Imar, Haberleri

Imar, Haberleri

Fethiye Belediyesi Haziran Ayı Belediye Meclisi, Alim Karaca başkanlığında yapıldı

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün, Osman KOCAMAZ’ın 13/05/2024 tarih ve 23961 sayılı dilekçesindeki talebine istinaden; Muğla İli, Fethiye İlçesi, Kaya Mahallesi, 199 ada 70 parsel nolu 6.159,01 m2 yüzölçümlü taşınmazın, Mülkiyeti Belediyemize ait 301,22 m2’lik hissesinin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun ilgili hükümlerine göre satışının yapılıp, yapılmayacağı hususuna ilişkin Meclise havaleli madde oy birliği ile kabul edildi.

Kökten, “Fethiye’nin tüm sorunlarını çözeceğiz”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çetinkaya İnşaat çalışanları ile toplantıda bir araya geldi. İşletme personelinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Kökten, “Seçimlerde kendi adıma değil Fethiye’nin geleceği için destek istiyorum” dedi.

‘Çevre ve Kent Mücadelelerini Konuşuyoruz’ etkinliği düzenlenecek

Ülkemizin yetiştirdiği en değerli isimlerden mimar, Oktay Ekinci aramızdan ayrılışının 10. Yıl dönümünde Menteşe Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek etkinlikte anılıyor.

FETHİYE BELEDİYESİ DEPREM BÖLGESİNE GİTTİ

Fethiye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü’nden mimar, inşaat mühendisi, inşaat teknikeri ve şoförlerden oluşan toplam 15 kişilik ekip, hasar tespit çalışmalarına katılmak üzere deprem bölgesine gönderdi.

Başkan Solak, “Bunlara birilerinin dur demesi gerekiyor”

Fethiye’de kaçak yapılarla mücadele bitmek bilmiyor. Şehrimizde olağanüstü bir kaçak yapılaşmanın olduğunu vurgulayan Mimarlar Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilcisi Günay Solak, FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Fethiye’de imara aykırı yapıların yıkımına başlandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinin dünyaca ünlü Çalış plajında, imara aykırı inşa edildiği tespit edilen yapıların yıkımına başlandı.

CHP’li Erbay: ‘Muğla’da yine AKP’nin kirli bir oyunuyla karşı karşıyayız’

AKP’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne verdiği kanun teklifiyle Türkiye Çevre Ajansı’na koylar ve sahillerle ilgili tasarruf yetkisi verilmek istenmesine tepki gösteren CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, “Muğla’nın koylarını, ormanlarını, doğasını talan etmek için bütün yöntemleri kullanan AKP, şimdi de Türkiye Çevre Ajansı eliyle kıyılarımızı talan etmek istiyor.” dedi.

ŞİMŞEK’E MESAJ “SÖZÜNÜN ERİ OL VE OYUNU CHP’YE VER…”

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir; Erken Seçim nedeniyle, hükümetin hazırladığı, emeklilere bin TL ikramiye, imar, vergi ve öğrenci aflarıyla dolu ekonomi paketini gündeme getirdi.

ŞİMŞEK’E MESAJ “SÖZÜNÜN ERİ OL VE OYUNU CHP’YE VER…”

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir; Erken Seçim nedeniyle, hükümetin hazırladığı, emeklilere bin TL ikramiye, imar, vergi ve öğrenci aflarıyla dolu ekonomi paketini gündeme getirdi.