Izleyici Haberleri

Izleyici Haberleri

Tom, Dick ve Harry' izleyicileri kahkahaya boğdu

Menteşe Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen 'Tom, Dick ve Harry' adlı komedi oyunu, MSKÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde izleyicilerle buluştu. Yönetmenliğini Önder Çakır'ın yaptığı bu iki perdelik oyun, salonu dolduran sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Fethiye Kardelen Sanat Derneği’nden Türk Müziği konseri

Müzeler Haftası kapsamında Türk Müziği Korosu tarafından Fethiye Telmessos Antik Tiyatro'da konser etkinliği düzenlendi.

Menteşe’de kahkaha dolu bir gece

Menteşe Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen 'Tom, Dick ve Harry' adlı oyun Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde izleyicilerle buluştu. İki perdeden oluşan komedi türündeki oyun, salonu dolduran tiyatro severlere 2 saat boyunca kahkaha dolu anlar yaşattı.

Gülümseten Hatıralar Fethiye’yi Salladı!

Ünlü oyuncu Deniz Oral ve Faruk Sofuoğlu, ‘80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar’ oyunuyla Fethiye Kültür Merkezi’nde dün akşam izleyici ile buluştu.

“Bize Gülmek Lazım” İzleyicisiyle Buluşuyor

Menteşe Belediyesi katkılarıyla sahnelenecek olan “Bize Gülmek Lazım” adlı tiyatro oyunu 13 Şubat Salı günü saat: 20.30’ da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde izleyicisiyle buluşacak.

‘Fare Kapanı’ Muğla’da İzleyici İle Buluşuyor

Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organize ettiği, Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Tiyatrosu’nun oynadığı ‘Fare Kapanı’ tiyatro oyunu Muğla’da izleyici ile buluşuyor.

Menteşe Belediye Tiyatrosu Yarıyıl Tatilinde Perdelerini Çocuklar İçin Açıyor

Menteşe Belediye Tiyatrosu yarıyıl tatilinde perdelerini “Eyvah Kral Oldum” adlı çocuk oyunu ile açıyor. Çocuk oyunu 27 Ocak Cumartesi günü saat:13.00’te Menteşe Belediyesi Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezi’nde izleyicisiyle buluşacak.

Fethiyeli Delbekçiler Kulakların Pasını Sildi

Fethiye Günlükbaşı’lı Delbekçiler Türkan Abacı ve Dilek Topaç, TRT 1 ekranlarında yayınlanan ‘Alişan ile Hayata Gülümse’ programında şarkıcı Alişan’ın konuğu oldular. Delbekçiler, performansıyla izleyicinin beğenisini topladı.

Anadolu masallarına müzikal dokunuş

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde müzik öğretmenliği yapan Sinem Özer Çikot ve Emre Çikot çifti, Anadolu'nun sevilen masallarını müzikle buluşturarak izleyicilere eşsiz bir deneyim yaşatıyor.

‘Son kaçamak’ izleyenleri kahkaya boğdu

Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘Son Kaçamak’ adlı komedi türündeki tek perdelik oyun izleyicileri kahkahaya boğdu.

“İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası” Bodrum’da

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, kardeş şehir Bodrum’da düzenlenecek konserde izleyici karşısına çıkacak.

Vali Akbıyık İzleyenleri Selamladı

Seydikemer’e bağlı Seki Mahallesi’nde gerçekleştirilen yağlı pehlivan güreşleri, Seydikemer ve Fethiye başta olmak üzere birçok ilçeden izleyici akınına uğradı. 

Akbelen için direnen İkizköylüler Ankara'ya gitti

Akbelen Ormanı'nda yaşanan ağaç kesimine direnen İkizköylüler Ankara'ya ulaştı. İkizköylüler ve çevreciler, TBMM Genel Kurulu’ndaki Akbelen gündemli olağanüstü toplantıya izleyici olarak katılacak.

Belediye'den, Çocuklara Tiyatrosu Yaz Oyunları

Menteşe Belediye Tiyatrosu yaz oyunları kapsamında “Karya ve Dostları İş Başında” adlı müzikli çocuk oyunu ilçe genelinde ki mahallelerde çocuk izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Hisseli Harikalar Kumpanyası İzleyici İle Buluştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro bölümü tarafından düzenlenen Hisseli Harikalar Kumpanyası Ula’nın Akyaka Mahallesinde izleyiciyle buluştu. Yoğun katılım olduğu gösteri büyük ilgi gördü.

“Sanal Âlem” Tiyatrosu Beğeni Topladı

Fethiye Kaymakamlığı Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nin düzenlediği “Sanal Âlem” tiyatrosu izleyicileri tarafından büyük beğeni topladı.

is-sanat-carsamba-sahnesi-yeni-turku-konseri-ile-geliyor

Çarşamba Sahnesi ile etkinliklerini yazlık kentlere taşıyan İş Sanat, Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında bu kez Marmaris’te izleyicileriyle buluşuyor.

“Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri” başladı

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde düzenlenen ‘İngilizce Çocuk Tiyatrosu' izleyicilerin beğenisini topladı.

‘İş Sanat Çarşamba Sahnesi’ Ece Göksu konseriyle başlayacak

'İş Sanat Çarşamba Sahnesi' sanatseverlerle bu yaz Bodrum Zai Yaşam'da bir araya geliyor. Ece Göksu konseriyle başlayacak etkinlikler, yaz sonuna kadar her çarşamba izleyiciyle ücretsiz olarak buluşacak.

Bayramda beslenmeye dikkat

Cumartesi günü başlayacak olan Kurban Bayramı’nda nasıl beslenilmesi gerektiği ile ilgili Uzman Diyetisyen Gamze Arsal ile okuyucularımız ve izleyicilerimiz için konuştuk. Uzman Diyetisyen Gamze Arsal Kurban Bayramı’nda et tüketiminin fazla olacağını ve bayramda kurban etimiz kesildiği zaman hemen tüketmememiz gerektiğini ifade etti.

Beşkaza Yangınlara Karşı Tek Yürek!

Seydikemer Belediyesi, Fethiye Belediyesi ve Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği iş birliği ile düzenlenen ‘Ocak Belgeseli’ Seydikemer’in Kabaağaç Mahallesinde ilk kez izleyici ile buluştu. İzleyicilere duygu dolu anlar yaşatan belgesel gösteriminde konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Seydikemer ve Fethiye’de Kuvâ-yi Milliye ruhunu gördüm. Çanakkale ve Kurtuluş Savaşını nasıl hep birlikte kazandıysak yangınları da hep birlikte söndürdük” ifadelerini kullandı.

“Başrol Kim?” Menteşe’yi Kahkahaya Boğdu

Menteşe Belediyesi Tiyatro oyuncularının sahnelediği “Başrol Kim?” adlı tiyatro oyunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde izleyicisiyle buluştu. İki perdelik komedi oyunu salonu dolduran izleyicilere 2 saat boyunca kahkaha dolu anlar yaşattı.

Fethiye Gazi İlkokulu 1/B Sınıfı Yıl Sonu Şenliği

Fethiye Gazi İlkokulu 1/B sınıfı öğretmeni Hatice Karakan ve öğrencileri düzenledikleri yıl sonu şenliği ile Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde coşkuyla izleyicilerle biraraya geldiler.

BAŞROL KİM? KAHKAHAYA BOĞDU

Menteşe Belediyesi Tiyatro oyuncularının sahnelediği “Başrol Kim?” adlı iki perdelik komedi oyunu MSKÜ AKM Salonunda izleyicisiyle buluştu. Tiyatro oyununu gençlerle birlikte izleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Tiyatromuz bu sezon ikinci kez sizlerle buluştu. Salonu dolduran tüm gençlere teşekkür diyorum.” dedi.

Handan'ın Kısmeti Oyunu İzleyici ile Buluştu

Milas Sanat Tiyatrosu oyuncuları Handan'ın Kısmeti adlı oyunla izleyici karşısına çıktı.

Muğlalı oyuncuların performansı büyük beğeni kazandı

Menteşe Belediye Tiyatrosu lise grubu kursiyerleri tarafından Belediye Tiyatrosu Ayhan İçöz Salonunda sahnelenen Muğlalı Gelin adlı tiyatro oyunu izleyicileri kahkahaya boğdu. Yazanın yönetenin ve oynayanların Muğlalı olduğu oyunda ilk kez tiyatro sahnesine çıkan oyuncular, amatör ruhlarıyla profesyonel bir oyun çıkardılar.

İNSANLAR VE İNSANCIKLARI ANLATTILAR

Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi uygulamalı tiyatro kursu kursiyerleri tarafından hazırlanan “İnsanlar, İnsancıklar” adlı tiyatro gösterisi izleyicisi ile buluştu.

TİYATRO GÖSTERİSİ VE KONSERLER BÜYÜK ALKIŞ ALDI

12.si düzenlenen ve geleneksel hale gelen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali’nin ilk gününde Fethiye Belediyesi Tiyatro Grubu’nun Aşık Gülhan-Kanto gösterisi ve Türk Halk Müziği Konseri izleyicilerden büyük alkış aldı.

ESKİ RAMAZAN’I YAŞATTILAR

Fethiye Belediyesi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Ramazan Eğlencesi düzenlendi. Eski Ramazan’ları anımsatan etkinlik izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

MSKÜ’de İlahi dinletisi

Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi ve Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı işbirliği ile hazırlanan 'İlahi Dinletisi' üniversite AKM 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri salonunda izleyicilerle buluştu.