BBP'den Başkan Koyuncu'ya Anlamlı Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu'yu makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu’yu makamında ziyaret etti. Karşılıklı istişarelerde bulunulan ziyarette Fethiye’nin durumu hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu. 
Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada: “Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’na seçilen arkadaşım, akrabam, dostum Mustafa Koyuncu için çok mutlu oldum, ziyarete geldim. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Fethiye’de çok güçlü olduğunu biliyoruz, hizmetlerini de görüyoruz. Belediyemizin hizmetlerini de ilgiyle takip ediyoruz. En güzel hizmetlerinden bir tanesi çay bahçeleri, plajlar ve Alim Karaca başkanımız da elinden geldiği kadar hizmet etmeye çalışıyor. Bu hizmetleri gördüğümüz için kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek: “Harun başkanımın da dediği gibi bizde akrabalık ilişkisi de var. Kendisi seçilmemden dolayı hem beni hem yönetimimizi ziyarette bulundular, sağ olsunlar. Zaten sürekli görüştüğümüz, sürekli istişare içinde olduğumuz başkanımız. Gelmesi bizi mutlu etti, ilk gelenlerin arasında olması ayrıca mutlu etti. Biz de yönetimimizle karşılamak istedik. Çok teşekkür ederim kendisine” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN