelerdeki mahalle/semt pazarlarında; giyim, oyuncak, çiçek, fide, zücaciye/nalburiye vb. ihtiyaç malzemelerinin satışının geçici süreliğine kısıtlanmasına ilişkin alınan kararın, 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere kaldırıldığı ifade edildi.

İhtiyaçsa 1 Al Ücret Ödeme

Fethiye’de esnaflık yapan Salih Sağlam, hayırseverlerin bağışladığı gıdaları ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyor. Her sabah hayırseverler, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki giyim mağazasının önüne sebzeden ekmeğe, kuru gıdadan yağına kadar çeşitli gıda paketlerini, ihtiyaç sahipleri için bağışlıyor.

Fethiye’den İdlib’e 2 Tır Yardım Gitti

Fethiye’den İdlib’e 2 tır insani yardım gönderildi. Hayrat Vakfı Fethiye Temsilciliği öncülüğünde toplanan giyim ve gıda yardımları İdlib’e törenle uğurlandı. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’in de katıldığı törende vatandaşlar tırları alkışlarla uğurladı.

Yardım Tırları Türkmenlere Ulaştı

Fethiye Belediyesi tarafından gönderilen 2 tır battaniye ve giyim eşyası Telafer ve Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırıldı. Yardım tırlarıyla Suriye sınırına giden Belediye personelleri Okan Arıkan, Selayi Kafia ve Halil Cesur, bölgede yaşananları basın mensuplarıyla paylaştı.

Türkmenler İçin Yola Çıktı

IRAK’ın Musul kentinde terör örgütlerinin temizlenmesi için başlatılan operasyonun ardından Telafer’den yurtlarını terk etmek zorunda kalan ve Hatay’a gelen Türkmenler’e, vatandaşların da desteğiyle, Fethiye Belediyesi tarafından 2 tır battaniye ve giyim eşyası gönderildi.