Kamu Kurumu Haberleri

Kamu Kurumu Haberleri

Göcek’te istilacı yeni balıklar tadım etkinliği

Akdeniz Koruma Derneği’nin ekosistem restorasyonu çalışmalarından ‘Yeni Balıklar Programı’ çerçevesinde Fethiye Göcek’te denizlerin yenebilir yeni balık türlerine yönelik tadım etkinliği düzenlendi. Tadıma kamu kurumundan yetkililer ve bölge sakinleri katıldı.

144 personelle orman yangını tatbikatı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından Muğla’da 25 kamu kurumu, 10 STK, 23 Afet Çalışma Grubu ve gönüllüler ile birlikte bin 144 personelin katılımıyla Menteşe ilçesinde hazırlanan senaryo doğrultusunda, orman yangını tatbikatı gerçekleştirildi.

BELEDİYE ŞİRKET İŞÇİLERİ DE KAMU İŞÇİSİDİR; KADRO İSTİYORUZ

DİSK/Genel-İş belediye işçilerinin hakları için inatla ve yılmadan mücadele etmeye, ülkemiz ve geleceğimiz için emek ve demokrasi talebini ısrarla ve kararlılıkla sürdürmeye, işçi sınıfının hakları ve özgürlükleri için örgütlenmeye ve güçlenmeye devam ediyor.

STK’lardan Saatcı’ya AÇIK ve TAM destek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, 4 dönemdir sürdürdüğü Fethiye Belediye Başkanlığı görevindeki son haftası dolayısıyla, Fethiye’deki kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcilerine ziyaretler gerçekleştirdi. Tüm STK başkanları Behçet Saatcı’ya destek verdiklerini açıklarken, Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, “Yapılan hizmetler ortadır. Fethiye vefalıdır. Sayın Behçet Saatcı’yı büyükşehir belediye başkanı olarak görmek bizim için şereftir, onurdur.” dedi.

6 Aylık Geçici İşe 660 Kişi Müracaat Etti

Fethiye’de toplum yararına çalışma programı kapsamında 4 ayrı kamu kurumuna alınacak 200 kişilik 6 aylık geçici işe 660 kişi başvurdu.