#Halk Haberleri

#Halk Haberleri

HALK OYUNLARI EKİPLERİ KARACA’YI ZİYARET ETTİ

Uluslararası Halk Oyunları Festivali kapsamında Azerbaycan, Kırgızistan, Gürcistan, Kazakistan ve Türkiye’nin farklı illerinden Fethiye’ye gelen halk oyunları gösteri ekipleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ettiler.

YÖRÜKLERE MESAFELER ENGEL DEĞİL

Balıkesir Susurluk Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ‘Susurluk Yörük’çe Türküler’ Halk Konseri’ne Fethiyeli Yörüklerde katıldı.

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ ŞEHİTLERİNİ ANDI

Fethiye Halk Eğitimi Merkezi Türk Halk Müziği Koro’su tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferimizin 107. yıldönümü programı düzenlendi. Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Cazağ, öğretmenler ve birçok vatandaş katıldı.

Bahriye Üçok Halk Evi Enflasyona Direniyor

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Bahriye Üçok Parkı Halk Evi vatandaşa ucuz ve kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Ekonomide yaşanan gelişmelerden sonra enflasyon rakamlarının artmasına rağmen halka ucuz ve kaliteli hizmet anlayışından vazgeçmeyen Bahriye Üçok Parkı Halk Evi uygun fiyatları ile dikkat çekiyor.

Halk Eğitim’den Sergi

Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan resim kurslarında eğitim gören kursiyerlerin ve Fethiye Belediyesi Fen Lisesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile hazırladıkları Resim Sergisi Açılış Töreni Yapıldı.

İhracat Azaldı Fiyatlar Düşüşte

Yaş sebze meyvede en fazla ihracat yaptığımız ülkeler arasında yer alan Ukrayna ve Rusya’nın birbirleri ile savaşması sonucunda azalan ihracat bazı yaş sebze ve meyve fiyatlarını düşürdü. Çalış Pazarı’nda Soğan 1 liraya, patates 6 liraya,domates 7 liraya satıldı.

Bir Süre Daha Maske Takmaya Devam Edeceğim

2 Mart tarihi itibariyle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada ‘’Artık açık havada maske kullanmak zorunda değiliz. Kapalı yerlerde de havalandırma iyiyse maske şartı kalktı." dedi. Açıklama sonucunda maskelerini çıkartan vatandaşlar olsa da tedbir amaçlı takmaya devam edenlerin sayısı da bir hayli fazla.

Ünal ‘’Saldırıyı Kınıyoruz’’

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal Samsun’daki Atatürk Heykeline yapılan saldırı hakkında konuştu. Diğer taraftan İstanbul’da büfe işleten Güneydoğu Gazisi hakkında konuşan Ünal,’’ Bunları yapanları şiddetle kınıyoruz’’ dedi.

Behçet Saatcı İlçe Gezilerine Başladı

Önceki dönemlerde; Muğla’nın Fethiye ilçesinin aralıksız 4 dönem Belediye Başkanlığını yapan ve 2019 Yerel Seçimlerine Muğla Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak giren Behçet Saatcı; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendi rozetini takmasıyla İYİ Parti’ye geri dönmüş, Muğla kamuoyunda yeniden gündem olmuştu.