Papuşçu, narın faydalarından bahsetti

Nar, C vitamini açısından oldukça zengin bir meyvedir. C vitamini, her türlü enfeksiyona karşı savaşır, hücrelerde hasar oluşumunu engelleyerek önemli bir rol oynar. Fethiye Salı Pazarı Esnafı Erşin Papuşçu, narın faydalarından bahsetti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Nar tüketimi kişilerde mide sorunlarına, menopoz dönemindeki ağrı ve bunalmalara, hemoroide, yüksek kan basıncına iyi gelir. Nar aynı zamanda bağışıklık sistemini zararlı durumlara karşı uyarır ve vücuttaki iltihapların sökülmesine yardımcı olur. Kolesterol dostu da olan nar gribal enfeksiyonlar için de antioksidan özelliğiyle koruma sağlar. Fethiye Salı Pazarı Esnafı Erşin Papuşçu, narın faydalarından bahsetti.
“Nar benim için adeta bir ilaç”
Fethiye Salı Pazarı Esnafı Erşin Papuşçu, yaptığı açıklamada: “Nar benim için adeta bir ilaç. Biz burada bu narın suyunu yaparız, çiğ olarak da satarız bunun müşterisi de çoktur. Narın mevsimi bitmek üzere zaten. Bundan sonra çok olmaz ama değerlendirmek lazım. Nar suyunu dipfrize koyun yine içmeye devam edin. Gribe, soğuk algınlığına iyi gelir. Yüzde yüz tavsiye ederim” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN