Karadere Plajı Haberleri

Karadere Plajı Haberleri

Karadere Plajı Artık Daha Temiz

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karadere Plajında temizlik çalışması yaparak cam, poşet ve pet şişe gibi sahile gelişi güzel atılan çöpleri topladı. 

Seydikemer Belediyesi Ekipleri, Karadere Plajını Pırıl Pırıl Yaptı

Seydikemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Karadere Plajında temizlik çalışması yaparak cam, poşet ve pet şişe gibi sahile gelişi güzel atılan çöpleri topladı.

Örnek Okul Müdürü Hacer Çetin’den Çevre Haftasında Anlamlı Etkinlik

Karaköy Ortaokulu öğrencileri 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolasıyla Karadere Plajında çevre temizliği yaptı. Karaköy Ortaokulu Müdürü Hacer Çetin ve öğretmenler öncülüğünde yapılan plaj temizliğinde öğrencilere çevre temizliği bilinci aşılandı.

33 düzensiz göçmen yüzerek karayı çıktı

Muğla’nın Seydikemer ilçesi Karadere Plajı açıklarında batan bottaki 33 düzensiz göçmen kendi imkanlarıyla sahile çıktı.

SEYDİKEMER BELEDİYE PERSONELİ KARADERE PLAJINI TEMİZLEDİ

Seydikemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri Karadere Plajında temizlik çalışması yaptı.

TATİLCİLERE, MASA BAŞINDA İLGİNÇ RESİTAL

Pandeminin ardından geçilen normalleşme süreciyle birlikte Karadere Plajı da bakir doğasıyla turistlerin gözde mekanı arasına girdi. Plaja gelen tatilciler, tuzlu deniz suyu ile Özlen Çayı’ndan akan tatlı suyun keyfini çıkartırken bir de sahilde bulunan kafede güzel bir sürprizle karşılaşıyorlar. İşletme çalışanı Muhammet Pallavuş, kafeye gelen misafirlere, cura ve gitar eşliğinde söylediği yöresel türkülerle masa başında mini bir konser ziyafeti çekiyor.

KARADERE PLAJI’NA İLGİ HER GEÇEN YIL ARTIYOR

Seydikemer ilçesi sınırlarında yer alan ve dünyaca ünlü Patara sahilinin başlangıç noktasında bulunan Karadere Plajı, yerli ve yabancı birçok turistin uğrak noktalarından oldu. Bölge halkının yaz aylarında sıkça gidip serinlediği Karadere Plajı, incecik kumu ve buz gibi soğuk akan Özlen Çayı’yla sıcak denizin birleştiği alanın bulunması özelliğiyle ülke ve dünya çapında gittikçe ünü artıyor.