Ilk Uçuş Haberleri

Ilk Uçuş Haberleri

Fly Kıbrıs Hava Yolları’ndan Dalaman seferi

Fly Kıbrıs Havayolları, Air Anka'dan kiraladığı Airbus A330 tipi uçaklarla Ercan Havalimanı operasyonlarına başladı. Nisan 2023'te ilk uçuşunu yapan, Kuzey Kıbrıs merkezli tarifeli uçuşlar düzenleyen ve 2024 yılı içerisinde de uçuş noktalarına Dalaman’ı da ekleyeceği duyuruldu.

İlk uçuşta 168 yolcu geldi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve Bodrum arası doğrudan seferler başladı. İlk uçuşta 168 yolcu gelirken haftada 2 gün yapılacak uçuşlarla ilgili tanıtım Bodrum’da yapıldı.

Başkan Ay, “Kasım ayının sonuna kadar İngiliz turistleri görebiliriz”

İngiltere’nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında uyguladığı seyahat listesinde yaptığı güncellemede, Türkiye’yi 22 Eylül itibarıyla “seyahat sonrası zorunlu otel karantinası gerektiren kırmızı listeden” çıkarması, İngiliz turistlerin çokça tercih ettiği Fethiye’deki turizmcileri mutlu etti.

Babadağ'dan 2020'de 74 bin uçuş yapıldı

Dünyanın en gözde yamaç paraşütü merkezlerinden olan Babadağ Hava Sporları Merkezi'nden geçtiğimiz yıl, pandemiye rağmen 74 bine yakın uçuş gerçekleştirildi. Kırtur şirketi tarafından yapımı devam eden teleferik projesinde de artık sona gelindi. Proje tamamlanırken teleferikle ilk uçuşlar, yakında başlayacak. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Babadağ'dan geçtiğimiz yıl 73 bin 923 kişinin uçtuğunu, teleferik projesinin tamamlandığını belirterek Muğla Valiliği tarafından uçuş yönergesinin de onaylandığını açıkladı.