Kahvaltı Organizasyonu Haberleri

Kahvaltı Organizasyonu Haberleri

Şimşekler kahvaltıda buluştu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Isparta 32 Spor karşılaşması öncesinde Barbunn Cafe Bistro’da düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Futbol Akademisi kahvaltıda buluştu

Fethiyespor Futbol Akademisi, Çarıklı Restoran’da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Bağımsız Emekliler Sendikası Üyeleri Bir Araya Geldi

Bağımsız Emekliler Sendikası Muğla Şubesi, Fethiye Çilek Fırını’nda üyeleri için kaynaşma kahvaltısı düzenledi. Bağımsız Emekliler Sendikası Muğla İl Başkanı Fahri Eryılmaz, günümüzdeki emeklilerin sorunu ile Bağımsız Emekliler Sendikası’nın amaçları hakkında mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Bodrum FK'dan moral kahvaltısı

Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk, eşi Nurten Öztürk, kulüp yöneticileri ve futbolcular, Teksüt Bandırmaspor maçı öncesi kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Yeşil Beyazlılar Kahvaltı Organizasyonu Düzenledi

Bodrumspor, Spor Toto 1.Lig Play Off mücadelesinde evinde Göztepe’yi ağırlayacak. Yeşil Beyazlılar maç öncesi kahvaltı organizasyonu düzenleyerek moral topladı.

BAŞKAN DEMİR MUHTARLARLA BİR ARADA

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe binasında muhtarlara kahvaltı organizasyonu yaptı.

Başkan Öztürk, basın emekçileri ile kahvaltıda bir araya geldi

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk basın çalışanları ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya ev sahipliğini MADO kafe yaptı. Sohbet havasında geçen kahvaltıda projeler hakkında da konuşuldu. Böyle bir organizasyonu aslında daha önce planladıklarını fakat yaşanılan olumsuz olaylar nedeni ile ertelemek zorunda kaldıklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Aslında çok önceden planlanmış bir kahvaltı organizasyonuydu, 24 Temmuzda gazetelerimizin bayramını yapmak istedik fakat arkasından yangın felaketleri, o günlerde ki yoğun tempo, sizlerinde sahada olması daha sonraki yangınların gelmesi sebebi ile burada kahvaltı yapmak olmazdı. Sizlerde sahadaydınız, bizlerle de zaman zaman orman yangınlarında dağda karşılaştığımız da oldu. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.