Gizem Haberleri

Gizem Haberleri

Aday Adayı Tilkici’den Bir Dizi Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, genel merkez nezdinde bir dizi ziyarette bulundu.

Datça’nın Gizemli Mağarası ‘Tekesuyu’

Muğla’nın Datça ilçesinde yaklaşık 15 yıl önce Mağara Araştırma Derneği Bursa Şubesi ekipleri tarafından ilk haritalandırılması yapılan, yaklaşık 400 metre uzunluğunda ve 7 metre derinlikteki Tekesuyu Mağarası'nda, 2019 yılında yapılan ikinci haritalandırma ile eksik kollar tamamlandı.

Ulaş ve Gizem’in Mutlu Günü

“Beşkazanın Sesi” sosyal medya platformunun Sahibi Ulaş Ece ve Gizem Çulhaoğlu çifti geleneksel bir düğün ile dünya evine girdi.

CHP Muğla 2.sıra adayı Gizem Özcan kimdir?

Chp Muğla 2.sıra adayı Gizem Özcan kimdir?

YATAĞAN’DA 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle makamını, Belediye Meclisi Üyesi Gizem Duru Güler’e devretti.

BİRLİKTE YAŞADIĞI KADINI, ARABA İLE KASTEN ÇARPARAK ÖLDÜREN SANIĞA MÜEBBET HAPİS CEZASI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde birlikte yaşadığı kadını otomobille çarparak öldürdüğü gerekçesiyle hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan sanık Özcan Oğuz, son sözünde 'Takdir mahkemenizindir' dedi. Maktul Sahra Gizem Aksu'nun acılı ailesi, mahkeme heyeti tarafından verilen müebbet hapis cezasının yetersiz olduğunu belirterek, 'Süresi içerisinde istinaf mahkemesine başvurarak ağırlaştırılmış müebbet talebinde bulunacağız' ifadelerini kullandı.

KİSSEBÜKÜ'NÜN GİZEMİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

Muğla'nın Bodrum Mazı bölgesinde, birinci derece arkeolojik sit alanında bulunan Kissebükü Antik Çağ Kenti kazılarında eski gizemli bir kent açığa çıkıyor.

Gizemli kent Thera’da tiyatro gün yüzüne çıktı

Muğla'nın farklı noktalarında çok sayıda antik kentte kazı çalışması devam ediyor. Muğla Müze Müdürlüğü başkanlığında Muğla Valiliği YİKOB ve Ula Belediye Başkanlığı desteğinde devam eden Ula Thera antik kentindeki kazılarda tarihi tiyatro gün yüzüne çıkarıldı.

CHP’de bayram kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni yapıldı. Bayramlaşmaya Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sadet Kansız Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Milletvekilleri Burak Erbay, Suat Özcan, Süleyman Girgin, Mürsel Alban, Parti Meclisi Üyesi Gizem Sayar Özcan ve partililer katıldı.

Kendini benzinle yakan kömürcünün çocukları, dava açmaya hazırlanıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 17 Ocak 2022 tarihinde istiflediği mangal kömürü çuvallarının kaldırılmasını isteyen zabıta ekiplerine kızıp, üzerine benzin dökerek kendisini ateşe veren ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Süleyman Ekici'nin (63) oğlu Nuri ve kızı Gizem Ekici olayın sorumlularına dava açmaya hazırlanıyor.

Saatcı, Doğru Parti Seydikemer İlçe Başkanı

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Doğru Parti, Seydikemer İlçe Başkanlığı birinci olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede Gizem Saatcı Doğru Parti Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi.

Gizem Erdinç, çarşamba ve cuma günleri Karacabey’de olacak

Fethiye'nin en gözde mekanlarından “Mur-et Karacabey Et Restoranında” güzel geçen yaz sezonundan sonra kış hazırlıkları başladı.

Gizemli Kent ‘Thera’da kazılar sürüyor

Yıllardır kazı çalışması yapılmadığı için gizemini koruyan Ula'daki Thera antik kentinde bir taraftan yüzey temizlik çalışması yürütülürken, diğer taratan kazı çalışmaları başladı.

Gizemli kent ‘Thera’ gün yüzüne çıkıyor

Anadolu'nun yerlisi Karia halkının kültürünü en iyi yansıtan antik kentlerden biri olduğu düşünülen Muğla'nın Ula ilçesindeki Thera Antik Kenti'nde ilk defa kazı çalışması başladı. Kazı çalışmalarında öncelikli olarak tiyatro ve tapınak yapıları ortaya çıkarılacak.

Başkanlardan yangın bölgesinde inceleme

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) Üyesi Gizem Özcan Sayar ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile birlikte yanan bölgelerde incelemelerde bulunan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 'Bu yangında dayanışma kültürünün yaşadığını, zor zamanda hemen bir araya geldiğimizi gördük. Ben bir kez daha Türk halkı ile gurur duydum. Herkese tekrar teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Nursel Özdemir Kurumları ve Ada İşitme işbirliği

Fethiye ve Seydikemer’de eğitimleriyle fark yaratan Nursel Özdemir Kurumları faaliyetlerine devam ediyor. Son olarak öğrencilerini Ada İşitme Cihazı Merkezine götürerek sahibi Zeynep Yıldırım Şahin’in öncülüğünde Odyometrist Gizem Kamalı işitme testlerini yaptı.

DYP Muğla İl Başkanı Saatci, Darp Edildiğini Öne Sürdü

Doğru Yol Partisi Muğla İl Başkanı Gizem Saatci arkadaşı ile birlikte darp edildiğini öne sürdü. Saatci, Boğazım sıkıldı, boynum tırnak ve morluk içerisinde, omurgamda zedelenme, bacaklarımda ve kalçamda morluklar var" dedi.

DYP Muğla İl Ve İlçe Başkanları istifa etti

Muğla siyaseti istifa depremleri ile çalkalanıyor. DEVA Parti’sin sonra Doğru Yol Partisi (DYP) Muğla İl Başkanlığı’ndan da istifalar geldi. DYP Muğla İl Başkanı Gizem Saatci ile Seydikemer, Datça, Menteşe ve Ortaca İlçe Başkanlıkları istifa ettiler.

Genel Başkan Yardımcısı Öztunç Fethiye’de 

Cumhuriyet Halk Partisi Doğa Hakları ve Çevreden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, iki günlük Muğla programı kapsamında CHP Fethiye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Öztunç, “Şunu iyi bilin, AK Parti ve Cumhur İttifakı gidiyor. Son günlerde eller ve ayaklar birbirine dolaştı. Her gün bir skandal patlıyor. 128 milyar Dolar nerede diyoruz, kaç gündür cevap yok” ifadelerini kullandı. 

Motosiklet sürücüleri için yasal düzenleme onaylandı

DYP Muğla İl Başkanı ve Genel Başkan Danışmanı Gizem Saatci’nin hazırlayıp parti divanına sunduğu motosiklet sürücüleri için yasal düzenleme onaylandı. Önümüzdeki seçimlerde; DYP’nin seçim programı maddeleri arasında motosiklet sürücüleri için yapılacak düzenleme de yer alacak.

13 Nisan’da tüm dijital platformlarda yayında

Nisan ayında Suphi Karataş Es Müzik yapımla müzik hayatına merhaba diyecek olan genç rapçi Tunahan Kandemir, bomba gibi bir şarkıyla Rap dünyasında yerini almaya hazırlanıyor. Rock müziğinin güçlü sesi Gizem Saatçı’nın da destek verdiği genç rapçi Kandemir, “rap müzik severlerin kısa zamanda benim ve müziğimin takipçisi olacaklarına gönülden inanıyorum. Nisan ayında çıkacak olan şarkımla yer yerinden oynayacak” dedi.

Civelek ile Saatçı ortak projede buluştu: Yeni klipler yolda

1996 yılında çıkardığı “Yola Devam” adlı albümündeki “Güzelim” adlı şarkısına çektiği klip ile bir anda ünlenen sanatçı Serkan Civelek, müzik çalışmalarına Fethiye’den devam ediyor. Türkiye’nin Tina Turner’ı olarak bilinen ünlü sanatçı Gizem Saatçı ile ortak projelerde yer almaya devam eden Serkan Civelek, “90’larda çok farklı müzik piyasası vardı. Günümüzde dijital müzikle birlikte herkes kendi yatırımını kendi yapıyor. Yaşamım boyunca hep müzikle iç içeydim, üretmeyi seviyorum” dedi.

Ünlü sanatçı siyasete atıldı

Türkiye'nin tek basit kadın vokali, muhteşem gırtlak ve sesi ile Türkiye'nin Tina Turner'ı olarak tanınan ve sahnelerin en çok aranan sesi haline gelen Gizem Saatçi, siyasete atıldı. DYP Fethiye İlçe Başkan yardımcısı olan ünlü sanatçı "Müzisyenlerin ve sanatçıların haklarını korumak için ben de DYP’ li oldum" dedi.

GİZEM SAATÇİ KONSERİ BU AKŞAM İLLA TV’DE

Türkiye'nin tek basit kadın vokali, muhteşem gırtlak ve sesi ile Türkiye'nin Tina Turner ı olarak tanınan ve sahnelerin en çok aranan sesi haline gelen Gizem Saatçi, bu akşam İlla Tv’den canlı olarak yayınlanacak bir konser verecek.

GİZEMLİ MISIR MÜHRÜ BULUNDU

Seydikemer İlçesi’ndeki Letoon Antik Kenti’nde devam eden kazılarda, Antik Mısır uygarlığına ait, yaklaşık 2 bin 600 yıllık gizemli Mısır mührü bulundu.