Milletvekili Otgöz'den Hastane ve Yol Müjdesi

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı (FTSO) ziyaret etti. Seydikemer–Söğüt karayolunun genişletilerek yenilenmesi için yoğun temaslar sürdürdüğünü vurgulayan Yakup Otgöz, 500 yatak kapasiteli olacak yeni Fethiye Devlet Hastanesi'nin okullar bölgesine yapılacağını açıkladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

 “Fethiye Devlet Hastanesi, Okullar Bölgesine Yapılacak”
Destekleri için Başkan Osman Çıralı ve FTSO yönetimine teşekkür eden Ak Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Muğla’nın sorunlarının çözümü için devamlı sahada olduklarını söyledi. Fethiye’ye yeni yapılacak Devlet Hastanesi’nin yerinin belirlendiğini açıklayan Yakup Otgöz, 500 yataklı hastanenin okullar bölgesine yapılacağını kaydetti. Otgöz, “Projesi yapılıyor. Hızlı bir şekilde ihaleye çıkacak. Hastane 300 yataklı olarak ihaleye çıkacak ama daha sonra 500 yatağı kadar çıkacak. Sayın Bakanımız da önemli olan başlanması dedi. Kendisi de çok acele ediyor, bir an önce başlamak istiyor. Bunun yanında Muğla’da da 750 yatak ilave olacak ve şehir hastanesi olacak. Artık İzmir’e, Antalya’ya ve Denizli’ye gitmekten kurtulacağız. Seydikemer Devlet Hastanesi Ekim sonunda tam kapasite çalışacak.” dedi. 

“Seydikemer–Söğüt Karayolu Mutlaka Yapılacak”
Bölgenin en önemli bir başka sorununun da Seydikemer–Söğüt karayolu olduğuna dikkati çeken Otgöz, “Seçimden bu yana 4 kez bakanımızla görüştük. Son olarak da Fethiyeli Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ile birlikte gittik. Bu yolu mutlaka yaptıracağız. En önemli yol. Devlet karayollarına baktığınız zaman da ihtiyaç duyulan en önemli yollardan biri. Bunun bilincindeyiz. Bu konuda bir şansımız da Karayolları Antalya Bölge Müdürümüz de Karayolları Genel Müdürü oldu. O da bu yolun ne kadar zaruri olduğunun farkında. Söğüt Kalkan yolu ve tünel de önemli ama bunlar ikinci sırada. Ama biz önce Seydikemer–Söğüt yolunu yapıp vatandaşımızın hizmetine açacağız.” şeklinde konuştu. 

“Cumhurbaşkanımız Fethiye’ye Çok Önem Veriyor”
Yerel seçim sürecine girildiğini hatırlatan Milletvekili Otgöz, şöyle devam etti. “Kasım sonu Aralık ayı içinde adaylar belirlenecek. Memleketimiz için hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımızın en çok önem verdiği ilçelerden biri de Fethiye. Geçen dönemki seçimden sonra ilk olarak Fethiye’yi nasıl kaybettik dedi. Fethiye’ye çok önem veriyor.” Dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN