Il Kongresi Haberleri

Il Kongresi Haberleri

Kurultay Delegesi Tilkici'den Başkan Karaca'ya ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Kongresi neticesinde CHP Kurultay Delegesi seçilen Fethiye’nin sevilen avukatlarından Aydın Tilkici, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu. 

MHP Muğla İl Başkanı Akarfırat mazbatasını aldı

14 Ekim Cumartesi günü 14. Olağan il kongresini gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisinde İl Başkanı Oğuz Akarfırat tekrar başkan seçilmişti. İl Başkanı Oğuz Akarfırat ve İl Yönetim Kurulu, Menteşe İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını teslim aldı.

CHP’li Mehmet Demir'den Yeni İl Başkanı Zekican Balcı'ya Tebrik

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Kongresi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşti. Mevcut başkan Hüseyin Erol ile Zekican Balcı'nın yarıştığı seçimlerde, Zekican Balcı 333 oy alarak CHP Muğla İl Başkanı oldu.

Balcı, “Başkan adayı olmanın gururunu yaşıyorum”

CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi Menteşe ilçesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde devam ederken Mavi listeden başkanlığa aday Av. Zekican Balcı, açıklamalarda bulundu.

Demir, 'Değişimin önemli merkezlerinden biri Muğla olacak'

CHP'de 24,25 ve 26.dönemlerde milletvekilliği yapmış olan Nurettin Demir, şuan gerçekleşen CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP'li Demir, 'Muğla'da ilk defa değişim olacağına inanıyorum'

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Eski Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, mevcut İl Başkanı Hüseyin Erol'un kırmızı liste, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı'nın ise mavi liste ile yarıştığı CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Balcı, 'Muğla'da değişim rüzgarlarını estireceğiz'

CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi Menteşe ilçesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde başladı.

CHP Muğla kongresine son bir gün

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla il kongresi 1 Ekim 2023 Pazar günü yapılacak. Kongrede iki isim yarışacak.

CHP Muğla İl Kongresi Ertelendi

23 Eylül Cumartesi günü yapılması planlanan CHP Muğla İl Başkanlığı kongresinin, 1 Ekim Pazar gününe ertelendiği açıklandı.

CHP İl Başkanı Hüseyin Erol Adaylığını Açıkladı

CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, 23 Eylül’de yapılacak il kongresi öncesinde adaylığını açıkladı. 

MUĞLA ZİRAAT ODALARI BAŞKANLARI ANKARA’DA

Salı günü Muğla Ziraat Odaları İl Kongresini gerçekleştiren ve genel merkez delegelerini belirleyen Muğla Ziraat Odaları Ankara’da Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı ziyaret etti.

AKŞENER, "SEÇİMLERDEN BİRİNCİ PARTİ ÇIKACAĞIZ" 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muğla İl Kongresi'nde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Seçimlerden birinci parti çıkacaklarını söyleyen Akşener, "Ben de Başbakan olacağım. Onunla bununla anlaşarak değil, onunla bununla kapı arkalarında ahbaplık ederek değil, ondan bundan bir şey isteyerek değil, kendimiz irademizle, çalışkanlığımızla, gücümüzle milletimizi ikna ederek birinci parti çıkacağız inşallah." ifadelerini kullandı.

DEMOKRAT PARTİ İL KONGRESİ BAŞLADI

Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı Olağan Kongresi Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın katılımıyla başladı.

DEMOKRAT PARTİDE GENÇ ADAY

28 Temmuz 2022’de gerçekleşecek olan Demokrat Parti Muğla İl Kongresinde aday olduğunu açıklayan Abdullah Eskihisarlı FRT TV mikrofonlarına konuştu. Halkın içinde olacaklarını ve arabalardan inip şehri yayan gezeceklerine vurgu yapan Başkan Adayı Abdullah Eskihisarlı, “İzleyeceğimiz siyasi yol milletle ve insanla iç içe olmasını öğreneceğiz. Biz arabalarımızdan ineceğiz ve şehri yayan gezeceğiz. Bunu öğrenmek zorundayız. Orda ki sorunları yerinde incelemek zorundayız” dedi.

Doğru Parti İl Kongresi 11 Aralık’ta

Kurulduğu günden bugüne kadar teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğru Parti Muğla İl Başkanlığı 6 ilçede teşkilatlanıp seçimlerini yaptıktan sonra şimdide il başkanlığı kongresi için gün sayıyor.Doğru Parti İl Kongresi 11 Aralık Cumartesi günü yapılacak.

DP Başkanı Uysal, Fethiye’ye geliyor

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal 29 Kasım Pazartesi günü Fethiye’ye gelecek.Uysal Fethiye’de vatandaşlar ile buluşacak.Uysal 28 Kasım Pazar günü İzmir İl Kongresi’ne katıldıktan sonra Fethiye’ye gelecek.

Saatcı’nın konuşması kongreye damga vurdu

İYİ Parti Muğla Olağanüstü İl Kongresi yapıldı. Tek listeyle gidilen ve geniş katılımlı yapılan kongrede mevcut başkan Davut Cumhur Akmeşe güven tazeledi. Akmeşe, “Muğla’da gezilmedik ilçe, köy, çalınmadık kapı bırakmayarak Genel Başkanımız Meral Akşener’i Başbakan yapmak için var gücümüzle korkmadan, yılmadan, yorulmadan çalışacağız.” dedi. Öte yandan partiye geri dönen ve bir konuşma yapan Behçet Saatcı’nın konuşmaları kongreye damga vurdu. Saatcı, “Niye gittim, niye geldim diyenler var bana. Bu yapıda benim harcım var arkadaş. Bu yapıda, 2016 yılının 19 Temmuz'undan itibaren benim bu yapıda harcım var. Dün gelende bugün gelende aynıdır. Kendime bir pay çıkarmak için söylemiyorum ama bunu merak eden arkadaşlar var.” diye konuştu.

Davutoğlu Muğla’dan Cumhur İttifakı’na seslendi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin il binası açılışı ve il kongresine katılmak için Muğla'ya geldi. Davutoğlu, kongrede yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP’yi hedef alan açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu Muğla’ya Geliyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin il binası açılışı ve 1. Olağan İl Kongresi için Muğla’ya geliyor.

Memleket Partisi İl Kongresi Yapıldı

Memleket Partisi Muğla 1. Olağan İl Kongresi’ni gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimde Kurucu İl Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Şimşek İl Başkanı olarak seçildi.

Deva Partisi İl Başkanı Keskin Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu

Deva Partisi Muğla İl Başkanı Tolga Keskin, basın mensuplarıyla kahvaltı da bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Menteşe İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden, Hüseyin İlker Altınsoy’un yerine yeni bir başkan aradıklarını belirtti. Keskin, “İlker Altınsoy genel başkanımıza yönelik hakarette bulunmuş. Benim hakkımda da olumsuz konuşmaları var” dedi. Keskin İl Kongresi’nin yapılacağı tarihi de söyledi.

AK Parti kesinleşmiş seçim tutanağını aldı

AK Parti 7. Olağan Muğla il Kongresi sonucunda yeniden il başkanlığına seçilen Kadem Mete ve yönetim kurulu üyeleri, İl Seçim Kurulu’ndan kesinleşmiş seçim tutağını teslim aldı.

AK Parti’de il yönetiminde Fethiye’den 7, Seydikemer’den 2 isim yer aldı

AK Parti 7. Olağan Muğla İl Kongresinde tekrar başkanlığa seçilen Kadem Mete’nin yeni yönetim kurulu listesinde Fethiye’den 7, Seydikemer’den ise 2 isim yer aldı. AK Parti Muğla İl Disiplin Kurulu Başkanlığına 2009-2012 yılları arasında Disiplin Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan Fethiye’den Avukat Ramazan Yıldırım’ın getirilmesi bekleniyor.  

AK Parti İl Başkanı Mete “Muğla için çalışmaya davet ediyorum”

AK Parti İl Başkanı Mete, yaptığı yazılı açıklama ile il kongresini değerlendirerek, teşekkür etti. Mete açıklamasında,  “İl Başkanlığımızın 7.Olağan Kongresini 1 Şubat Pazartesi günü saat 12.00 de Menteşe ilçemizde gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans yöntemi ile katıldığı, Genel Başkan Vekilimiz Profesör Dr. Numan Kurtulmuş’un ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli’nin teşrif ettiği kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Ak Parti Muğla’da Kadem Mete güven tazeledi

AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nın tek liste ile gidilen ve 655 delegenin, 469’unun oy kullandığı 7’inci Olağan Genel Kurul’da mevcut Başkan Kadem Mete 448 oy alarak güven tazeledi. 

AK Parti İl Kongresi’ne Kadem Mete listesi ile gidiliyor

AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nın tek liste ile gidilen ve 655 delegenin oy kullanacağı 7’inci Olağan Genel Kurulu Menteşe Spor Salonu’nda devam ediyor. Listesinde eksikler bulunan Elvan Göçer’in adaylığı ise Divan Kurulu Başkanlığı tarafından kabul edilmedi.

Kongrede Elvan Göçer'in listesi kabul edilmedi

Ak Parti Muğla İl Kongresinde adaylığını açıklayan Elvan Göçer'in listesi bazı eksikler olduğu gerekçesi ile kabul edilmedi. Seçime tek liste ile gidiliyor.

AK Parti Muğla İl Kongresi başladı 

AK Parti Muğla İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi şu an itibariyle başladı. 

AK Parti İl Kongresi’ne Kurtulmuş ve Canikli katılacak

1 Şubat Pazartesi günü yapılacak olan AK Parti Muğla olağan İl Kongresi’ne Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli katılacak. 

Turgay Öztürk, Bizim adayımız Kadem Mete

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk Muğla’da 1 Şubat Pazartesi günü Muğla Menteşe Spor Salonunda yapılacak olan İl Kongresi ile ilgili açıklamasında, “Bizim adayımız Genel Merkez’in adayı Kadem Mete’dir” dedi. AK Parti Fethiye İlçe başkanı Turgay Öztürk Fethiye’ye büyük bir devlet hastanesi, hükümet konağı, polis karakol binası kazandırmak için çalışma yaptıklarını belirtip, İnlice mahallesinde meydana gelen hortumda oluşan zararların ortadan kaldırılması için çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi.