Hijyen Eğitimi Haberleri

Hijyen Eğitimi Haberleri

Hijyen Eğitimine 44 Kişi Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen Hijyen Eğitimi’ne 44 kişi katıldı.

Fethiye’de 33 Kişi Hijyen Sertifikası Aldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Güzellik Salonlarında Hijyen Eğitimi’ne katılan 33 kişi sertifika aldı. 

Süt Sağım Hijyen Eğitimi Seydikemer’den Başladı

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim Yayım Daire Başkanlığı, işbirliğiyle başlatılan ‘Sağım Hijyeni ve Mastitisten Korunma Uygulamalı Eğitim Projesi’nin tanıtım toplantısı, Seydikemer’de yapıldı.

Hijyen Eğitimi’ne 52 Kişi Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gıda ve su sektörü çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen ‘Hijyen Eğitimi’ne 52 kişi katıldı.

FTSO’nun Hijyen Eğitimine 47 Kişi Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gıda ve su sektörü çalışanlarına yönelik ‘Hijyen Eğitimi’ düzenlendi. 

Gıda ve Su Sektörü çalışanlarına hijyen eğitimi verildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gıda ve su sektörü çalışanlarına yönelik ‘Hijyen Eğitimi’ düzenlendi.

İlçe Tarımdan Kantincilere Eğitim

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, eğitim öğretim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren okul, kantin ve yemekhanelerinde çalışan personele hijyen eğitimi verildi.

FTSO’nun Hijyen Eğitimleri Sona Erdi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) Fethiye Halk Eğitim Merkezi ile birlikte konaklama, gıda ve su sektöründe çalışanlara yönelik düzenlediği 5 hijyen eğitimine toplam 94 kişi katıldı.

FTSO üyesi ve çalışanlarından 43 kişi katılım sağladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) Fethiye Halk Eğitim Merkezi ile birlikte gıda ve su sektöründe çalışanlar için düzenlediği hijyen eğitimine 43 kişi katıldı. 

OTEL ÇALIŞANLARINA HİJYEN EĞİTİMİ

Covid-19 salgını nedeniyle ülkemizde geç başlayan turizm sezonunda, tüm sektör çalışanlarının almak zorunda olduğu “Hijyen Eğitim Sertifikası” için eğitimler Fethiye’de de başladı. Ensa Endüstriyel Temizlik Ürünleri Şirketi tarafından Fethiye Turizm Otelcilik ve Uygulama Oteli Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitime konaklama sektörü çalışanları katıldı. Yoğun ilgi gören seminerde katılımcılar maskeli olarak sosyal mesafe kurallarına göre otururken eğitmen Orkan Akkoyun, Covid-19 tedbirlerinin nasıl uygulanacağını örneklerle anlattı.

SEYDİKEMER’DE KADIN ÇİFTÇİLER EĞİTİM SERTİFİKALARINI ALDI

Seydikemer İlçesi Korubükü Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Kadınlarının talepleri doğrultusunda 21 kadın çiftçimize, İlçe Müdürlüğümüzce “Süt Hijyen Eğitimi” kursu gerçekleştirildi.