Güler Haberleri

Güler Haberleri

Emniyet Müdürü Dadaşoğlu, “Tek silahımız güler yüzümüz, şefkatimiz”

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu “Bizim polis olarak görevimiz gönüllere girmektir. Olayları önlemek asıl amacımızdır. Bizim tek silahımız güler yüzümüz ve şefkatimiz” dedi. 

Fethiye’de Polis – Jandarma El Ele!

Fethiye Çarşı caddesinde polis ve jandarma ekipleri bir araya gelerek sürücülere uyarı broşürü dağıttı. Uyum içerisinde çalışan iki birimin ekipleri güler yüzleriyle dikkat çekti.

Kökten, “Biz bir aileyiz, beraber başaracağız”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, yerel seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Harun Güler’i ziyaret etti.

Fethiye Eğitim-İş Sendikasından Açıklamalar

Eğitim ve Bilim İşgörenleri (Eğitim-İş) Sendikası Fethiye Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yöneticilerin riyakarca övgülerini değil haklarını istediklerini belirttiler.

Başkan Gürün'den, 19 Ekim Muhtarlar Gününe mesajı

Vatandaşlara hizmet noktasında en önemli görevlerden birini icra eden muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; ‘’ Sevgi, hoşgörü ve güler yüzle hemşehrilerimize hizmet ettiğimiz Muğla’mızda bizlerin en önemli mesai arkadaşı, yoldaşı ve vatandaşlarımızla aramızdaki en sağlam köprü değerli muhtarlarımızdır.

Mehmet Özdemir, Av. Naciye Nazan Güler’i ziyaret etti

Türkiye Görme Engelliler Derneği (TURGED) Muğla Şube Sekreteri Mehmet Özdemir, Muğlalı Topaloğlu Mehmet Efe’nin torunu olan ve aynı zamanda Dernek gönüllüsü Av. Naciye Nazan Güler’i ziyaret ederek derneğin Muğla genelindeki çalışmalarıyla ilgili yol haritasının belirlendiği program üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

"Şefkat iyi sonuçlar oluşturacaktır"

Uzman Psikolog Rana İrem Güler, çocukların okula gitmeden önce başlayan karın ağrısı ve hastalık şikayetlerinin okul kaygısının habercisi olabileceği yönünde anne babaları uyardı. "Çocuğa nasıl hissettiğini açıklamasını öğretin; karın ağrısı mı var yoksa korkmuş mu" diyen Psikolog Güler, şefkatin her zaman iyi sonuçlar oluşturacağını söyledi.

Şener Usta, Güler Yüzüyle Beçin’in Sembolü Oldu

Türkiye’nin en yoğun karayollarının başında yer alan Milas-Bodrum karayolu üzerinde yıllardır tezgah açan Şener Oruç, organik ürünleri ve güler yüzü ile Beçin’in sembolü oldu.

Güler ve Öndeş Ailesinin Mutlu Günü 

Büyükbirlik Partisi Fethiye ilçe Başkanı Harun Güler’in oğlu Hasan ile Funda çifti, Şımarık Düğün Salonunda rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi. 

Otgöz’den Yerel Seçim Vurgusu; “Yatırıma Hizmete Boğacağız”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, İlçe Başkanı Ersöz Güler ve teşkilat mensupları ile birlikte Yatağan’da yoğun bir programa imza attı.

Güler, “ Belediye Meclis Üyeliğine Adayım”

Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’e ziyarette bulundu.

BBP’den Başkan Koyuncu’ya Anlamlı Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu’yu makamında ziyaret etti.

Demokrat Partililer Başkan Karaca’yı ziyaret etti

Dalaman eski Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Teşkilatlardan Sorumlu il ikinci başkanı Süleyman Camuzcuoğlu, Demokrat Parti yerel yönetimlerden sorumlu il ikinci başkanı Fatih Güler ve Demokrat parti il yönetim kurulu üyesi Halil Güldür Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyaret gerçekleştirdi.

İlçe Başkanı Güler Kongreye Katıldı

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi Muğla İl Teşkilatı birinci olağan genel kuruluna katılan Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, yeniden göreve seçilen İl Başkanı Yılmaz Elçin ve yönetimini tebrik etti. 

Arda Güler, Golden Boy sıralamasında 16'ncı sıraya yükseldi

Real Madrid'in Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı geçtiğimiz haftalarda da Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatil yapan Arda Güler, Golden Boy ödülü sıralamasında 62 sıra birden yükselerek, 16. sıraya yerleşti.

Arda Güler formaları Fethiye’de yok satıyor

Dünya futbol devi Real Madrid’e transfer olarak herkesi gururlandıran milli oyuncu Arda Güler’in forması, Fethiye halkı tarafından yoğun talep görüyor.

Şehit düşen polisler için Marmaris'te lokma dağıtıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde cuma namazı sonrası 15 Temmuz şehitleri polis memuru Nedip Cengiz Eker ve Komiser Gülşah Güler hayrına İlçe Emniyet müdürlüğü ve Marmaris Kaymakamlığı tarafından lokma dağıtımı yapıldı.

Arda Güler resmen Real Madrid’de

Geçtiğimiz hafta Bodrum’da tatil yapan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Real Madrid ile anlaşma sağladı. Genç yetenek İspanyol devine imza atmak üzere İstanbul'dan ayrıldı. Sarı-lacivertli kulüp, transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildirdi. Fenerbahçe'nin kasasına girecek rakam belli oldu.

Türkiye'nin güler yüzü Fethiye'ye geliyor

23 Haziran Cuma günü 22.'si gerçekleştirilecek olan Nif kiraz festivalinde müzisyen Ramazan Çelik sahne alacak. Ünlü Müzisyen Ramazan Çelik sosyal medya hesabında yayınladığı video da Fethiye halkına seslendi.

Aday adayı Güler, Menteşe’de

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili A. Adayı Nezahat Güler, CHP Menteşe İlçe teşkilatını ziyaret etti.

Aday adayı Güler’den CHP ilçe teşkilatına ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili aday adayı Nezahat Güler, CHP ilçe teşkilatını ziyaret etti.

ADAY ADAYI GÜLER ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili aday adayı Nezahat Güler, CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol ve CHP Muğla Kadın Kolları Başkanı Aysun Korkut ile bir araya gelerek istişarede bulundu.

CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI NEZAHAT GÜLER, SED MEDYA’YI ZİYARET ETTİ 

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı, İş İnsanı Nezahat Güler, ziyaretleri kapsamına, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i de dâhil etti.  Güler, “Ülkemizin ilerlemesinin tek anahtarının CHP ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu düşünüyorum” dedi. 

ERSÖZ GÜLER, AK PARTİ YATAĞAN İLÇE BAŞKANI OLDU

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti’den Muğla Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Ali Tekin’den sonra boşalan ilçe başkanlığı koltuğuna genel merkez tarafından emekli imam Ersöz Güler atandı.

YATAĞAN’DA 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle makamını, Belediye Meclisi Üyesi Gizem Duru Güler’e devretti.

OKUL MÜDÜRÜNÜN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN KADIN ŞOFÖR TUTUKLANDI

Muğla'nın Ula içesinde Şehit Öğretmen Sezgin Keçeci Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sema Güler'in ölümüne neden olan 48 EB 010 plakalı toplu taşıma aracının kadın şoförü Nurcan Ballı tutuklandı.

TRAFİK KAZASINDA ÖLEN OKUL MÜDÜRÜ İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Muğla'nın Ula ilçesinde Otobüsün altında kalan ve hayatını kaybeden Okul Müdürü Sema Güler için görev yaptığı Şehit Öğretmen Sezgin Keçeci Anadolu İmam Hatip Lisesi okul bahçesinde tören düzenlendi.

UMUT OĞUZ’DAN ’MIKNATIS’ FETHİYE’DE SAHNELENECEK

Umut Oğuz’un hayata dair ”bu gerçek mi?” diye sorgulatan gösterisi Mıknatıs, gülerken alt dudağınızı da ısırtacak bir stand up. Başkası anlatsa gülemeyeceğiniz kahkaha tufanına 17 Aralık cumartesi günü Fethiye de sahnelenecek.

BODRUMSPOR, TÜRKİYE KUPASI'NDA ZAFERE ODAKLANDI

Bodrumspor, Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı rakibi Altınordu maçı hazırlıklarına başladı. Ligde gidişattan dolayı takımdan yüzler gülerken, kupada ise galibiyet hedeflendi.

GÜNDOĞDU, “ZOR OLDU AMA BİZİM OLDU”

Alınan 3 puan sonrası yüzler gülerken, Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Nurkaya Gündoğdu, karşılaşmayı değerlendirdi.