Karakol Haberleri

Karakol Haberleri

Polise sosyal medyadan meydan okudu, soluğu karakolda aldı

Muğla'nın Milas ilçesinde görevli polis memuruna mukavemet gösteren ve sosyal medyadan yaptığı yorumda, "Artistliği o zaman da yaptık şimdi de yapıyoruz, o delikanlı kahraman Türk polisi gelsin beni sorguya alsın" diyen şahıslar polis tarafından gözaltına alındı.

Çalıştığı Eski İşyerinden 3 Bin Euro Çaldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde çalıştığı işyerinden 4 ay önce ayrılan şüphelinin işyerinden 3 bin Euro çaldığı tespit edildi.

Yunusu Kurtarmak İçin Saatlerce Uğraştılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde karaya vuran yunusu kurtarabilmek için vatandaşlar ve ekipler saatlerce uğraştı. Yunus, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Bodrum'da 58 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 58 göçmen kurtarıldı, 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi gözaltına alındı.

Başkan Oktay'dan Yılbaşı Mesaisi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yeni yıla görevi başında giren doktor, hemşire, jandarma, polis, nöbetçi eczaneler, itfaiyeciler ve zabıta personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. 2024’e ise Çetibeli Karakolu’nda asker ve polislerle girdi.

Bodrum'da Düzensiz Göçe Geçit Verilmiyor

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 31 göçmen yakalanırken, 44 göçmen de kurtarıldı.

Havaya kurşun sıkan gençler polisten kaçamadı

Muğla’nın Marmaris ilçesi belediye yat limanında bir grup gencin tehlikeli eğlencesi karakolda bitti. Yat limanına demirli bir tekneden havaya 6 el ateş açılması ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken gençlerin polisleri görünce denizi attığı silahı deniz polisleri ve sahil güvenlik ekipleri çıkardı.

Teorik ve Uygulamalı Yangın Eğitimi

Fethiye Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı bünyesinde Göcek Balıkçılık Kooperatifi üyelerine teorik ve uygulama yangın eğitimi verildi.

Alkollü sürücü "dur" ihtarına uymadı polis aracına çarptı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde trafik ekiplerinin dur ihtarına uymayan sürücü polis aracına çarptı.

Vali Akbıyık’tan Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı’na Ziyaret

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Fethiye Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı’na ziyarette bulundu.

44 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen iki olayda toplam 44 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Karaman, Kıreker ve Heyetini Kabul Etti

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 41. Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle Fethiye Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Sn. Erdal Kıreker ve beraberindeki heyeti kabul etti.

FETHİYE’DE DEPREM BÖLGESİ İÇİN YARDIMLAR TOPLANMAYA DEVAM EDİLİYOR

Türkiye’de 10 ilde yıkıma neden olan depremle ilgili yardım toplama çalışması Fethiye’de devam ediyor. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi, Ölüdeniz Belediye Hizmet Binası, Göcek Belediyesi Hizmet Binası, Karaçulha Belediye Hizmet Binası bugün saat: 19.00’a kadar, Günlükbaşı karakolu yanındaki “Kalpler Birlikte Mağazası” ise bugün gece 00.00’a kadar yardımları almaya devam edecek. 

SEYDİKEMER BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU’NDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Seydikemer’de düzenlenen 27 Aralık Seydikemer Büyük Atatürk Koşusunda dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. Ödül töreninde yarışmaya katılarak dereceye giren Utku Hadi Tur’un ödülünü babası Eşen Jandarma Karakol Komutanı Hakan Tur’dan alması ödül törenine renk kattı.

YOL KONTROLÜNDE 144 GÖÇMEN YAKALANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca Ula ilçesi Gökçe Mahallesinde Akyaka Jandarma Karakol ekipleri tarafından gerçekleştirilen önleyici kolluk devriyesi esnasında 3 kapalı kasa panelvan kamyonette yabancı uyruklu şahısların olduğu tespit edilmiştir.

TRAFİKÇİLERDEN ASAYİŞ DESTEKLİ ALKOL UYGULAMASI

Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu Kötekli Mahallesinde Asayiş ve Karakol bekçileri takviyeli alkol uygulaması gerçekleştirdi.

SEYDİKEMER’DE TARLA İÇİN YENGESİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde tarla için yengesini av tüfeği ile öldüren şahıs aynı tüfekle intihar etti.

KÖYCEĞİZ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KARAKOL AMİRLİĞİNE ÖZDEMİR ATANDI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Emniyet Müdürlüğü Karakol Amirliğine Mustafa Adem Özdemir atandı.

BOTTAN DÜŞEN GÖÇMEN FECİ ŞEKİLDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bindiği lastik bottan düşen Suriyeli göçmen, pervaneye kapılması sonucu yaşamını yitirdi. Bottaki bir kişi organizatör olduğu değerlendirilerek gözaltına alındı

29 DÜZENSİZ GÖÇMENİ SAHİL GÜVENLİK KURTARDI

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca geri itilen 29 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

BAŞKAN DEMİR: “KARAKOL BASAN AKP'LİLER, BU SEFER DE İLÇE MİLLİ EĞİTİM'İ BASTI!"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Kayseri’nin Tomarza ilçesinde AKP İlçe Gençlik Kolları Başkanı’nın karakolu basmasını eleştirerek; Parti Devleti anlayışının, ülkenin her noktasına sirayet etmiş durumda olduğunu söyleyerek, bir yazılı basın açıklaması düzenledi. Benzer bir skandal olayın da Fethiye ilçesinde yaşandığına dikkat çeken Başkan Demir, “AKP Fethiye İlçe Teşkilatından 2 yönetim kurulu üyesi, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü bastı. AKP teşkilatları, devletin bürokratlarını ‘emir eri’ gibi görüyorlar. Bu eşkıyalıktır, vandallıktır. Bu bir güç zehirlenmesidir. AKP’li siyasi magandalar siz kimsiniz? Devletin kurumunu basıyorsunuz? Savcıları göreve çağırıyoruz.”dedi.

Bodrum’da korku dolu dakikalar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ailevi sorunlar yaşayan bir kişi baz istasyonunun tepesine çıktı. Uzun süre vatandaşı ikna ederek aşağıya indirmeye çalışan ekiplerin çabası 2 saatin sonunda sonuç verdi. Gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

8 ayrı suçtan araması bulunan şahıs Milas’ta yakalandı

Milas İlçe Jandarma Komutanlığı Kıyıkışlacık Karakol Komutanlığı sorumluluk alanı içerisinde olan Gürçamlar Mahallesinde Kıyıkışlacık Karakol, Milas ve Muğla istihbarat ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Muğla ve Aydın mahkemelerince silahlı tehdit, göçmen kaçakçılığı, taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma, nitelikli yağma, hükümlü ve tutuklunun kaçması, silahlı yağma olmak üzere 8 ayrı suçtan aranma kaydı bulunan 45 yaşındaki İ.E. yakalandı.

Silahıyla aracına sıkıp ‘silahlı saldırıya uğradım’ dedi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde aracı ile seyrederken silahlı saldırıya uğradığını iddia eden film yapımcısı S.A., karakola giderek şikayetçi oldu. Yapılan araştırmaların ardından, ormanlık alandan sıkılan kurşunun S.A.'nın silahından çıktığı tespit edilirken, şüpheli ise suç uydurduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

Karaca’dan yılbaşında anlamlı ziyaretler

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde eşi Çiğdem Karaca ile birlikte yılbaşı gecesi Günlükbaşı Karakolu, Büyükşehir İtfaiye Grup Amirliği, Jandarma, Zabıta ve 112 acil servis gibi nöbet noktalarına ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Çıralı, Sahil Güvenlik Binbaşı Kıreker İle Fethiye Su Altı Tarih Parkı Projesini Görüştü

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Göcek Mahallesi’ndeki Fethiye Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı’nı ziyaret ederek Sahil Güvenlik Binbaşı Erdal Kıreker ile görüştü. Fethiye Su Altı Tarih Parkı’ projesine ilişkin görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Çıralı, dalış camiasının önerileri doğrultusunda uygun bulunan koordinatları sahil güvenlik ekipleriyle paylaştıklarını kaydetti. Kendisine ulaştırılan raporu dikkatle incelediğini belirten Binbaşı Kıreker’e teşekkür eden Başkan Çıralı, izin süreçlerinin tamamlanmasının ardından projede imalat ve batırma sürecine geçileceğini söyledi.

Motor hırsızları kaçamadı

Eşen Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri motor hırsızlarını kıskıvrak yakaladı.

Bodrum çarşısında hareketli dakikalar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kredi kartının bir şahıs tarafından kopyalanarak 10 bin TL harcama yapıldığını ve bu süreçte bankadan telefonuna hiçbir bildirim gelmediğini iddia eden vatandaş, banka önünde ve içinde eylem yaptı. Eylemci vatandaş, yaklaşık 40 dakika süren eyleminin ardından polis tarafından karakola götürüldü.

Dinamo hırsızları JASAT’tan kaçamadı

Marmaris Çetibeli Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk bölgesinde içinde çok sayıda iş makinası, araç ve malzeme barındıran, çevresinde güvenlik tedbiri bulunmayan tesisten hırsızlık olayının olabileceği şüphesine üzerine Marmaris JASAT timleri tarafından kontroller başlatıldı.

Sahil Güvenlik Komutanı, Başkan Çıralı’yı ziyaret etti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaret eden Fethiye Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Sahil Güvenlik Binbaşı Erdal Kıreker ve Sahil Güvenlik 65 Bot Komutanı Sahil Güvenlik Yüzbaşı Raşit Gödelek, bölgemizde etkili olan yangınlara ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Fethiye’deki görevine yeni atanan Binbaşı Erdal Kıreker’e başarılar dileyen Başkan Çıralı ikiliye, Fethiye Su Altı Tarih Parkı Projesi hakkında da bilgi verdi.