Kökten, 'Fethiye'nin tüm sorunlarını çözeceğiz'

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çetinkaya İnşaat çalışanları ile toplantıda bir araya geldi. İşletme personelinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Kökten, 'Seçimlerde kendi adıma değil Fethiye'nin geleceği için destek istiyorum' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çetinkaya İnşaat çalışanları ile toplantıda bir araya geldi. İşletme personelinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Kökten, “Seçimlerde kendi adıma değil Fethiye’nin geleceği için destek istiyorum” dedi. 

Firma çalışanları şehir girişleri Fethiye’ye yakışmadığını ve yıllardır seçim öncesinde yollardaki parkelerin yenilendiğini söylediler. Kaçak yapılaşma ile Fethiye’de bazı bölgelerde elektrik ve su sorunu yaşandığını ifade eden katılımcılara bütüncül imar projesi hakkında bilgiler aktaran Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye’nin kronik hale gelmiş tüm sorunlarını çözeceklerini belirtti. 

25 YILDIR MAALESEF YERİMİ ZDE SAYIYORUZ
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Bütüncül imar planı projesi ile Fethiye’de yapılaşma bir düzene kavuşacaktır. Barınma en temel ihtiyaçtır. Biz insanlara kolaylık sağlayıp, yol göstermediğimiz sürece kaçak yapılaşmaya neden oluruz. İmar nedeniyle birçok vatandaşımızın hakkında adliyede dosya açıldı. Artık bu sorunu çözmemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Ben halkımızın desteğini kendi adıma değil, Fethiye’nin geleceği için istiyorum. 25 yıldır maalesef yerimizde sayıyoruz. Artık harekete geçme zamanımız geldi” ifadelerini kullandı. 

BAHANELERİN ARKASINA SIĞINMA ŞANSIMIZ KALMADI
Konuşmasını sürdüren Başkan Adayı Kökten, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Fethiye’mizin kronikleşmiş tüm sorunların tamamını çözeceğiz. Son 5 yılda pandemi, ekonomik kriz vardı diyorlar. Bunlar sadece Fethiye’de mi vardı? Seydikemer’e yapılan hizmetlere bakınız. Orada ekonomik kriz ve pandemi yok muydu? Artık bahanenin arkasına sığınma şansımız kalmadı. Bizim Fethiye’yi çok acil bir şekilde hizmete kavuşturmamız gerekiyor. Artık siyasi görüşleri bir kenara atıp, olaya siyasi olarak bakmamamız gerekiyor. Otopark, trafik, imar ve körfez kirliliği sorunlarının arasında sıkıştık” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN