Fethiye Zafer Partisi Atatürk Hayrına Lokma Döktürdü

Fethiye Zafer Partisi İlçe Başkanlığı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün edebiyata intikal edişinin 85. Yılı sebebiyle Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde lokma ikramında bulundu. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Zafer Partisi İlçe Başkanlığı, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. Yılı sebebiyle lokma ikramında bulundu.

Lokma ikramına Fethiye İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, STK başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Fethiye Zafer Partisi İlçe Başkanı Umut Hepdizdar lokma hayrı ile ilgili yaptığı açıklamada “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. Yıldönümünde bir lokma ikramında bulunmak istedik. Kendisini bu sebeple tekrardan yâd ediyoruz ve Allah rahmet eylesin diyoruz. Bu cumhuriyete sahip çıkıyoruz. Bu vesile ile Cumhuriyetin 100. Yılını tekrardan kutluyoruz. Hem milli mücadele kahramanları hem kurtuluş savaşı bu uğurda şehit olan asker, polis, öğretmenlerimizin ve tüm şehitlerimizin ruhuna yâd ediyoruz. Türkiye emin ellerde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda gösterdiği hedefe doğru gidiyoruz. Kendisinin vefat yıldönümünde rahmetle anıyoruz, Allah kabul etsin” ifadelerine yer verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN