Seydikemer Belediyesi Ekipleri, Karadere Plajını Pırıl Pırıl Yaptı

Seydikemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Karadere Plajında temizlik çalışması yaparak cam, poşet ve pet şişe gibi sahile gelişi güzel atılan çöpleri topladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Ekiplerimizin, Karadere Plajında yaptığı temizlik sonrası plajımız pırıl pırıl oldu. Seydikemer Belediyesi olarak çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Seydikemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatı doğrultusunda dünyaca ünlü Patara Plajının başlangıç noktası olan Karadere Plajında temizlik yaptı. Dalgaların kıyıya sürüklediği atıkların yanı sıra cam, poşet ve pet şişe gibi sahile gelişi güzel atılan çöpler, ekipler tarafından temizlendi. Sabah saatlerinde başlayan temizlik çalışmasında Seydikemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekibi personellerinden bazıları plaja akan Özlen Çayına girerek, su üzerinde biriken çöpleri tek tek topladı. Temizlik çalışması gün boyu devam ederken, sahil boyunca yapılan temizlik sonucu çöplerden temizlenen plaj pırıl  pırıl oldu. 
Temizlik çalışmalarının belirli aralıklarla devam edeceğini ifade eden Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “İlçemizin önemli değerlerinden Karadere Plajında Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından temizlik çalışması yürütüldü. İlçemize gelerek Karadere Plajında vakit geçirmek isteyen yerli ve yabancı misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için belediye ekiplerimiz tüm ilçemizde hummalı bir şekilde çalışıyor. Ayrıca vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimizin, Karadere Plajında yaptığı temizlik sonrası plajımız pırıl pırıl oldu. Seydikemer Belediyesi olarak çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN