Kaçak Içki Haberleri

Kaçak Içki Haberleri

157 şişe kaçak alkol ele geçirildi

Muğla'nın Datça ilçesine 157 şişe kaçak alkol ele geçirildi.

Kaçak içki operasyonu 3 gözaltı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde düzenlenen kaçak içki operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

MUĞLA’DA KAÇAK İÇKİ OPERASYONU: 2 GÖZALTI

Muğla'nın Yatağan ilçesinde kaçak içki üretildiği bilgisini alan jandarma ekipleri 2 kişiyi gözaltına aldı.

MUĞLA’DA KAÇAK ALKOL OPERASYONU: 6 GÖZALTI

Muğla'nın Ortaca ilçesinde Jandarmanın düzenlediği operasyonda 6 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda kaçak içki ele geçirildi.

KAÇAK İÇKİDEN ÖLEN TUMANBAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaçak içkiden hayatını kaybeden bir kişi toprağa verildi.

BODRUM’DA KAÇAK İÇKİDEN BİR KİŞİ ÖLDÜ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kişi kaçak içkiden hayatını kaybetti.

MUĞLA’DA KAÇAK ALKOL OPERASYONU

Muğla'nın Ula ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen kaçak içki operasyonunda kaçak alkol ve bandrolsüz sigara ele geçirildi.

Milas’ta kaçak içki, kenevir ve uyuşturucu madde ele geçirildi

Muğla'nın Milas ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan operasyonda kaçak içki, uyuşturucu madde ve kenevir ele geçirildi.

Datça’da kaçak içki denetimi

Muğla'nın Datça ilçesinde alkollü işletmelere yönelik kaçak içki denetimi yapıldı.

Fethiye'de 17 bin 150 şişe kaçak içki ele geçirildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde polisin bir depoya düzenlediği baskında 17 bin 150 şişe kaçak içki ele geçirildi.

Ölüdeniz’de Kamyon kasasında 8 bin şişe kaçak içki ele geçirildi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, polisin bir depoya düzenlediği operasyonda 8 bin şişe kaçak alkol ele geçirildi.

Jandarmadan sahte alkol operasyonu

Muğla İl jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından üç ay süren çalışmalar sonucunda Milas ve Yatağan’da yapılan operasyonlarda kaçak içki yapmakta kullanılan etil alkol ve satmaya hazır halde kaçak alkol ele geçirildi.

Muğla Emniyeti kaçakçılarla mücadele ediyor

Muğla İl ve İlçe Emniyet Müdürlükleri yaptıkları çalışmalar ile kaçakçılara ve suçlulara göz açtırmıyor. Yapılan çalışmalar sonucunda Ortaca’da, Milas’ta, Menteşe’de ve Marmaris’te  kaçakçılık yapan şahıslar kaçak mallarla birlikte ele geçirildi.

Yatağan Ve Menteşe’de Kaçak İçki Operasyonu

Yatağan’da Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu Yeşilbagcılar mahallesinde ikamet eden F.E. ve Hacıveliler mahallesinde ikamet eden M.B.’nin alkollü içki imal ettiği ve satışını yaptığı bilgisine ulaşıldı. Olayla ilgili olarak F.E ve M.B’ye ait 3 adres ve araçlarında yapılan aramalarda; 80 litre el yapımı rakı, 0.3 litre anason, 0.5 litre el yapımı viski, 20 litre etil alkol, 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 20 adet 12 cal. av tüfeği fişeği ele geçirildi. F.E. ve M.B. isimli şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Ula Jandarma’dan Kaçak İçki Operasyonu

Muğla İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Ula Jandarma Komutanlığı tarafından kaçak içki yapıp sattığı tespit edilen E.M. ve D.M. isimli şahısların evine operasyon düzenlendi.Düzenlenen operasyon sonucunda E:M. Ve D.M. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Seydikemer’de Kaçak İçki Operasyonu

Seydikemer Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sahte alkol ürettiği tespit edilen 1 kişi yakalandı.

Jandarmadan kaçak içki operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından yeni yıl öncesi Muğla genelinde sorumluluk alanlarında kaçak içkiye yönelik denetimler sürüyor.

Jandarmadan Kaçak İçki Operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından Fethiye istikametinden Dalaman istikametine gitmekte olan bir araçta yapılan aramada kaçak ve sahte alkol ele geçirildi. Şüpheli S.G sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

612 litre kaçak alkol ele geçirildi

Muğla'nın Milas ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen iki ayrı kaçak içki operasyonunda 612 litre el yapımı kaçak alkollü içki ele geçirildi.

Ortaca’da kaçak içki operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri ve Ortaca İlçe Jandarma ekiplerinin Fevziye Mahallesinde düzenlediği kaçak içiki operasyonunda üç kişi gözaltına alındı.

Denetimlerde uyuşturucu ve kaçak içki ele geçirildi

Covid-19 salgın tedbirleri kapsamında Jandarma, Emniyet ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Fethiye ilçesinde denetimler gerçekleştirildi. Uygulamaya tüm kolluk birimlerinden 38 ekip ile 309 personel katıldı.

Datça’da kaçak içki operasyonu

Muğla’nın Datça ilçesinde yapılan operasyonda çok sayıda kaçak içki ele geçirildi.

Bodrum’da kaçak içki operasyonu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaçak içki üretip ticaretini yaptıkları iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Ula'da kaçak içki operasyonu: 2 gözaltı

Muğla'nın Ula ilçesi Çörüş Mahallesinde kaçak içki üretip ticaretini yaptığı belirlenen H.T. ve H.Y. isimli şahıslar jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

MUĞLA’DA RUHSATSIZ TABANCALAR ELE GEÇİRİLDİ

Muğla Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ve grup amirliği ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonrası çok sayıda ruhsatsız tabanca ve kaçak içki ele geçirildi.

KAÇAK İÇKİYE GİDEN JANDARMA TARİH ESER’DE BULDU

Muğla ili Yatağan ilçesi Gökpınar mahallesinde bir şahısın evinde kaçak içki imal ettiği yönünde alınan istihbarat üzerine; Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM şube müdürlüğü ekiplerince, Yatağan ilçesi Gökpınar mahallesinde bulunan şüpheliye ait evde arama yapıldı.

263 Şişe Kaçak İçki Ele Geçirildi

Muğla-Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 21.10.2016 günü Marmaris ilçesi Çetibeli Jandarma Karakol Komutanlığı yol kontrol ve arama noktasında icra edilen arama faaliyeti esnasında, alınan bir ihbarın değerlendirilerek durdurulan bir araçta yapılan kontrolde koliler halinde araç içerisinde 263 şişe kaçak içki ele geçirildi.