Hakemler Haberleri

Hakemler Haberleri

Muğla Başkanı Muhsin Erçetin Yönetime Girdi

81 ilde şubesi ve yaklaşık 7900 üyesi olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin 14. olağan seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı.

Fethiyeli Hakem Emre Kargın, formasını hediye etti

Süper Lig hakemlerinden Fethiyeli Emre Kargın, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye ziyarette bulundu.

Fikret Öztürk: "Eyüpspor maçında hakemin tutarsız kararları iki tarafı da çıldırttı"

Bodrum Futbol Kulübü Başkanı Fikret Öztürk, Eyüpspor maçında hakem kararlarından dolayı karşılaşmanın atmosferinin etkilendiğini söyleyerek, "Son 2 haftadır Bodrumspor üzerinden hakemler tarafından bir şeyler oynanıyor. Eyüpspor maçında olayları bu şekilde getiren hakemdi. Hakemin tutarsız kararları iki tarafı da çıldırttı" dedi.

İsmet Taşdemir: "Hakemlerin kendine çeki düzen vermesi lazım"

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, ligde hakemlerin hatalı kararlar verdiğini söyleyerek, "Hakemlerin kendine çeki düzen vermesi lazım çünkü biz aynı yolda giden insanlarız. Onlarsız biz, bizsiz de onlar olmuyor. İnşallah bir an önce toparlanırlar" dedi.

Bodrum FK’dan hakem kararına isyan

Bodrum Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şafak Öztürk, Çorum FK’ya 2 penaltı golüyle 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Eğer bu tür hakemlerin Türk futbolu ile ilişkileri devam edecekse, biz Öztürk ailesi olarak Türk futboluna yaptığımız yatırımları tekrar gözden geçireceğiz" dedi.

Gülleri, “Hakemlerin hatasına sığınmıyorum, kaybettik..”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 19.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde 24 Erzincanspor’a 1-3 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gülleri, “Hakemlerin hatasına sığınmıyorum, kaybettik..”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 19.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde 24 Erzincanspor’a 1-3 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor, Ankara Deplasmanında

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 18.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Isparta 32 Spor – Fethiyespor maçı hakemleri belli oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor, 16.hafta müsabakasında deplasmanda Isparta 32 Spor ile karşılaşacak. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Boluspor – Bodrum FK maçı hakemleri belli oldu

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında oynanacak Boluspor – Bodrum FK maçını yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

El emeği ürünler sahiplerini bekliyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile İskenderunspor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Sarıyer – Fethiyespor maçı hakemleri belli oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 8.Hafta mücadelesinde Sarıyer ile Fethiyespor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Büyük önem taşıyan maçı Pınar yönetecek

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta müsabakasında bu akşam 19.00'da Denizlispor'u konuk edecek. Fethiyespor adına büyük önem taşıyan karşılaşmayı Serkan Pınar yönetecek.

Fethiyespor – Denizlispor maçı hakem kadrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta müsabakasında 8 Ekim Pazar günü 19.00'da Denizlispor’u konuk edecek. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Menemenspor-Fethiyespor hakem kodrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 6.Hafta müsabakasında 1 Ekim Pazar günü 19.00’da Menemenspor’a konuk olacak. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Fethiyespor – Somaspor maçı hakem kadrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta müsabakasında Cumartesi günü 19.00’da Somaspor’u konuk edecek. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Altay – Bodrum FK maçı hakem kadrosu belli oldu

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 6.Hafta müsabakasında Pazartesi günü 20.00'de Altay'a konuk olacak. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Sakaryaspor – Bodrum FK maçı hakem kadrosu belli oldu

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 5.Hafta müsabakasında bugün 20.00’de Sakaryaspor’a konuk oluyor. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Sakaryaspor – Bodrum FK maçı hakem kadrosu belli oldu

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 5.Hafta müsabakasında Sakaryaspor’a konuk olacak. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Bodrum FK – Ümraniyespor maçını yönetecek hakemler belli oldu

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 4.Hafta müsabakasında Ümraniyespor’u konuk ediyor. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Giresunspor – Bodrum FK Maçını Yönetecek Hakemler Belli Oldu

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig’e yarın oynacağı Bitexen Giresunspor maçı ile merhaba diyecek. Hedefin mutlak 3 puan olduğu maçta maçı yönetecek hakemler belli oldu.

Fethiyespor maçını yönetecek hakemler belli oldu

Fethiyespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 34.haftada 23 Nisan Pazar günü evine Balıkesirspor’u ağırlayacak. Karşılaşmayı yönetecek hakem kadrosu belli oldu.

HAYATINI KAYBEDEN HAKEMLER ANILDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bu yıl 33.sü düzenlenen Uluslararası Yelken yarışlarının üçüncü gününde, hayatını kaybetmiş olan önceki dönem hakemler anısına denize çiçek bırakıldı, saygı duruşunda bulunuldu.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Fethiyespor ile Diyarbekirspor karşılaşmasını yönetecek hakemler belli oldu.

Hakemler yeni sezona Marmaris’te merhaba dedi

Muğla'daki futbol maçlarında görev alacak olan hakem ve gözlemciler yeni sezona Marmaris'te merhaba dedi.

Fethiyespor İskenderun F.K’yı ağırlayacak

3. lig 2 .grupta çeyrek final ikinci maçını 1-0 kaybetmesine rağmen ilk maçı 2-1 kazandığı için tur atlayan Fethiyespor’da tur sevinci yaşanıyor. Lacivert beyazlılar bu hafta Cumartesi günü Kütahyaspor’u eleyen İskenderun Futbol Kulübü ile yarı final ilk maçına çıkacak. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Teknik Direktör Enver Ataçocuğu ve Kaptan Sabri Turgut yarı finale çıkmanın sevincini yaşadıklarını belirtirken, konuk Yomraspor Başkanı ve Teknik adamı da kaybetmenin üzüntüsünü hakemlere bağladılar. 

TFFHGD Muğla Şubesi'ne Erçetin Yeniden Başkan Seçildi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Muğla Şubesi Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.

Nedir hakemlerdeki Fethiye alerjisi?

Pandeminin tüm Fethiye ekonomisini vurduğu bu zor günlerde ING Basketbol Süper Ligi'nde kısıtlı imkanlarla mücadele etmeye çalışan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, bir yandan da hakemlerle baş etmeye gayret ediyor. Ligin sonu yaklaştıkça ve maçların telafisi kalmadıkça, “Süper Lig’e Anadolu’dan katılan tek ilçe takımı” konumundaki LH Fethiye Belediyespor aleyhinde kritik anlarda verilen kararlar ligin düşme hattının kaderini yakından etkiliyor.

Basketbolda 17. Haftanın ardından

ING Basketbol Süper Ligi'nde 17. hafta birbirinden ilginç maçlara ve sonuçlara sahne oldu. 17. haftanın açılış mücadelesinde, düşme hattını çok yakından ilgilendiren maçta Frutti Extra Bursaspor ile Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Tofaş Spor Salonu’nda karşılaştı. Yeni transferleri Tillman ve Shayok'un ilk kez forma giydiği Frutti Ekstra Bursaspor, son ana kadar çekişmeli geçen maçta, hakemlerin son derece taraflı ve yanlış kararlarının da katkısıyla, LH Fethiye Belediyespor'u 89-84 mağlup etti. Bursaspor böylece ligdeki son 4 maçında 3. galibiyetini aldı.  

Fethiyeli Genç Hakeme önemli görev

Merkez Hakem Kurulu’nun 2020-21 sezonu için açıkladığı listelerde Fethiye doğumlu Emre Kargın (30), üst klasman hakemliğine terfi etmişti. İzmir Bölgesi hakemlerinden olan Emre Kargın; Salı günü oynanacak Fenerbahçe-Karacabey Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçını yönetecek.