Imza Haberleri

Imza Haberleri

Böbrek Vakfı ile işbirliği protokolü

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türk Böbrek Vakfı arasında ‘Aşırı Tuz ve Şeker Tüketiminin Zararları ile Sağlıklı Bir Yaşam İçin Beslenme ve Hayat Tazı Önerileri’ eğitim projesinin protokolü imzalandı.

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Marmaris-Bodrum etabının startı verildi

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye) Marmaris-Bodrum etabı başladı.

Hasadı yapılan kaba yemler üreticilere dağıtıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi sürdürülebilir kırsal kalkınmanın desteklenmesi için S.S. Madenler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile işbirliği protokolü imzaladı ve üreticilere 500 balya kaba yem (yonca) dağıttı.

Fethiye'de deniz dibinde turizm toplantısı yapıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dalgıçlar, Turizm Haftası dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Dalgıçlar, su altında kurdukları masada temsili olarak turizm sezonu ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Ahmet Aras ve 11 ilçe Belediye başkanı Anıtkabir’de

 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve yeni seçilen 11 CHP’li ilçe belediye başkanı Anıtkabir’i ziyaret etti. Aras Anıtkabir özel defterini imzalayarak “Milli değerlerimize bağlı, aklın ve bilimin rehberliğinde insanca yaşam için adil bir yönetim anlayışı benimseyeceğime söz veriyorum” dedi.

Fethiye Denizlerini Balon Balığı İstila Mı Etti? Balıkçılar Balon Balıklarını Avlayacak Mı?

Geçtiğimiz günlerde resmi gazete Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararda Akdeniz’deki balon balığını avlayanlara verilen destek ödeneği attırılmıştı. Akdeniz’deki balon balığı istilasının önüne geçmek için alınan karar, Fethiyeli balıkçıları harekete geçirdi.

Fethiye Belediyesi’nden otizmli bireyler için özel merkez

Fethiye Belediyesi, otizm konusuna dikkat çekmek için örnek bir projeye imza atıyor. Özellikle otizmli çocukların akranlarıyla zaman geçirip, sosyal etkinliklerini çoğaltarak eğlenmelerini ve toplumla kaynaşmalarını amaçlayan Otizm Parkı'nın temel atma töreni 18 Mart Pazartesi günü yapılacak.

Sokak Hayvanları İçin Sözleşme İmzaladılar

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, sosyal medyada 10 bin takipçisi bulunan Fethiye Hayvanseverler Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu (HAYPET) üyeleri ile toplantıda bir araya geldi.

Muğla İŞKUR 2023 yılında 11 bin 339 kadın istihdamına aracılık etti

Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü izlediği politikalar ve uygulamalarla kadın istihdamı ve kadınların iş gücüne katılım oranlarının artırılması konusunda adından söz ettiren sonuçlara imza atıyor.

Fethiye Belediye İşçilerine Zam

Fethiye Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi kapsamında belediye işçilerine ? oranında zam yapıldı.

MSKÜ aşçılarından tarihi başarı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, 1-3 Mart 2024 tarihleri arasında Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Ulusal Aşçılık Yarışması’nda tarihi bir başarıya imza attı.

Karaçulha Muhtar Adayı Hasan Gizli Çalışmalarını Sürdürüyor

Fethiye Karaçulha Mahallesine hizmet noktasında elini taşın altına koyan Muhtar Adayı Hasan Gizli, çalışmalarını sürdürüyor. Karaçulha Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Gizli, “mahalle sakinlerimiz ile birlikte hareket ederek mahallemiz için büyük başarılara imza atacağız” dedi.

15 spor tesisi için protokol imzalandı

Muğla’nın Milas ilçesinde yapılacak 15 spor tesisinin protokolü Muğla Valisi İdris Akbıyık il Spor Toto Teşkilatı arasında imzalandı.

Karaca, 'Bölgemizde Rekorlara İmza Attık'

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Fethiye’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. 5 yıllık süreçte ülkemizde pandemi ve deprem felaketi yaşandığını belirten Karaca, “Mazeret üretmeden hizmet ettik” dedi. 

Fethiye Edebiyat Grubu’ndan Anlamlı Etkinlik

Fethiye Edebiyat Grubu tarafından Fethiye Belediyesi katkılarıyla düzenlenen 'Kitap İmza Günü' programı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde kitapseverleri bekliyor.

Milletvekili Yakup Otgöz: ’Muğla’mız İçin Çalışıyor Ve Hep Birlikte Başarıyoruz’

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, spor yatırımlarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Milletvekili Otgöz, ‘’Muğla’da devasa yatırımlara imza atmaya devam ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Marmaris’e Yapılacak Olan Tesisin İmzaları Atıldı

Muğla Valiliği ile Spor Toto Teşkilatı arasında Marmaris ilçesine yapılacak olan 2 bin kişilik Spor Salonu ile Gençlik Merkezi yapım işinin protokolü imzalandı.

MSKÜ ile MUTSO Arasında ‘Girişimcilik’ İşbirliği Protokolü İmzalandı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Genç ve Kadın Girişimciler Topluluğu ile Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) arasında işbirliği protokolü MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ile MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar arasında imzalandı.

Muğla Yerel Seçim Manifestosu İmzalandı

Muğla Yerel Seçim Manifestosu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras tarafından imzalandı.

Menteşe Belediye Personeline Yüzde 78 Zam

Menteşe Belediyesi ile yetkili sendikası arasında 2024 yılı toplu iş sözleşmesi protokolü imzalandı. Buna göre Menteşe Belediyesinde en düşük maaş 30 bin lira oldu. Ayrıca bir yıl içinde tüm işçilere toplam 48 yevmiye ikramiye verileceği açıklandı.

Fethiye Edebiyat Gurubu Yazarları, Okurlar İle Buluşuyor

Fethiye Edebiyat Grubu 16 Şubat 2024 Cuma günü saat 10:00- 19:00 saatleri arasında düzenlediği Kitap İmza Günü' nde yazarlarını okurla buluşturuyor.

Turgutreis Öğrenci Yurdu’nun 3. etap ihalesi 14 Mart’ta

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde eğitim ve öğretim gören öğrencilerin yurt sorununun çözümü için MSKÜ Tıp Fakültesi üst bölümünde iki etabı tamamlanan kız ve erkek Turgutreis Öğrenci yurdunun 3. etabının ihalesi için protokol imzalandı.

Muğla’da Çedes Projesi Çeşitli Etkinlikler İle Uygulanıyor

Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan Çedes (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi, Muğla’da çeşitli etkinlikler ile gerçekleştiriliyor.

Şekerbank’tan Turizm Sektöründeki FTSO Üyelerine Özel Kredi İmkanı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Şekerbank arasında imzalanan protokolle, turizm sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’lere (oteller, seyahat acenteleri vb.), bu firmaların tedarikçileri ve turizm yörelerinde hizmet veren, geliri turizme doğrudan bağlı diğer işletmeler için “Turizm Destek Paketi” uygulaması hayata geçirildi.

Ortaca’ya Araç Muayene İstasyonu Yapılacak

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in girişimleri ile Cumhuriyet Mahallesi yeni hal üzerindeki belediyeye ait alana yapılacak olan sabit araç muayene istasyonu inşaatı çalışmaları için gerekli anlaşmalar yapılarak imzalandı.

Karasaçlı, büyük bir başarıya imza attı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan sporcu Yunus Emre Karasaçlı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda 75 kilogram Low Kick branşında Türkiye 3’üncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Europe Smile Center’da, FTSO Üyelerine Özel İndirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Europe Smile Center Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında imzalanan protokolle FTSO üyelerine özel indirim uygulanacak.

Marmaris Belediyesi’nden “Asansör” Protokolü

Marmaris Belediyesi, asansörlerin periyodik kontrolü için Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile işbirliği protokolü imzaladı.

DCI Dental Center’da, FTSO Üyelerine Özel İndirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile DCI Dental Center arasında imzalanan protokole kapsamında FTSO üyeleri indirimli hizmet alacak.

Marmaris’te Kadrolu İşçilere Seyyanen Zam Yapıldı

Marmaris Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında toplu sözleşmeye ek protokol imzalandı. Belediyede çalışan kadrolu işçilerini kapsayan toplu sözleşmede belirtilen yüzde 49.25’lik zamma ek olarak 4500 lira seyyanen zam yapıldı.