Fethiye Halk Evi'ne Yoğun İlgi

Fethiye Belediyesi'nin uygun fiyatlarıyla ve denize sıfır mekânıyla dikkat çeken Fethiye Halk Evi'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Türkiye genelinde yaşanan üst üste zamlara rağmen Fethiye Belediyesi, halk evlerinde düşük fiyat politikasını değiştirmedi. Vatandaşlar, halk evlerinde çay 1 TL’ye içiyor.

Fethiye’nin çeşitli noktalarında hizmet vermeye devam eden Halk Evleri, fiyatlarında değişiklik yapmamasıyla dikkat çekiyor. Neredeyse tüm ürünlere zam gelmesine rağmen halk evlerinde çıkarılan tüm yiyecek ve içeceklere vatandaşlar en uygun fiyatlarla ulaşabiliyor. Vatandaşlar, halk evlerine yoğun ilgi gösteriyor.
Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Fethiye Halk Evi’ni tercih eden Tevfik Demiral, İzzet Özdemir, İlhan Yüksel FRTTV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

“Ekonomik olarak harika bir yer”
Yeni emekli olduğunu ve Fethiye Halk Evi’nde çokça vakit geçirdiğini belirten Tevfik Demiral: “Halk evine sık sık geliyoruz. Ucuz, temiz her şey çok güzel. Yeni emekli oldum. Vaktimin çoğunu burada geçiriyorum. Fethiye halkının buraya gelmesi lazım. İmkanlar dahilinde burada herkes yiyip içebiliyor. Ekonomik olarak harika bir yer. Piyasa fiyatına göre burası çok ucuz. Fethiye Belediye Başkanına bize bu imkanları tanıdığı için çok teşekkür ediyorum“ dedi.
“Fethiye Belediye Başkanımıza Halk Evi için teşekkür ediyorum”

Halk Evi’nde fiyatların uygun olduğunu belirten ve Başkan Karaca’ya bu konuda teşekkür ettiğini belirten İzzet Özdemir: Ben burada yaşıyorum. Memurum. Halk evini gayet güzel buluyorum. Fiyatlar çok uygun. Denize sıfır manzaralı mekana çokça geliyorum. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya bu konuda çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

“İstanbul’dan geldim, Halk Evi’nden çok memnun kaldım”
İstanbul’dan tatil için Fethiye’ye geldiklerini ve Halk Evi’ne uğrayıp çok memnun kaldıklarını belirten İlhan Yüksel: “Halka açık, deniz manzaralı bir yere geldiğim için çok memnun oldum. Çünkü halkımız güzel olan şeylerden epey bir uzaklaştı. Burası çok güzel bir yer. Geldiğim için çok memnun oldum. Ben aslen Amasyalıyım, İstanbul’da yaşıyorum. Eşimle beraber Fethiye’yi gezmeye geldik. Aslında koyları gezmeye geldik ama saatlerini ayarlayamadığımız için günün geri kalanını Fethiye Halk Evi’nde geçirmeye karar verdik. Belediyenin böyle bir yeri halka açık yapmasına çok memnun oldum. Bu memlekette halkın yararına olan şey yapılmalıdır. Halkın yararına olmayan şeyi yapan her kim olursa olsun bu memlekete iyilik yapmıyordur. Belediye başkanının siyaseti, partisinin ne olduğunun hiçbir önemi yok. Önemli olan halka verdikleridir” diyerek sözlerini noktaladı. 
  
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN