Hayrı Haberleri

Hayrı Haberleri

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden, şehitler için lokma hayrı

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit polisleri anma etkinliği kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet Camii’nde lokma hayrı düzenledi

Başkan Adayı Kökten, “Unutmadık! Unutmayacağız!”

Fethiye Ülkü Ocakları tarafından Ege Üniversitesi'nde teröristlerce şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayrına Kuran-ı Kerim okutuldu.

Şehit Çakıroğlu İçin Lokma Hayrı

Fethiye Ülkü Ocakları tarafından 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi’nde teröristlerce canice katledilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayrına lokma hayrı yapıldı.

Depremzedelerin Hayrına Lokma İkramında Bulunuldu

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin yıldönümünde hayatını kaybedenlerin hayrına lokma etkinliği düzenledi.

Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği Lokma İkramında Bulundu

Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına Fethiye Merkez Camii’nde lokma hayrında bulundu. Fethiye Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Sezgin Özbey, çeşitli açıklamalar yaptı.

Lokma Etkinliğine Yoğun Katılım Oldu

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı şehitlerimiz hayrına lokma ikramında bulundu. Gerçekleşen etkinliğe yoğun katılım olurken, yapılan konuşmalarda birlik mesajları verildi.

Şehitlerin hayrına lokma dağıtıldı

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı şehitlerimizin hayrına, lokma ikramında bulundu. İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları etkinliğe katılanlara teşekkür etti. 

Milaslı vatandaş şehitler için lokma hayrı yaptı

Muğla’nın Milas ilçesinde bir vatandaş terör saldırısı sonucu şehit düşen Mehmetçikler için lokma hayrı gerçekleştirdi.

Fethiye Metro Turizm'den Lokma Hayrı

Türkiye'nin saygın ve köklü kuruluşlarından birisi olan Metro Turizm Fethiye'den Fethiye Otogarı'nda Ali Okumuş için lokma hayrı düzenlendi.

Fethiye Zafer Partisi Atatürk Hayrına Lokma Döktürdü

Fethiye Zafer Partisi İlçe Başkanlığı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün edebiyata intikal edişinin 85. Yılı sebebiyle Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde lokma ikramında bulundu. 

MEAH’de organ bağış farkındalık etkinliği düzenleniyor

 3-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Organ Bağışı ve Doku Nakli Haftası çerçevesinde Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde lokma hayrı yapıldı.

Metro Turizm Fethiye'den lokma hayrı düzenlendi

Türkiye'nin saygın ve köklü kuruluşlarından birisi olan Metro Turizm Fethiye'den Fethiye Otogarı'nda lokma hayrı düzenlendi.

Büyük Kaptan Hayrına Lokma Dağıtıldı

Fethiye’de geçtiğimiz hafta 81 yaşında hayatını kaybeden Fethiyespor’un büyük kaptanı Yurdanur Ünsal hayrına Fethiye Yeni Camii’nde lokma hayrında bulunuldu.

Şehit Hayrına Lokma Dağıtıldı

Fethiye’de, Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerce 1997 yılında şehit edilen İsa Topal’ın hayrına Kaymakamlık binası önünde lokma dağıtıldı.

Fethiye’de şehitler için kar şerbeti hayrı

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği tarafından dernek binası önünde, şehitler hayrına kar şerbeti ikramı yapıldı.

Başkan Oktay Aşure hayrına katıldı

 Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Marmaris Şubesi tarafından düzenlenen Aşure hayrına katıldı. Başkan Oktay, Muharrem Ayı'nı kutlayıp; "Birliğimiz, beraberliğimiz ve ibadetlerimiz kabul olsun" dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Aşure Etkinliği

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Muharrem Ayı ve aşure haftası sebebiyle aşure hayrı gerçekleştirildi.

Orman yangınında hayatını kaybeden gönüllü Akdemir unutulmadı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 29 Temmuz 2021 yılında çıkan büyük orman yangınında orman söndürme çalışmalarında gönüllü olarak görev yaparken hayatını kaybeden Şahin Akdemir için Orman İşletme Müdürlüğü önünde lokma hayrı yapıldı.

Cumaların Vazgeçilmezi: Lokma 

Fethiye’de Cuma Namazı vakitlerinde çeşitli camilerde lokma hayrı yapılmaya devam ediliyor. Hayırseverler, vatandaşın lokmaya gösterdiği ilgiden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Şehit düşen polisler için Marmaris'te lokma dağıtıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde cuma namazı sonrası 15 Temmuz şehitleri polis memuru Nedip Cengiz Eker ve Komiser Gülşah Güler hayrına İlçe Emniyet müdürlüğü ve Marmaris Kaymakamlığı tarafından lokma dağıtımı yapıldı.

Orman yangınında vefat eden arkadaşlarını unutmadılar

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi Pamucak mevkiinde 27 Haziran 2021 tarihinde çıkan orman yangınında alevlerin arasında kalarak hayatını kaybeden yangın söndürme ekibinde görevli Görkem Hasdemir için amirleri ve mesai arkadaşları lokma döktürdü. Orman şehidinin babası ve babaannesi de lokma hayrına gelip oğulları için dua etti.

KAYMAKAMLIKTAN LOKMA HAYRI

Fethiye Merkez Camii’de Cuma namazı sonrası 18 Mart Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ın katılımlarıyla lokma dağıtıldı. 

MUĞLA'DA ŞEHİTLER İÇİN LOKMA HAYRI YAPILDI

Çanakkale Zaferinin 108.yılında, Muğla Valiliği himayelerinde Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürlüğü tarafından lokma hayrı yapıldı.

KARADENİZLİ AİLESİNDEN 52 YEMEĞİ HAYRI YAPILDI

Fethiye'nin ilk belediye başkanlarından Merhum Ali Kemal Karadenizli ile ebediyete intikal etmiş Karadenizli ailesinin üyeleri ve geçtiğimiz aylarda vefat eden Birsen Karadenizli için 52 yemeği hayrı yapıldı. 

TRT TÜRK HALK MÜZİĞİ SANATÇISI ANISINA LOKMA HAYRI

Fethiye Belediyesi tarafından TRT Türk Halk Müziği sanatçısı Ahmet Günday’ın anısına, eski adı Emekliler Meydanı olan yerin ismi ‘Ahmet Günday Meydanı’ olarak değiştirilerek Günday’ın, 2. ölüm yıldönümü münasebetiyle lokma hayrı yapıldı.

OSCAR RENT A CAR’DAN LOKMA HAYRI 

Fethiye’de kiralık araba denilince akla gelen firmaların başında yer alan Oscar Rent A Car işletmesi tarafından Mevlüt Aykırı Camii’de lokma dökümü yapıldı.

KARADENİZLİ AİLESİNDEN LOKMA HAYRI

Fethiye’nin ilk belediye başkanlarından Merhum Ali Kemal Karadenizli ile ebediyete intikal etmiş Karadenizli ailesinin üyeleri ve geçtiğimiz ay vefat eden Birsen Karadenizli için lokma hayrı yapıldı. 

FETHİYE'YE GELEN DEPREMZEDELER TURİSTİK OTELLERE YERLEŞTİRİLİYOR 

Deprem bölgesinden Muğla'nın Fethiye ilçesine getirilen depremzedelerden bazıları turistik otellere yerleştirilirken, yaşadıkları çaresizliği anlattı. Depremzede vatandaşlardan Hayriye İspir, "Kuzenlerim depremde vefat etti, çok yakınımız öldü" dedi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 6'LI MASAYA ‘CÜMBÜŞ MASASI' BENZETMESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı tarafından yürütülen 6'lı masayı eleştirerek, "Ülkemizde siyasi istikrarı bozacak her adım milletimizin hayrına olması mümkün değildi. Siyasi istikrarın alternatifi çok seslilik değil, kargaşadır, kavgadır, herkesin ayrı telden çaldığı bir cümbüş masasıdır. Ülkemizde güven ve istikrarın teminatı olan kazanımların kaybedilmesi demek, Türkiye'nin tekrar eski kötü günlerine dönmesi demektir." dedi.

ŞEHİT KOMİSER İÇİN LOKMA HAYRI

Görev için gittiği Muğla'nın Bodrum İlçesinden dönüşte Milas'ta trafik kazası geçirerek şehit düşen Komiser Ekrem Uyar için, Menteşe Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi önünde lokma hayrı yapıldı.