Halkevi Haberleri

Halkevi Haberleri

Karaca'dan hayvan bakım evi için büyük söz!

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP’nin yeni dönem adayı Alim Karaca Yeşilüzümlü Halkevi’nin açılış töreninde çeşitli konulara değindi.

Yumurta Üretim Çiftliği hizmete açıldı

Yeşilüzümlü Halkevi ve Fethiye Belediyesi ile Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme Kalkınma Kooperatifi'nin işbirliğiyle Yeşilüzümlü'de yaptırılan yumurta üretim çiftliği törenle hizmete açıldı.

Yumurta Çiftliği Üretim Merkezi Ve Yeşilüzümlü Halkevi Hizmete Açılıyor

Fethiye Belediyesi ile Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme ve Kalkınma Kooperatifi’nin işbirliğiyle Yeşilüzümlü’de yaptırılan yumurta üretim çiftliği ve Yeşilüzümlü Halkevi 12 Mart 2024 günü, saat: 17.00’de hizmete açılıyor. İki tesisin açılışı, Yeşilüzümlü’deki Durmuş Demirci Sosyal Tesisi’nin içindeki yeni Halkevi’nde yapılacak.

Fethiye Halk Evi’ne Yoğun İlgi

Fethiye Belediyesi’nin uygun fiyatlarıyla ve denize sıfır mekânıyla dikkat çeken Fethiye Halk Evi’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

EDEBİYAT GRUBU BAHRİYE ÜÇOK PARKI’NDA BULUŞTU

Fethiye Edebiyat Grubu 29 Mart Çarşamba günü Bahriye Üçok Parkı Belediye Halkevi'nde toplandı.

Bahriye Üçok Halk Evi Enflasyona Direniyor

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Bahriye Üçok Parkı Halk Evi vatandaşa ucuz ve kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Ekonomide yaşanan gelişmelerden sonra enflasyon rakamlarının artmasına rağmen halka ucuz ve kaliteli hizmet anlayışından vazgeçmeyen Bahriye Üçok Parkı Halk Evi uygun fiyatları ile dikkat çekiyor.