Fethiyeli yazar Arıcak, kitaplarını Ankara'da imzaladı

Ankara İzan Yayınlarının Kızılay'daki düzenlediği imza etkinliğine Fethiyeli yazar ve aynı zamanda Gerçek Fethiye Gazetesi köşe yazarı Sevim Tutar Arıcak basımı gerçekleşen üç kitap için toplu imza töreni gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği imza töreninde yazar Sevim Tutar Arıcak zaman zaman kitapta yer verdiği şiirleri dinleyenlere seslendirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

‘KİTAPLARIMDA GERÇEK HİKAYELERE YER VERİLMİŞTİR’
Basımı gerçekleşen 'Kayınvalidemin Yorganı', 'Belizar' ve 'Beni Bana Bırakın' adlı kitaplarının içeriklerinden bahseden Fethiyeli yazar Sevim Tutar Arıcak, "Beni yazmaya iten şey biriken yaşanmışlıklar. 'Kayınvalidemin Yorganı' en son çıkan romanım içinde gerçek yaşanmış  hikayeleri ve herkesin kendini bulabileceğini işlediğim zengin bir konuya sahip. Özellikle bayanların okumasını rica ediyorum. Ve 'Belizar' 1950'li yıllarda Göcek'te yaşanmış gerçek bir hikayeyi anlatmakta. Eski örf ve adetleri, çaresizce hayatta kalmayı başarmış çok güçlü bir karakter... 'Beni Bana Bırakın' yine İzan yayıncılıktan ikinci kitabım... İçinde çok zengin ve güzel şiirler var. Herkesin beğeneceğini umuyorum. Ve burada gerçekleşen etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. 
Fethiyeli yazar ve aynı zamanda Gerçek Fethiye Gazetesi köşe yazarı Sevim Tutar Arıcak, Ankara İzan Yayınlarının Kızılay'daki düzenlediği imza töreninin ardından 'Beni Bana Bırakın' adlı şiir kitabından 'Beni Bana Bırakın' şiirini katılımcılara seslendirdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN