Güçlendirme Haberleri

Güçlendirme Haberleri

Marmaris Belediyesi Vatandaşların Taleplerini Çözüme Kavuşturuyor

Marmaris Belediyesi ile vatandaşlar arasındaki iletişimi güçlendirmeyi hedefleyen Halk Masası kurulduğu günden bu yana binlerce talebi çözüme kavuşturdu. Birime kurulduğu günden bu yana 105 binden fazla vatandaşa yanıt verdi.

Köyceğiz Naip Hüseyin Anadolu Lisesi Yenilendi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Naip Hüseyin Anadolu Lisesi binası güçlendirme çalışmalarından sonra eğitim öğretime hazır hale getirildi.

Uzmanından bitkisel çay önerisi

Hava sıcaklıklarında ciddi düşüşler yaşanmaya başlarken aktar Ahmet Ali Topçu, bağışıklık sistemini güçlendirmek için bazı bitkisel çaylar önerdi.

Menteşe Öğretmenevi baştan aşağı yenileniyor

Muğla Menteşe Öğretmenevi, deprem güçlendirme ve büyük onarım çalışmaları çerçevesinde baştan aşağı yenileniyor.

Muğla’dan Rodos’a Geçmiş Olsun ve İlişkileri Güçlendirme Ziyareti

MUTSO Heyeti ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, hem yaşanan orman yangınlar nedeniyle ‘geçmiş olsun’ demek, hem de ikili ticari ilişkileri güçlendirmek adına Rodos’a gitti.

Çalış’a böyle köprü yakışır!

Fethiye Belediyesi, Çalış Sahil Bandı’nda tamamladığı projenin ardından, Çalış Köprüsü’nü de yeniledi. Yıllardır turizm bölgesine yakışmayan görüntüsüyle dikkat çeken Çalış köprüsüne; hem estetik bir çalışma yapılırken, aynı zamanda güçlendirme projesi de hayata geçirildi.

Düğerek kanalizasyon hattı tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla genelinde altyapıyı güçlendirmek ve altyapı hizmetlerinden yararlanma oranını arttırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Seydikemerspor Kadrosunu Güçlendiriyor

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Seydikemerspor Transferde Hız Kesmiyor

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Erzurumspor’da Bodrum maçı hazırlıkları sürüyor

 Sahasındaki güçlendirme çalışmalarından dolayı ligin ilk maçında Giresun’da Bandırmaspor’la karşı karşıya gelen ve sahadan 1-1 berabere ayrılan Erzurumspor, 19 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Bodrumspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Düğerek Kanalizasyon Projesinin Yüzde 85’ini Tamamladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde altyapıyı güçlendirmek ve altyapı hizmetlerinden yararlanma oranını arttırmak için çalışmalarına devam ediyor. Son olarak atık su sorunun ortadan kaldırmak ve atık suyun dönüşümünü sağlamak amacıyla Menteşe Düğerek Mahallesi’nde kanalizasyon projesi başlattı.

Turgutreis Anadolu Lisesi yeni görünümüne kavuştu

Muğla’nın en köklü okullarından olan Muğla Turgutreis Anadolu Lisesi yürütülen güçlendirme ve bakım onarım çalışmaları ile baştan sona yenilendi.

Başkan Akdenizli: “Seydikemerspor’un Başarılarını Konuşacağız”

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Okullar yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor

Milas ilçesindeki ilk ve orta dereceli okullarda yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi bakım, onarım ve güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Tamamlanan okulları Muğla Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Düğerek kanalizasyon hattı tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde altyapıyı güçlendirmek, altyapı hizmetlerinden yararlanma oranını arttırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Tadilattaki Okulun Durumu Ne Olacak?

Muğla'nın Fethiye ilçesinde muhtemel bir depreme karşı Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların ne zaman tamamlanacağı merak konusu oldu.

Kaymakam Karaman’dan Tadilattaki Okula Ziyaret

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin devam eden deprem güçlendirmesi ve onarım çalışmalarını yerinde incelemek üzere ziyarette bulundu.

Fethiye’de Okullar Depreme Karşı Güçlendiriliyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde muhtemel bir depreme karşı Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde güçlendirme çalışmaları devam ediyor.

Tecrübeli Savunma Oyuncusu Muğlaspor'da

Bölgesel Bal Ligi'nde mücadele eden Muğlaspor yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdürürken kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmeye devam ediyor.

Tecrübeli Savunma Oyuncusu Muğlaspor'da

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Muğlaspor, kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil beyazlı takım son olarak tecrübeli savunma oyuncusu Şevket Güngör’ü transfer etti.

FETHİYE'DE OKULLAR DEPREME KARŞI GÜÇLENDİRİLİYOR

Muğla'nın Fethiye ilçesinde muhtemel bir depreme karşı okullarda güçlendirme çalışmaları devam ediyor.

LACİVERT BEYAZLILARA FORVET TAKVİYESİ

Fethiyespor, takımı güçlendirmek için transferlere devam ediyor.

MUĞLA EMNİYETİNİN YENİ ARAÇLARI TANITILDI

Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Muğla Şubesi aracılığıyla Muğla'da yaşayan vatandaşlar tarafından yapılan bağışlarla Muğla İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine kazandırılan 37 adet aracın tanıtımı gerçekleştirildi.

ALİ GAFFAR OKKAN CADDESİ’NDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Fethiye Belediyesi ve ADM Elektrik Dağıtım AŞ. işbirliğinde Ali Gaffar Okkan Caddesi’nde elektrik hatlarının yer altına alınması, enerji güçlendirme çalışması yapılmasının ardından; Fethiye Belediyesi, üstyapı çalışmalarına başladı.

AKTAR TOPÇU,”KIŞ ÇAYLARINA YOĞUN BİR TALEP VAR”

Yaz ayının bitmesine az bir zaman kaldı. Hava sıcaklıklarında ise ciddi derecede düşüşler yaşanmaya başlarken aktar Ahmet Ali Topçu, bağışıklık sistemini güçlendirmek için bazı bitkisel çayları FRT TV için önerdi.

SEYDİKEMER BELEDİYESİNE ÇÖP TOPLAMA  ARACI KAZANDIRILDI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Seydikemer Belediyesi’ne 2022 model çöp toplama aracı hibe edildi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, daha etkin ve aktif bir hizmet için belediyenin araç filosunu güçlendirmeye devam edeceklerini kaydetti. 

ŞEFİKA PEKİNDE DEPREM GÜÇLENDİRME ÇALIŞMASI

Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde deprem güçlendirme çalışmaları başladı. Bu kapsamda dersler Gazi İlkokulu’nda devam edecek.

Köyceğiz'de orman yangın ekip binası yapılıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde orman yangınları ile mücadelede güçlendirme çalışmaları devam ederken orman yangın ekip binası yapılıyor.

KAAN AŞNAZ MUĞLASPOR'A İMZA ATTI

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk parolasıyla transfer çalışması yürüten Muğlaspor, birbirinden önemli isimlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Muğla’daki okulların güçlendirme çalışmasını Meslek lisesi öğrencileri yapıyor

Millî Eğitim Bakanlığınca okullar arası başarı ve imkn farklılıklarını azaltmak, eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi ile Muğla'da projede seçilen temel eğitim okulların alt yapısını güçlendirilme, eğitim ortamları zenginleştirilme çalışmaları devam ediyor.