Kadın Kolları Haberleri

Kadın Kolları Haberleri

Fethiye'de kadın cinayetine sessizlik yok

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde bir araya gelen kadınlar, boşanma aşamasında olduğu erkek tarafından katledilen Senem Kıvrık için basın açıklaması yaptı.

TBMM Başkan Vekili Karaca, Aras’ı ziyaret etti

TBMM Başkan Vekili Karaca’nın ziyaretinde CHP Muğla Milletvekilleri Gizem Özcan ve Cumhur Uzun, İl Başkanı Zekican Balcı, İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Korkut ile Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal da yer aldı.

Fethiye'de CHP Kadın Kolları seçim heyecanı: 4 aday adayı yarışıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Kadın Kolları seçim süreci başladı. 

Tuzla Mahallesinde Çalmadık Kapı Bırakmadılar

Cumhur İttifakı Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri broşür dağıtımı yaptılar.

CHP’den Eş Zamanlı ‘Medeni Kanun’ Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı aynı zamanda Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka’nın, Medeni Kanun’a ilişkin basın açıklaması 81 il ve 973 ilçe kadın kolu başkanı tarafından eş zamanlı şekilde gerçekleştirildi. Fethiye’de basın açıklamasını CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak okudu.

Okullarda Ücretsiz Öğün Talebinde Bulundular

Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe örgütleri kadın kolları, ülke genelinde eş zamanlı olarak basın açıklaması yaptılar. Açıklamada gıda artışlarındaki fiyatlara dikkat çekilerek, okullarda ücretsiz öğün taleplerini bir kez daha dile getirdiler.

Oymak 'Biz kimsenin sahiplendireceği mal ya da hayvan değiliz'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak, 28 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2'nci turu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP KADIN KOLLARINDAN ANLAMLI AÇIKLAMA

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Üyesi Zeliha Atalay tarafından Türkiye’de kadınların belediyelerde seçme ve seçilme hakkı kazanmasının 93. Yıl dönümü nedeniyle İlçe binasında basın açıklaması gerçekleştirildi.

ADAY ADAYI GÜLER ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili aday adayı Nezahat Güler, CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol ve CHP Muğla Kadın Kolları Başkanı Aysun Korkut ile bir araya gelerek istişarede bulundu.

İYİ PARTİ’DEN ADD’YE ZİYARET

İYİ Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Ayşe Çiftçi ve İYİ Parti Kadın Kolları, geçtiğimiz hafta göreve başlayan ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği)  Başkanı Filiz Topçu’yu ziyaret etti

“DEPREMİN YARALARINI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”

AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde depremden etkilenen kadınlarla bir araya geldi. Doğru, Hatay’da depremzedelerin sıcak sofralarını tekrar kurabilmesi için mutfak setlerinin, hijyen setlerinin ve çocuklar için oyuncakların yer aldığı kolileri bölgedeki kadınlara teslim etti.

BEŞKAZA MEYDAN’INDA ÇELENK KOYMA TÖRENİ

Fethiye Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması dolayısıyla, aralarında CHP Kadın Kolları, Türk Kadınlar Birliği, Yerel Tohumlar Derneği, Yörük Türkmenler Derneği gibi sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri ile Beşkaza Meydanı’nda bir araya geldi

DEPREMZEDE KADINLAR İÇİN KEŞKEK GÜNÜ

Fethiye Yörük Türkmen Derneği Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Yörük Çadırı’nda ilçe Sivil Toplum Kuruluşları destekleriyle keşkek günü etkinliği yapıldı.

İYİ PARTİ’DEN BİR DİZİ ZİYARET

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, Belediye Meclis Üyesi Ayşe Çiftçi, Kadın Kolları Başkanı Hülya Yörenti ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye’de konaklayan depremzedeler ve Fethiye Muhacirler Sosyal Dayanışma Derneğine ziyarette bulundu. Başkan Turgutoğulları, depremzedelerin sorunlarını dinlediklerini ve Muhacirler Sosyal Dayanışma Derneği’nin de görüşlerini aldıklarını belirtti.

BAŞKANLARDAN CHP İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

Antalya Kaş Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan ve Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Bahar Önal, Fethiye CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

CHP KADIN KOLLARI VE ADD’DEN ÇELENK SUNUMU

5 Aralık 1934’te, Türk Kadınına Seçme Seçilme Hakkının tanınması münasebetiyle Fethiye CHP Kadın Kolları tarafından Beşkaza Meydanı’nda program düzenlendi.

BAŞKAN OYMAK, “KADIN CİNAYETLERİ POLİTİKTİR!”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak tarafından Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü‘ne ilişkin basın açıklaması yapıldı.

Milletvekili Gökcan’dan Seydikemer Devlet Hastanesi açıklaması

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ve Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy ile birlikte yapımı devam eden Seydikemer Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Millletvekili Gökcan, yetkililerden inşaat süreci ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

CHP’DEN ‘’İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’NİN 8. YILDÖNÜMÜ’’ AÇIKLAMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'nın İstanbul Sözleşmesi’nin yürürlüğe girişinin 8. yıldönümüne ilişkin basın açıklaması, CHP Fethiye İlçe Teşkilatı'nda Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Zeliha Atalay tarafından okudu. Parti binasında düzenlene basın açıklamasına CHP Fethiye kadın Kolları Üyeleri katıldı.

CHP’den “Yaşamhak” açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın Yaşamhak’ın yeni uygulamasına ilişkin basın açıklaması CHP Fethiye İlçe Teşkilatı’nda Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak tarafından da okundu.

Chp Kadın Kollarından Kaftancıoğlu’na Yönelik Açıklama

CHP Fethiye Kadın Kolları Teşkilatı tarafından paylaştığı tvitler nedeni ile yargılandığı davadan ceza alan ve siyasi yasaklı olan taİstanbul İl Başkanı Canan Kaftanoğlu’na yönelik açıklama yapıldı.

Milas’ta ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Türk Kızılay Milas Kadın Kolları, Ramazan Ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatmak için çalışmalarını hızlandırdı.

CHP KADIN KOLLARI KAHVALTIDA BİR ARADA

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Kadın Kolları ve üyeleri, dostluk ve dayanışma adına bir araya geldi.

KARACA’YA KUPAYLA GELDİLER

Fethiye Gazi Ortaokulu'nun bu yıl Okul Sporlarında Küçük Erkekler Futbol, Yıldız Erkekler Futbol, Küçük Erkekler Voleybol ve Küçük Kızlar Tenis takımlarının aldığı üstün başarılardan dolayı sporcular ve öğretmenler tarafından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu. Aynı zamanda CHP Kadın Kolları Başkan ve yönetimi, Karaca’ya ‘teşekkür’ ziyareti gerçekleştirdi.

Saadet Partisi’nden Kınama!

Saadet Partisi Kadın Kolları Muğla İl Başkanı Saliha Güzel tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog’un Ankara’da yapılacak olan görüşmelerine dair bir basın açıklaması yapıldı. Yapılan açıklama ile İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'un ülkemize davet edilişi kınandı.

Yoksulluk Sorunu Çözülecek

CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak ve Kadın Kolları üyeleri bir araya gelerek Aile Destekleri Sigortası’nı konuştular. Aileyi önceleyen mutluluğunu ve ekonomik güvencesini sağlayan bir program olarak değerlendirilen Aile Desteği Sigortası’nın ailelerin yanında olmak, onları desteklemek, hayat şartlarını düzeltmek için öneminin büyük olduğu vurgulandı.

Saadet Partisi’nden Yerli Malı Vurgusu

Saadet Partisi Fethiye kadın Kolları Teşkilatı tarafından “Yerli Malı Haftası” ile ilgili olarak basın açıklaması yapıldı.Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde yapılan basın açıklamasında yerli malının önemini vurgulamanın yanında aynı zamanda tutum ve yatırımın da yerli olması gerektiğine dikkat çekildi.

Türk Kadınlar Birliği Ak Parti Kadın Kolları Başkanı’nı Ziyaret Etti

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şube Başkanı Candan Özdemir ve üyeleri Ak Parti Kadın Kolları Başkanı’nı ziyaret etti.

Türk Kadınlar Birliği’nden Chp’ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın Kolları Teşkilatı’nın misafirleri vardı. Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi tarafından Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın Kolları Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Gülümser Oymak “İstanbul sözleşmesinden vazgeçmiyoruz”

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeni ile Cumhuriyet Halk partisi Kadın Kolları Teşkilatı tarafından Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde tüm Türkiye’de eşzamanlı olarak basın açıklaması yapıldı.