Halk Plajı Haberleri

Halk Plajı Haberleri

Fethiye Akmaz Halk Plajı’nda Ağaçlandırma Çalışması Yapıldı

Akmaz Halk Plajı’nın sezon hazırlıkları kapsamında; Fethiye Belediyesi, Orman İşletme Müdürlüğü, Kargı mahalle muhtarlığı, Akra Oteli, Fabay Otel ve Günlükkent Sitesi yönetimi işbirliğiyle, Akmaz sahilinde çevre düzenleme, temizlik ve ağaçlandırma çalışması yapıldı.

Bodrum plajlarında sezon hazırlığı

Bodrum Belediyesi tarafından kent genelindeki 83 halk plajında sezon hazırlıkları yapılıyor.

Bodrum’a 4'üncü Halk Plajı Geliyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın halk plajı yapacağı sahili işgal eden yapılar kaldırılırken, bölgeye 4'ün halk plajı yapılacak.

Marmaris’te etkili olan sağanağın ardından sahil çöple doldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabaha karşı etkili olan ve gün içinde hafif yağan sağanak ve rüzgarla birlikte Marmaris Halk Plajı adeta çöplüğe döndü.

Gerenkuyu Halk Plajı Temizlendi

Bodrum Belediyesi ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Muğla Şubesi’nin ortaklaşa organize ettiği Deniz Çöpleri İzleme Programının ikincisi yapıldı. 

Çalış Halk Plajı'na 'Vatandaştan tam not'

Fethiye Belediyesi Çalış Halk Plajı, gerek ürün fiyatlarıyla gerekse de müşteri memnuniyetiyle vatandaştan tam not almaya devam ediyor.

Çalış Halk Plajı’nda Pazar yoğunluğu

Fethiye Belediyesi Çalış Halk Plajı'nda Pazar günü yoğunluğu yaşandı. 

Başkan Karaca: “Elektrik Kesiliyor, Fethiye Belediyesi Şikayet Ediliyor”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, her türlü elektrik ve su kesintisinin belediyeden bilindiğini belirterek halkı bilinçlendirmek amacıyla Çalış Halk Plajı açılışında önemli konulara değindi.

Karaca’dan İtalya’da Tatil İddialarına Cevap

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Fethiye’de elektrik kesiliyor, Alim Başkan İtalya’da tatilde.” iddialarına Çalış Halk Plajı açılış konuşmasında cevap verdi.

Karaca “Fethiye’ye Üçüncü Plajımızı Kazandırmanın Onurunu Yaşıyoruz”

Fethiye Belediyesi Akmaz ve Karaot'un ardından Çalış'a da bir halk plajı kazandırdı. Çalış Halk Plajı'nın açılış töreni, yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Selimiye Halk Plajı, Vatandaşların İlgisini Çekiyor

Yaz aylarında pek çok yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan Marmaris’in turistik mahallelerinden Selimiye, Sığliman bölgesinde yer alan halk plajıyla da ilgi çekiyor.

Çalış Halk Plajı hizmete açılıyor!

Fethiye Belediyesi Azmak ve Karaot’un ardından Çalış’a da bir halk plajı kazandırdı. Çalış Halk Plajı’nın açılış töreni 11 Ağustos 2023 Cuma Günü saat: 19.00’da gerçekleşecek.

Karaca, “Rant için değil, halk için çalışıyoruz!”

“Rant için değil, halk için çalışıyoruz!” diyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Çalış Halk Plajı’nın halka açıldığını duyurdu.

Halk plajlarında konaklayanlar dikkat çekiyor

Gözde turizm kenti Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabah 07.00 da bir Marmaris yaşayanının çektiği fotoğrafta Halk plajındaki şemsiyelerin altında onlarca kişinin konakladığı görülüyor.

Hırsızlık şüphelileri güvenlik kamerasına takıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde halk plajında denize giren iki sporcunun çantalarını çalan hırsızlık şüphelileri polis ekipleri tarafından yakalandı.

BAŞKAN KARACA, “EN BÜYÜK KRİZLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

“Fethiye” programında konuk olan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca halk evleri ve halk plajlarına da değindi. Seçim vaadimizdi, yaptık diyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Seçimlerden önce iki tane halk plajı yapacağımı söylemiştim. 4 tane yapıyoruz. Göcek’ten bize geçen İnlice Plajı’nı çok güzel yapıp halka sunduk. Binlerce insanın teşekkür mesajlarını alıyorum. Sonrasında Karaot’u aldık ve orda da bir halk plajı yaptık. Arife günü de Akmaz Plajı’nı açtık” dedi.

Alim Karaca, “Halkın Olanı Halka Teslim Edeceğiz”

Fethiye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Çalış Plajı’nda halkın plaj kullanımını engelleyen kaçak yapıların yıkımına başladı. Güvenlik amacıyla Zabıta Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından da desteklenen yıkım çalışmaları bittikten sonra alana Fethiye Belediyesi tarafından halk plajı yapılarak hizmete açılacak.

Ay, “Çalış plajı satılık değil”

Geçtiğimiz günlerde Çalış plajı hakkında sosyal medya da çıkan asılsız haberler üzerine Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay bir açıklama yaptı. Çalış plajının bir halk plajı olduğunu ve satılık olmadığını belirten Başkan Mete Ay, “Çalış plajı bir halk plajıdır. Sosyal medyalarda çıkanlara biz dernek olarak çok üzüldük. Satılan alınan bir şey yok” dedi.

Mavi Bayraklı halk plajı tatilcileri bekliyor

Marmaris Belediyesi Halk Plajı'na bir kez daha 'Mavi Bayrak' çekildi. Bu sene İçmeler Halk Plajı'nın da Mavi Bayrak almaya hak kazandığını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 'Geçtiğimiz yıldan tecrübeliyiz. Plajlarımızı bu sene de pandemi kurallarına göre hazırladık. Tüm misafirlerimizi bekliyoruz' dedi

İnlice Halk Plajı Cıvıl Cıvıl

Fethiye Belediyesi'ne bağlı FEBAŞ tarafından işletilmekte olan İnlice halk plajı 1 Haziran’da ilan edilen “normalleşme süreci” kapsamında kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Karaot Halk Plajı sezona hazır!

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan Karaot Halk Plajı 2021 turizm sezonuna hazır. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, plajda denetlemelerde bulundu, tüm Fethiye halkını Karaot Plajı’na davet etti.

İnlice Plajı açıldı

Fethiye Belediyesi'ne bağlı FEBAŞ tarafından işletilmekte olan İnlice halk plajı Korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında yeniden düzenlenerek kapılarını ziyaretçilerine açtı. Tüm korona virüs tedbirleriyle İnlice sezona hazır!

İddialar ve haberler gerçeği yansıtmıyor

Gökova körfezinde yer alan Turnalı Halk Plajında göletin doldurularak plaj alanına dahil edildiği iddialarına MUÇEV Tur. Tic. Ltd. Şti. yazılı bir açıklama ile cevap verdi. 

Cennetkoy halk plajı olacak

Bodrum AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen, Ankara ziyareti sonrası Göltürkbükü'nde bulunan Cennet koyun halk plajı yapılacağı müjdesini verdi.

Sahillerde ağaçlandırma çalışması gerçekleştiriliyor

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın, eşsiz coğrafyaya sahip doğamızı koruyarak gelecek nesillere en güzel şekilde aktarılabilmesi için yürüttüğü mücadele kapsamında, şimdi de sahillerde ağaçlandırma çalışması başlatıldı. 

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN HALK PLAJINI GEZDİ

AK Parti Fethiye İlçe Kongresi için Fethiye’ye gelen AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye Kaymakamlığına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan tahsis ettirdiği Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin uygulama yaptığı halk plajını gezip, buradaki tatilcilerle sohbet etti. Gökcan yaptığı açıklamada, “Burası da Tarım ve Orman Bakanlığı’na ait bir yerdi. Sayın Bakanımızla yaptığımız görüşmelerin neticesinde Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan Fethiye Kaymakamlığı’na tahsisini gerçekleştirdik” dedi.

GÜRÜN, “SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Fethiye Belediyesi’nin ihaleye girerek kiraladığı Karaot Halk Plajı törenle hizmete girdi. Karaot Halk Plajı’nın açılışına yoğun ilgi oldu. Fethiye Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen plajın 550 bin TL’ye mal olduğu açıklandı. Açılışta konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “2 veya 2,5 milyon TL’ye mal olacak tesisi 550 bin TL’ye mal ettik” derken; Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün de “Seçim zamanında verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Sizi hiçbir zaman aldatmayacağız. Barış içinde, birlikte yaşanabilir Muğla kentini sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Karaot’ta yoğun mesai

Fethiye Belediyesi tarafından ‘halk plajı’ yapılacak olan Karaot’ta çalışmalar sürüyor.

Müjdeler Verdi

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, FRT Televizyonunda konuk olduğu Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programında milletvekili olduktan sonra geçen 1,5 yıllık dönemde Fethiye, Seydikemer ilçeleri ile Muğla ve ilçelerine yapılan yatırımları anlattı. Fethiye’ye halk plajı sağlandığını, Seki ve Bekçiler mahallelerine 112 Acil İstasyonu kurulacağını, Fethiye Körfezi’nin dip temizliğinin yapılması için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştüğünü; Telmessos Antik Tiyatro’nun restorasyonunun yeniden başlayabilmesi için mahkeme sonucunu beklediklerini söyledi.

ÜCRETSİZ HALK PLAJI MÜJDESİ

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye de halkın gidebileceği ücretsiz bir plajın müjdesini verdi. Fethiye Denetim Serbestlik müdürlüğünün “Temiz Çevre Temiz Toplum” ve “Çocuklar Geleceğimiz” projelerinin protokol imza töreninde konuşan Şahiner, Büyük Samanlık Koyu’nun halka ücretsiz olduğunu söyledi.