Hareket Etti Haberleri

Hareket Etti Haberleri

Mersin'de Kazaya Karışan Otobüsün Marmaris Otogarındaki Görüntüleri Ortaya Çıktı

Mersin'in Aydıncık ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Otobüsün Muğla’nın Marmaris ilçesi otogarındaki görüntüleri ortaya çıktı.

Bodrum FK’nın Bolu'ya hareket etti

Trendyol 1.Lig 10.Hafta mücadelesinde deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Bodrum FK, sabah saatlerinde Bolu’ya hareket etti.

Bodrum FK, İzmir’e Hareket Etti

Trendyol 1.Lig 6.Hafta mücadelesinde Altay ile karşılaşacak olan Bodrum FK, sabah saatlerinde İzmir’e hareket etti.

Bodrumspor, Ankara’ya hareket etti

Trendyol 1. Lig 3. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bodrumspor, Ankara’ya hareket etti.

Kavşaktan Geçmek İçin Beklediler ama Ölümden Kaçamadılar

Antalya-Fethiye Karayolu Korkuteli Çevreyolu'nda meydana gelen ve yaşlı çiftin hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kavşağa gelip 2 dakika 50 saniye boyunca bekleyen Memiş Günal idaresindeki otomobil, hareket ettikten sonra hızla gelen otomobilin çarpması sonucu çarpan otomobille birlikte yolun dışına savruldu. Kazada Memiş Günal hastanede, eşi Ünzile Günal ise olay yerinde hayatını kaybetti. Günal çiftinin çocukları Emrah Günal ve Ayşenur Kara, "Sürücü Doğan Can K.’nin olaydan 12 gün sonra tahliye edilmesi bizim acımızı daha da büyüttü" dedi.

KIRMIZI YELEKLİLER AFET BÖLGESİNDEKİ VATANDAŞLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR  

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde etkili olan depremlerin yaralarını sarmak amacıyla Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nce görevlendirilen 5 kişilik psikososyal destek ekibi psikososyal destek hizmeti vermek üzere Osmaniye iline hareket etti.

DEPREM KUŞAĞINDA OLMAMIZA RAĞMEN TEDBİRLERİN YETERSİZLİĞİNİ MAALESEF ÇOK PAHALIYA ÖDEDİK…!

Ülkemizin yaşadığı afetlerin en büyüklerinden olan Kahramanmaraş merkezli 2 depremin ardından Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesi ile tüm milletvekili arkadaşlarım gibi ben de görevlendirildiğim Osmaniye ilimize 6 Şubat da hareket ettim.

BAŞKAN TURGUTOĞULLARI, “YARDIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYORUZ”

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilde büyük yıkıma sebebiyet veren depremin ardından sivil toplum kuruluşu anlayışıyla hareket ettiklerini belirten İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, bu yönde çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

GÖREVLENDİRİLEN BAŞSAVCILAR İLE 25 KİŞİLİK EKİP DEPREM BÖLGESİNE HAREKET ETTİ

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı ve Ortaca Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç’in de bulunduğu 10 savcı ve 15 adliye personeli, deprem bölgesinde görev yapmak üzere İskenderun'a doğru yola çıktı.

MUĞLA'DAN KIRMIZI YELEKLİLER DEPREMZEDE VATANDAŞLAR İÇİN YOLA ÇIKTI 

Yüzyılın deprem felaketinin ardından 10 ilde depremin yaralarını sarmak amacıyla Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce görevlendirilen 18 kişilik psikososyal destek ekibi sahada ihtiyaç tesbiti yaparak psikososyal destek hizmeti vermek üzere Osmaniye iline hareket etti. 

Bakan Kirişci, yangın bölgesindeki çalışmaları inceleyecek

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Muğla'nın Datça ilçesinde devam eden orman yangınını yerinde incelemek üzere bölgeye hareket etti.

Fethiyespor 2. lig seferinde

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve ligi 2. Sırada bitirerek 2.Lige yükselmek için play-off oynamaya hak kazanan Fethiyespor play-off maçlarında İçel İdmanyurdu ile final maçına çıkacak. Kazandığı takdirde 2. Lige yükselecek olan takımımız maçın oynanacağı Ankara’ya hareket etti.

Fethiyespor-İçel İdmanyurdu karşılaşması için Mersin’de

3. Lig 3. Grup’ta bulunan Fethiyespor, 3. haftada deplasmanda İçel İdmanyurdu’na konuk olacak. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan lacivert beyazlılar, Cuma günü öğle saatlerinde Mersin’e hareket etti.

Eğitim Bir-Sen üyeleri Ankara’ya hareket etti

Memur-Sen'in bugün Ankara'da gerçekleştireceği eylem için Eğitim Bir-Sen üyeleri sabah erken saatlerde Ankara'ya hareket etti.

Manisa’dan Muğla’ya yardım eli

Manisa'da, Yunusemre, Şehzadeler, Köprübaşı, Soma ve Gölmarmara belediyelerinin ortaklaşa topladığı malzemelerin bulunduğu yardım tırı Yunusemre Belediyesi önünden hareket ederek yangınlarla boğuşan Muğla'ya doğru hareket etti.

Sevimli dostu AKUT kurtardı

AKUT Fethiye Ekibi duyarlı bir vatandaş tarafından gelen ihbar üzerine, Kargı Mahallesi’nde palmiye ağacında mahsur kalan kediyi kurtarmak için bölgeye hareket etti. 

7. Olağan Büyük Kongre için Ankara’ya hareket edildi

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi için Ankara’ya hareket etti. Fethiye’den 80 kişilik bir heyet, otobüslerle Ankara’ya hareket etti. 

Lider galibiyet peşinde 

3. Lig 2. Grup’ta ikinci yarının ilk maçında lider Fethiyespor, deplasmanda lig ikincisi Nazilli Belediyespor’a konuk oluyor. Fethiyespor, Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde hazırlıklarını tamamlayıp; Nazilli’ye hareket etti. Fethiyespor’un taraftar topluluğu Apaçiler, dün akşam Fethiyespor kampını ziyaret ederek; havai fişek atıp takıma moral ve motivasyon sağladılar. 

Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sobacı: “Basın Ahlak Esasları'nın ihlaline izin vermeyiz”

Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sobacı, gazetelere yönelik şikayetlerde bütün kesimlerin mutabık kaldığı Basın Ahlak Esasları'na uygun hareket ettiklerini belirtti.

Fethiyespor, Tokat’a umutlu gitti

3. Lig 2. Grupta haftayı 4-0’lık Halide Edip Adıvarspor galibiyeti ile kapatan Fethiyespor, Perşembe mesaisinde deplasmanda karşılaşacağı Tokatspor maçının antrenmanını yaptıktan sonra karayolu ile Tokat’a hareket etti. Teknik Direktör Mesut Toros, “Deplasmandan iyi bir sonuç ile dönmek istiyoruz. Karayolu ile Tokat’a gideceğiz” dedi.

Fethiye’de sosyal mesafeli tekne turları başladı

Fethiye’de sosyal mesafeli tekne turları başladı. Kordon boyundan az sayıda günübirlik teknenin hareket ettiği ve gözle görülür bir sakinlik olduğu gözlendi. Denize açılan yerli ve yabancı turistler koyları gezdi, yüzdü. Tekneler turdan önce dezenfekte edilirken, sosyal mesafe ve yüzde 50 kapasite kuralına uyuldu.

BAŞKAN ÇIRALI “ACENTE VE PİLOTLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Dünyanın ve Türkiye’nin en gözde yamaç paraşütü merkezleri arasında yer alan Babadağ Mesire Yeri ve Hava Sporları merkezinde pist kullanım ücreti fiyatlarının arttırılmasına pilotlar tepki gösterirken, Fethiye Ticaret vse Sanayi Odası Başkanı ve Fethiye Güç Birliği Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Güç Birliği Müdürleri Selamettin Yılmaz ve Mustafa Özkaya ile birlikte FRT Televizyonunda Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programında acente ve pilotların yanında olduklarını, şirketin sözleşmeye doğrultusunda hareket ettiğini, sorunun çözümü için şirket ile pilotlar arasında köprü olmaya hazır olduklarını söyledi.