Gürültü Haberleri

Gürültü Haberleri

Bodrum’da fırtına ve sağanak etkili oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Amatör balıkçı teknesinin karaya vurduğu ilçede ağaçlar devrildi, cadde ve sokaklar göle döndü.

Sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde başlayan ve yer yer şiddetini arttıran gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Muğla’nın kıyı kesimlerine yağış uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla’nın kıyı kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Vatandaşlar Sokakta Kar Değil, Dolu Küredi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde etkili olan sağanak sonrası yağan fındık büyüklüğündeki dolu sokakları beyaza bürüdü. Sokaklardan yağmur suyu yerine dolu akarken mazgallar tıkandı. Vatandaşlar tıkanan mazgalları kürekle açmaya çalıştı.

Muğla’ya Gök Gürültüsü Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, bu akşam saatlerinden itibaren Muğla genelinde gök gürültülü ve sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Muğla’yı Uyardı, Sel, Dolu, Hortum Riski Var

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, bu geceden itibaren Muğla genelinde yaşanacak yağış nedeniyle sel, dolu, su baskını ve kıyı kesimlerde hortum riskine karşı vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

Fethiye Yılın İlk Gününde Yağışa Teslim Oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösteriyor.

Sağanak yağış devam edecek

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla bölgesinde devam eden sağanak ve gök gürültülü yağışın Perşembe sabah saatlerine kadar devam edeceği açıklandı.

Muğla’ya sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi Muğla için sağanak yağış ve gök gürültüsü uyarısında bulundu.

Fethiye’de Yağmurlu Hava Hakim

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber ilçe genelinde yağışlı hava etkisini göstermeye başladı.

Rögarlar patladı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde sabah saat 05.00’te başlayan gök gürültüsü, fırtına ve yağmur ile birlikte dolu yağışı sonrası su baskınları yaşandı. Fındık büyüklüğünde yağan dolu ağaçların yapraklarına zarar verdi.

Fethiye’de yağış bekleniyor

Aylardır sıcak havanın etkisini sürdürdüğü Fethiye’de, Pazartesi ve Salı günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Muğla’nın İç Kesimlerine Yağış Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Muğla’nın iç kesimleri Yatağan, Milas, Kavaklıdere ilçelerinde gök gürültülü yağış uyarısında bulundu.

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğu kesimleri ile İç Ege'nin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Azmak keyfi pahalıya patladı

Muğla’nın ‘Sakin Kent’ ünvanlı Ula Akyaka Mahallesi Kadın azmağı kenarına tatil için aracı ile gelen vatandaş büyük bir gürültü sonrası şoke oldu.

Yağışlı Havalar Devam Ediyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından 8 Haziran Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren Muğla ve çevresi için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı yapıldı.

MUĞLA’YA SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla için sağanak yağış ve gök gürültüsü uyarısında bulundu.

YENİ BİR YAĞIŞLI HAVA GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde yeni bir yağışlı havanın etkisine girileceğini, bu çerçevede yağmur, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların olabileceğini bildirdi

FETHİYE İÇİN SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi Fethiye için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısında bulundu. 

PAZAR GÜNÜ MUĞLA’YA SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıda, Muğla ve çevresinin pazar günü saat 10.00-18.00 arası gök gürültülü sağanak yağış beklendiği açıklandı.

MUĞLA’YA SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi Muğla için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısında bulundu.

MUĞLA’YA YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Cumartesi ve Pazar günleri için Muğla'ya gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılırken, sahil bölgelerinde yağışın kuvvetli olması beklendiği açıklandı.

Birbirlerini dövüyorlardı, gazeteciyi fark edince ona saldırdılar

Marmaris’te dün gece sokak ortasında kavga eden İngiliz kadınlar ve bir Türk erkek görüntülendiklerini anlayınca kendi kavgalarını bırakıp, gazeteciye saldırdılar.

Yağmur sonrası güneş açtı

Fethiye’de 22 Mayıs Pazar günü etkili olan sağanak ve gök gürültülü yağış, yerini Pazartesi günü güneşli ve mevsim normalleri üstüne sıcaklığa bıraktı.

Muğla Çevrelerinde Fırtına Ve Kuvvetli Yağışlara Dikkat

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Perşembe gününe kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Muğla ve ilçelerinde beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Datça’da çeyrek asırlık ağaç rüzgarın etkisi ile devrildi

Muğla'nın Datça ilçesinde çeyrek asırlık ağaç sağanak yağış ve rüzgarın etkisi ile büyük bir gürültü ile devrildi.

Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Salı günü sabah saatlerinden itibaren Çarşamba öğle saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Muğla ve ilçelerinde beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Kökten’in Ölüdeniz’e Tünel Hayali

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten yazın Ölüdeniz’de yaşanan trafik sorunun ve eğlence sektöründe yaşanan gürültü sorununun çözümü için Ölüdeniz Kıdrak Plajının dönüş yolunun karşısından Kumburnu gişelerine kadar bir tünel yapılması için girişimlerde bulunacağını söyledi.

Kuvvetli yağışlara dikkat!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Pazar(bugün) ve Pazartesi günü görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Ak Parti İl Başkanı Mete, Yangın Sürecine İlişkin Açıklamalarda Bulundu

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, il genelinde meydana gelen ve iki hafta sonunda söndürülen yangınlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yangın süresince yapılan eleştirilere de yanıt veren Mete, “Birkaç işgüzar, gökyüzünü videoya çekip “Nerede, hani helikopter?” şeklinde halkı galeyana getirme yolunda açıklamalar yaparken hemen yakınlarından geçen söndürme uçaklarının ve helikopterlerin gürültüsü videoyu izleyenlerce duyuldu” dedi.