Istikbal Haberleri

Istikbal Haberleri

Saatcı, Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, yerel seçimler öncesinde Maliye kavşağı, Ovacık Köprüsü civarı ve Baha Şıkman Caddesi’nde esnafları ziyaret etti.

Başkan Karaman’ın “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kaymakam Karaman, “Hürriyetimizi elimizden almak isteyenlere karşı, milletçe tek vücut olarak canımız pahasına mücadele edip istiklal ve istikbalimize sahip çıkacağız” dedi.

Demirel; “Ülkü ocaklarında fidanlar yetiştiği sürece Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Demirel mesajında, “Türk milletinin istiklal ve istikbalini her şartta muhafaza ve müdafaa edeceği, şanlı tarihine bakıldığında açıkça görülmektedir. İstiklal harbimizi zaferle sonuçlandıran Türk Milleti, bu eşsiz zaferini taçlandırdığı Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.

Milletvekili Gökcan’dan “30 Ağustos Zafer Bayramı” Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan: “30 Ağustos 1922 tarihinde Dünya tarihinde görülmemiş bir mücadele ile kazanılan Büyük Zafer, şanlı tarihimize altın harflerle yazılmıştır. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün büyük savaş dehası ile kazanılan bu zafer istiklal ve istikbalimizin en önemli kilometre taşlarındandır”. İfadelerini kullandı.

Milletvekili Gökcan: Gençlerimizle birlikte Muğla’mıza yeni bir Muğla daha ekliyoruz

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan;  “Türk Milleti'nin istiklal ve istikbal umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş meşalesinin yakıldığı ve adeta küllerinden yeniden doğduğu gün olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

Funda Parlak “İstiklal Şairimize İstikbalden Mektup Yarışması”nda Türkiye üçüncüsü oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstiklâl Marşı’nın Kabulünün 100. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Etkinlikleri dolayısıyla “İstiklal Şairimize İstikbalden Mektup Yarışması” düzenledi. Yarışmaya 13-17 Yaş kategorisinde 1.447, 18-25 Yaş Kategorisinde ise 1.565 olmak üzere toplam 3.012 genç katıldı. Muğla’dan başvuran ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. Sınıf öğrencisi olan Funda Parlak, yazdığı mektubuyla 1.565 kişi arasından dereceye girerek Türkiye üçüncüsü oldu.  

Karaca; “Hiçbir beklentim yok”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 31 Mart yerel seçimlerin ardından ilk meclis toplantısını gerçekleşti. Toplantıda konuşan Alim Karaca, “Herkesin camileri, sinagogları vardır. Bizimde belediye meclisimiz var. Bizim için burası çok kutsaldır. Burada alacağımız kararlar çok kutsal. Onun için çok dikkatli olmak zorundayız. Kendime bir istikbal veya gelecek beklentisi içerisinde değilim. Şahsım adıma da hiçbir beklentim yok” dedi.