Hasar Haberleri

Hasar Haberleri

Fırtına, ölüdeniz’de maddi zarara yol açtı çok sayıda şezlong kırıldı!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarılar sonrasında Ölüdeniz’de fırtına etkili oldu. İşletmelerde maddi hasar meydana geldi.

Menteşe’de ev yangını korkuttu

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen ev yangını İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

Ev, Alevlere Teslim Oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve vatandaşların müdahalesiyle söndürülürken evde maddi hasar meydana geldi.

Fethiye Belediyesi önünde maddi hasarlı kaza

Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi Fethiye Belediyesi önünde maddi hasarlı kaza meydana geldi.

Fethiye’de 3 Aracın Karıştığı Kazada Maddi Hasar Meydana Geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Menteşeoğlu Mahallesi’nde 3 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazaya karışan 3 araçta da maddi hasar meydana gelirken herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Muğla'da yoğun sis kazaya neden oldu

Muğla merkez Menteşe ilçesinde etkili olan sis kazaları da beraberinde getirdi. Görğş mesafesinin oldukça düştüğü bölgede trafik akışında da ciddi sıkıntılar yaşanırken meydana gelen kazalarda maddi hasar oluştu.

Milas’ta Toprak Kayması

Muğla’nın Milas ilçesinde boş arazide meydana gelen toprak kayması sonucu bir araçta maddi hasar meydana geldi.

Tatil cenneti Datça beyaza büründü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sarı kod ile uyarılan Muğla’da tatil cenneti Datça’ya fındık büyüklüğünde dolu yağdı.

Prof. Dr. Naci Görür, yeni tespitlerde bulundu

Yerbilimci Naci Görür, fay üzerinde bulunan 18 ile dikkat çekti. 7 ve üzeri büyüklüğünde depremin beklendiği şehirlerin fazlaca etkileneceği de vurgulandı. Görür, içlerinde Muğla’da olan 18 ili katıldığı programda saydı.

Seyir halindeki aracın üstüne ağaç devrildi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yağış nedeniyle seyir halindeki aracın üstüne ağaç devrildi.

Ölüdeniz'de dalga boyu 3 metreyi aştı

 Muğla'nın Fethiye ilçesinde gece saatlerinde başlayan kuvvetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Bazı seralarda hasar meydana gelirken, ağaçlar köklerinden söküldü.

Yangın restoranı küle çevirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir restoranın mutfak bölümünde çıkan yangında, büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, restoran ise küle döndü.

Milas’ta bir mandıranın hurdalığında çıkan yangın korkuttu

Milas'a bağlı Şevketiye Mahallesi’nde bulunan bir mandırada akşam saatlerinde yangın çıktı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, hurdalıkta başladığı tespit edilen yangın maddi hasara neden oldu. Yangın bölgedeki evlere sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Papuşçu, narın faydalarından bahsetti

Nar, C vitamini açısından oldukça zengin bir meyvedir. C vitamini, her türlü enfeksiyona karşı savaşır, hücrelerde hasar oluşumunu engelleyerek önemli bir rol oynar. Fethiye Salı Pazarı Esnafı Erşin Papuşçu, narın faydalarından bahsetti.

Oğlu ile kaza yapan Akkaya, o anları anlattı

Ünlü oyuncu Esra Akkaya ile oğlu Can Alex’in bulunduğu otomobil, Muğla’nın Bodrum ilçesinde başka bir otomobille çarpıştı. Kaza, maddi hasarla atlatıldı.

ENABİRDER, İsrail'i kınadı

Marmaris Engelli ve Aileleri Birliği Derneği, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıları kınadıklarını belirtti. Dernek Başkanı Tulgay Hasar ‘’ Savaşa ve teröre hayır’ dedi.

Eğlence mekanında yangın paniği

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan yangın, maddi hasarla atlatıldı.

Araç Kiralama Firması Yandı

Milas-Bodrum yolu üzerinde bulunan bir araç kiralama firmasına ait iş yerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında iş yeri içeride bulunan araçlarla birlikte yandı. Maddi hasarın milyarlarla ifade edildiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Fethiye’de Zincirleme Kaza Meydana Geldi

Fethiye Ölüdeniz yolunda zincirleme kaza meydana geldi. 3 aracın karıştığı kazada maddi hasar meydana geldi.

Düğün konvoyunda zincirleme kaza

Muğla’nın Milas ilçesindeki bir düğün konvoyunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 araçta maddi hasar meydana geldi.

Otelde yangın paniği

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir otelin odasında çıkan yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

İş yerlerini su bastı, araçlar hasar gördü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, isale hattında meydana gelen patlama nedeniyle iş yerlerini su bastı, araçlar hasar gördü.

Tarımsal Hasar Tespitleri Yapıldı

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, Muğla'nın Menteşe İlçe'sinin Gazeller Mahallesi'nde meydana gelen şiddetli fırtına ve dolu yağış nedeniyle zarar gören tarımsal ürünlere hasar tespiti yaptırdı.

Menteşe’de ev yangını

Muğla’nın Menteşe ilçesinde kırsal Kuzluk Mahallesinde içinde kimsenin oturmadığı evde çıkan yangında ev büyük hasar gördü.

Fethiye’de Maddi Hasarlı Kaza Meydana Geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 741.sokakta maddi hasarlı kaza meydana geldi. Olay 14.30 sularında yaşandı. Kazada, maddi hasar meydana gelirken sürücüler ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Maddi Hasarlı Trafik Kazası 

Fethiye Adnan Menderes Bulvarı, Günlükbaşı istikametinde bir otomobil (41 ACR 715) ve kamyonetin (07 D 3920) karıştığı trafik kazası meydana geldi. 

Araçlar alev topuna döndü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde park halindeki 2 otomobil alev alev yanarak kullanılamaz hale gelirken, bir araçta ise maddi hasar oluştu.

Ortaca’da haşere ile mücadele devam ediyor

Muğla’nın Ortaca ilçesinde yaz aylarında yoğun olarak görülen başta sivrisinek ve diğer haşerelere karşı Ortaca Belediyesi ekipleri tarafından gece-gündüz ilaçlama çalışması devam ediyor.

“Kentsel altyapılar iklim değişikliğine hazır hale getirilmeli”

Dünyayı etkisi altına alan iklim değişikliğinin en büyük zararı büyük kentlerde yaşanırken, altyapıların iklim değişikliğine uygun hale getirilmesi durumunda hasarın daha az zararla atlatılabileceği ifade edildi.

Söndürme çalışmaları sabaha kadar sürdü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde alevlere teslim olan iki katlı bina, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Binada büyük çapta maddi hasar oluştu.