Ikincilik Haberleri

Ikincilik Haberleri

Muğla Köyceğiz'li Taekwondocular 5 birincilik 3 ikincilik kazandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Taekwondo Takımı İlde yapılan müsabakalarda 5 birincilik, 3 ikincilik kazanarak döndü.

Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu Hokey Takımı Türkiye ikincisi oldu

Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu Küçük Kızlar Hokey Takımı, Gaziantep'te düzenlenen Okul Sporları Küçük Kızlar Hokey Türkiye Şampiyonası Finallerinde büyük bir başarıya imza atarak Türkiye ikincisi oldu.

Köyceğizli Öğrenciler Floor Curlingte Bölge İkincisi Oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Naip Hüseyin Anadolu Lisesi floor curling sporcuları Afyonkarahisar’dan ikincilik başarısıyla döndü.

Muğla yemekleri Dünya ikincisi oldu

 Muğla Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle hazırlanan ‘Gocamandan Toruna Muğla Yemekleri’ kitabı Riyad’da düzenlenen ve dünyanın uluslararası tek yemek kitapları yarışması olan “Gourmand World Cookbook Award” yarışmasında ‘Yemek Mirası’ dalında Dünya ikincisi oldu.

Fethiyeli Teğmen Mustafa Çalıca’nın Gurur Günü! 

Fethiyeli Teğmen Mustafa Çalıca, Millî Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kara Harp Okulu’ndan ikincilikle mezun oldu. 

DPÜ hentbol takımlarından büyük başarı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin (DPÜ) plaj hentbolu takımları Üniversiteler Arası Türkiye Şampiyonası’nda bir ikincilik ve bir üçüncülük kazandı.

MSKÜ Plaj hentbol kadın takımı Türkiye ikincisi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen Üniversiteler Arası Plaj Hentbolu Türkiye Şampiyonası müsabakalarında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi kadın hentbol takımı şampiyonayı ikincilikle tamamladı.

Milaslı miniklerin atletizm başarısı

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen bölge finalinde Milaslı minik öğrenciler bir birincilik bir ikincilik elde etti.

The Bodrum Cup Yarışlarından İkincilik Kupası öğrencilerin oldu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Türkiye'nin önde gelen uluslararası deniz festivali ve yelken yarışı olan The Bodrum Cup'tan ikincilikle döndü.

The Bodrum Cup yarışlarından İkincilik kupası

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bu yıl 33'üncüsü düzenlenen The Bodrum Cup Uluslararası Ahşap Yelkenli Tekne Yarışlarına, Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokuluna ait STS Bodrum Eğitim Teknesi ile katıldı.

Milli Güreşçimiz Gözünü Olimpiyatlara Dikti

Türk Milli Serbest Güreş Takımımızın, Avrupa ve dünya şampiyonalarında birincilik ve ikincilik madalyaları kazandıran 57 kilo şampiyonu Süleyman Atlı, olimpiyatlara Fethiye'de hazırlanıyor.

Sezonu Kupalarla Kapattılar

Fethiye Orman Spor Kulübü, 2019 yarış sezonunu yine önemli başarılarla kapatırken, 2020 sezonunda başarı grafiğini arttırmak istiyor. Türkiye Enduro Şampiyonası’nda kulüpler şampiyonu olan Fethiye Orman Spor, Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nda kulüpler ikincisi olurken, sporcusu Serkan Özdemir ile uluslararası şampiyonalarda birincilik ve ikincilikler kazandı. Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir ve Orman Spor sporcuları Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile Fethiye Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu’yu ziyaret edip; geçen yılın yarış sezonunu değerlendirip 2020 yılında başarıları daha da arttırmayı hedeflediklerini belirttiler.

FETHİYELİ TENİSÇİLER’DEN BÜYÜK BAŞARI

31 Mayıs Perşembe günü Çalış’ta başlayan Büyükler Hafta İçi Tenis Turnuvası geçtiğimiz Pazar günü sona erdi. Fethiye’den turnuvaya katılan tenis sporcuları büyük bir başarı elde ederek; 4 birincilik ve 2 ikincilik aldılar…

Fethiyeli Boksör Kız Dilara Demirtaş İkincilik İle Döndü

Fethiyeli Boksör Dilara Demirtaş başarıdan başarıya koşuyor. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Boks turnuvasına ilçemiz adına katılan Fethiyeli Boksör Kız Dilara Demirtaş; kendi branşında ikinci oldu.