Ilçe Belediye Başkanları Haberleri

Ilçe Belediye Başkanları Haberleri

AK Parti'nin Adayları Belli Oluyor Ak Partinin Adaylarını Açıklayacağı Tarih Netleşti

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik gazetecilere aday belirleme sürecine dair açıklamalarda bulundu, 7 ve 15 Ocak'ta adayların açıklanacağını duyurdu.

Vali Orhan Tavlı’ya Veda Ziyareti

Muğla’daki ilçe belediye başkanları, Vali Orhan Tavlı’ya veda ziyaretinde bulundu.

Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı yapıldı

Ak parti grup Başkan Vekili Mahir Ünal’ ın yanı sıra Muğla İl koordinatörü 27. Dönem Kahramanmaraş milletvekili Sayın Mehmet Cihat Sezal, Muğla İl Milletvekili Sayın Mehmet Yavuz Demir, İl Başkanı Kadem Mete’nin katılımları ile gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı Muğla’da yapıldı. Ayrıca Muğla İlinde tüm Ak Parti İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve tüm İlçelerden Ak parti ilçe Teşkilatlarının Başkanları ve yönetimleri ile birlikte çok yoğun katılımla gerçekleşti.

Menteşe Belediyesi “Tarım Zirvesi”ne Katılıyor

Menteşe Belediyesi, 30 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan “Tarım Zirvesine” katılıyor. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 11 Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanlarının katılım sağlayacağı zirvede belediyelerin tarıma verdiği destekler değerlendirilecek, partinin tarım politikası ve yol haritası belirlenecek.

İBB’den Başkan Karaca’ya ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse, Koordinatör Yardımcısı Osman Cayak Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. İl ve İlçe Belediye Başkanlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunan İBB ekibi ziyaretlerine devam edecek.