Imza Günü, Haberleri

Imza Günü, Haberleri

Köyceğiz’de kitap imza etkinliği düzenlendi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Eğitimci Yazar Senarist Erdal Kara 6. Kitabı ‘Karya’ya Mavi Yolculuk’ adlı eseri için kitap tanıtımı ve imza etkinliği düzenledi.

Büyükşehir 100. yıl coşkusunu yaşatmaya devam ediyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılının Muğla’da büyük bir coşkuyla kutlanması için farklı etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu coşkuyu tüm yıla yaydı. 100. yıl etkinliklerinden biri olan ‘İçimizden Biri Mustafa Kemal’ konseri Muğla’da vatandaşlarla buluştu.

Kongar Ve Kalkandelen, Cumhuriyet Devriminin 100 Yılında Menteşeliler İle Buluştu

Menteşe Belediyesi’nin 8. Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında Felsefe Kültür Sanat Derneği ile birlikte düzenlediği yazar Prof. Dr. Emre Kongar ile gazeteci - yazar Zülal Kalkandelen’in ‘Cumhuriyet Devriminin 100 Yılı’ başlıklı söyleşisi ve ‘Devrimin ve Karşı Devrimin Yüz Yılı’ eserlerine ilişkin kitap imza töreni, İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezinde gerçekleşti.

KÜLTÜR, SANAT VE EDEBİYAT EVİ ULUSLARARASI RESİM SERGİSİ AÇILDI

Fethiye Kültür, Sanat Ve Edebiyat Evi açıldı. Yoğun katılımın olduğu açılış töreninde birbirinden değerli eserler sergilenirken saz sanatçısı Ali Noyin misafirlere keyifli anlar yaşattı.

'Toprağın sözü' satışta

Kaligrafi tekniği ile yazılan Toprağın Sözü adlı çocuk kitabının imza günü, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla yapıldı.

Yerel Tohumlar Derneği coşkuyla açıldı

Fethiye Yerel Tohum Derneği büyük bir coşkuyla İncirköy’de açıldı. Açılış Dernek Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter, Fethiye Kaymakam Vekili Alper Balcı ve İl Tarım Müdürü Barış Saylak’ın konuşmaları ile başladı. Ardından Fethiye Kaymakam Vekili Alper Balcı ve Dernek Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter ve İl Tarım, hayvancılık ve Orman Müdürü Barış Saylak alkışlarla kurdele kesti. Birçok vatandaşın katıldığı açılışta keyifli dakikalar yaşanırken Fethiyeli yazarlar tarafından imza günü de düzenlendi.

Fethiyeli yazar Arıcak, kitaplarını Ankara'da imzaladı

Ankara İzan Yayınlarının Kızılay'daki düzenlediği imza etkinliğine Fethiyeli yazar ve aynı zamanda Gerçek Fethiye Gazetesi köşe yazarı Sevim Tutar Arıcak basımı gerçekleşen üç kitap için toplu imza töreni gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği imza töreninde yazar Sevim Tutar Arıcak zaman zaman kitapta yer verdiği şiirleri dinleyenlere seslendirdi.

Yazar Işık Taban, “Şehirlerin Yaşanmış Hikayeleri Vardır”

Fethiye ve Kayaköy’ün tarihi ve kültürel geçmişine dair yazmış olduğu araştırma yazıları ve kitaplarıyla tanınan ünlü yazar ve gazeteci Işık Taban için Fetav’da kitap imza günü ve söyleyişi etkinliği düzenlendi.

Işık Taban imza günü için FETAV’da Fethiyelilerle buluşacak

Işık Taban söyleşi ve imza gününde Fethiye halkı ile FETAV’da bir araya gelecek. FETAV Başkanı Dilek Dirçer söyleşi ve imza gününe tüm Fethiye halkını davet etti.

Şair Xosiyet Rustem Fethiye’de söyleşi ve imza günü gerçekleştirdi

Özbekistan'ın tanınmış şairlerinden Xosiyet Rüstem Fethiye Edebiyat Grubunun davetlisi olarak söyleşi ve kitap imza için Fethiye' ye geldi.