Bağımsız Emekliler Sendikası Üyeleri Bir Araya Geldi

Bağımsız Emekliler Sendikası Muğla Şubesi, Fethiye Çilek Fırını'nda üyeleri için kaynaşma kahvaltısı düzenledi. Bağımsız Emekliler Sendikası Muğla İl Başkanı Fahri Eryılmaz, günümüzdeki emeklilerin sorunu ile Bağımsız Emekliler Sendikası'nın amaçları hakkında mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Bağımsız Emekliler Sendikası Muğla Şubesi, sendikanın üyeleri için kaynaşma kahvaltısı düzenledi. Fethiye Çilek Fırını’nda düzenlenen kahvaltılı organizasyona yoğun katılım oldu. Bağımsız Emekliler Sendikası Muğla İl Başkanı Fahri Eryılmaz, günümüzdeki emeklilerin sorunu ile Bağımsız Emekliler Sendikası’nın amaçları hakkında mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

“EMEKLİLERİN İÇİNDE BULUNDUĞU VAHİM DURUMA ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN BU SENDİKA VAR”
Türkiye Bağımsız Emekliler Sendikası Muğla İl başkanı Fahri Eryılmaz yaptığı açıklamada, “Bugün birbirimizi tanıma, kaynaşma adına güzel bir sosyal etkinlik gerçekleştirdik. Katılan arkadaşlarıma ve sizlerime katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu adına müracaat yapıp ismini Türkiye Bağımsız Emekliler Sendikası yaptık. Bağımsız Emekliler Sendikasının amacı demokratik yöntemlerle bir sendikacılık yapmak. Siyasi seçimlerden uzaklaşmak, çere sorunlarıyla ilgilenmek, eğitim ve sağlık sorunları ile ilgilenip bunları gündeme getirmek. Emeklilerin içinde bulunduğu vahim duruma çözümler üretmek ve yetkililere iletmek için bu sendika var. Bir ülkede açlık sınırından, yoksulluktan bahsediliyor bu çok aşağılayıcı bir durum. Biz de ödediğimiz primlerin günümüz koşullarında güncellenerek bir ücretlendirilmeye talebiz. Bizler bir çatı altında buluşabilseydik keşke. Hiçbir türlü sendikamızın içerisinde siyasete yer vermeyeceğiz. Bugüne kadar ki parçalanmamızın sebebi de bu. Oysaki sendikaların içerisinde birçok görüş vardır. Biz ortak görüşte buluşuyoruz. Biz emeklilerin yaşam içerisindekini konforu için buradayız. Bodrum, Köyceğiz, Dalaman ve Fethiye ilçelerindeki üyelerimiz burada bulunuyor” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN