Saatcı, Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, yerel seçimler öncesinde Maliye kavşağı, Ovacık Köprüsü civarı ve Baha Şıkman Caddesi'nde esnafları ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Beraberinde ekibi ile dükkanları tek tek dolaşan İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, hem sorunları dinledi hem de projelerini anlattı. Esnafların düşüncelerini alarak önümüzdeki dönemin planlamasını yaptıklarını söyleyen İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulundu. 

GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı yaptığı açıklamada, “Ekip arkadaşlarımızla başladığımız tempoda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim için bir sıkıntı görünmüyor. Sıktığımız her elden, dokunduğumuz her insandan olumlu tepkiler alıyoruz. Onların duygu ve düşüncelerini alarak, önümüzdeki dönemin planlamasını yapıyoruz. Gençler bu seçimde geleceklerini belirleyecek. Gençler bizim geleceğimiz. Atatürk’ümüz bu devletin istikbalini gençlere emanet etmiş. Çocuklarımızın hayata tutunabilmesi, özgür ve güvenli bireyler olabilmesi için yerel yönetimlerin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz. Her şeyden önce onların imkanlarını iyileştirmeye çalışacağız. Burs ve spor imkanları sağlayacağız. Cep kütüphaneleri yapıp, kendi mahallelerinde ders çalışabilecekler. Bunun yanında arkadaşlarımız bin 500 gencimiz üzerinde bir araştırma yaptılar. Çıkan sonuçlar çok ilginç. Fethiye pahalı bir şehir ve rant belli bölgelerde toplanmış. Öğrenciler bunun tabana yayılmamasının sıkıntısını çekiyor” dedi. 

SİYASİ PARTİ KİMLİĞİ ŞEHRİ KİRLETMİŞ
Konuşmasını sürdüren Saatcı, “Fethiye’yi sosyal bir şehir haline getirmek mecburiyetindeyiz. Turizm sektöründe ara eleman sıkıntısı var. Fen lisesinde olduğu gibi gastronomi lisesini de hayata geçireceğiz. Geçmiş yıllarda emekli ikramiyeleri ile önemli kazanımlar sağlanabiliyordu. Artık günümüzde böyle değil. Enflasyon her şeyi aldı götürdü. Fethiye’de kirada oturan ve evine tek maaş giren vatandaşlarımızı tespit ediyoruz. Onlara sosyal yardım olarak 5 bin TL vermeyi kararlaştırdık. 2014 yılındaki seçim sürecinin aynısı. Sahipsiz kalmış bir şehir, yöneticileri ile bir araya gelememiş, siyasi parti kimliği şehri kirletmiş… Bunların hepsini toparlayacağız. Belediyelerin siyasi kimliği olmaz, belediyeler halkındır. Fethiye’nin hakkını ben her zaman savunurum. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır” ifadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN