Kardeş Haberleri

Kardeş Haberleri

Rus kardeşler, Bodrum’da sergi açtı

Rus ikiz kardeşlerin Valentina ve Helen Chernykh'in “Yansımam” isimli resim sergisi, Muğla’nın Bodrum ilçesinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Dural, ‘Bayram Kardeşliğimizin Pekişmesine Vesile Olsun’

Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Bölge Müdürü Dural, ‘Bayram gönüllerimizin birleşmesine, bütünleşmesine ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olsun” dedi.

Vali Akbıyık’tan Nevruz Bayramı kutlaması

Muğla Valisi İdris Akbıyık 21 Mart’ta Türk dünyasında ilkbaharın başlangıcı olarak kabul edilen Nevruz Bayramı mesajı yayımladı.

İki Kardeşten Başkan Adayı Saatcı'ya Süpriz Fotoğraf

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ile çocukken birlikte fotoğraf çektiren kardeşler, 15 yıl sonra yeniden aynı kareye girdi.

İki Çocuğun Hayatını Kaybettiği Olayda Karar Çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 6 aylık Uraz ile 6 yaşındaki Karya Sandık kardeşlerin hayatını kaybetmesi ile ilgili tutuklanan ilaç firmasının sahibi H.K.’nin yargılanması tamamlandı. H.K., 7 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Hey Gidi Günler, 19 Ocak’ta Milas’ta

Milas Belediyesi, Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler’in, 'Hey Gidi Günler' adlı interaktif müzikal oyununu Milaslı sanatseverlerle buluşturacak.

Ukraynalı Öğrenciler Bodrum’a Geldi

Ukrayna’nın Sumy şehrinden gelen Ukraynalı öğrenciler, Muğla’nın Bodrum ilçesinde ağırlanıyor.

Başkan Akdenizli, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Akdenizli, “Basın demokrasilerin vazgeçilmez bir unsurudur. Kamuoyunun aydınlatılmasında da siz değerli gazeteci kardeşlerim önemli bir görev üstlenmektedir” diyerek tüm basın mensuplarının gününü kutladı.

Abi, kardeş buluşmasında öğrenciler tarihi Muğla'yı gezdi

Menteşe ilçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen abi, kardeş buluşmasında öğrenciler tarihi Muğla'yı gezdi.

28 yaşındaki genç, amcası tarafından silahla vurularak öldürüldü

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Koru Mahallesi’nde, aynı soy ismi taşıyan 2 aile arasında yaşanan miras tartışması silahlı kavgaya döndü. Paylaşılamayan köy evinin önünde yaşanan kavgada, Y.A. isimli şahıs, 28 yaşındaki yeğeni ile kardeşine silahla ateş etti.

Otomobili park ederken kardeşine çarptı

A.G isimli sürücü, otizmli kardeşi E.G.’nin otomobilini park etmeye çalışırken kardeşine çarptı

Kurt ile Çelik Çiftinin Dillere Destan Düğünü

Muğla Bölgesinin tanınmış iş adamlarından Nokta Global Zehra Grup otellerinin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kurt’un Kardeşi Ayhan Kurt ile Mehmet Sadık Çelik’in kızı Büşra Çelik ile geçtiğimiz hafta Fethiye’de bulunan Zehra Kuleli Beach ‘de düzenlenen düğünle dünya evine girdi.

Çocuk senfoni orkestrası seyircilerle buluştu

Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri kapsamında, kardeş şehir Eskişehir Tepebaşı Belediyesi iş birliğinde Bodrum Belediyesi’nin organize ettiği “İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası” konseri izleyenler tarafından ilgi gördü.

Hatay Arsuz’da çalışmalar sürüyor

Bodrum Belediyesi tarafından Hatay’ın Arsuz ilçesinde kurulan Arsuz Bodrum Kardeşlik Kenti'nde yaşam devam ediyor.

Milas ve Seyhan Kardeş Şehir Oldu

İmzalanan protokol ile Adana’nın Seyhan ilçesi ile Muğla’nın Milas ilçesi kardeş şehir oldu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri kardeş şehir protokol imza töreni için Milas’a geldiler.

“İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası” Bodrum’da

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, kardeş şehir Bodrum’da düzenlenecek konserde izleyici karşısına çıkacak.

Öğrenciler 'Kardeşlik Buluşması'nda Bir Araya Geldi

Muğla’nın Menteşe ilçesindeki Hacı Bekir Çığılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu öğrencileri, Fethiye ilçesinde bulunan Çamköy Hazreti Fatıma Hafızlık Kız Kur'an Kursu öğrencileri bir araya geldi.

Dostluk Konseri Düzenlendi

Yunanistan’ın Kos Adası ile Bodrum Belediyesi iş birliğinde Kumbahçe Mahallesi’nde Dostluk Konseri düzenlendi. Konserde Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile Kos Belediye Başkanı Theodosis Nikitaras’ın barış, dostluk ve kardeşlik mesajları verdi.

Komşu Ada Heyeti Bodrum’da

Bodrum Belediyesi ile Kos Belediyesi iş birliğinde dostluk ve kardeşlik duygularını yaygınlaştırmak amacıyla gerçekleştirilecek konser etkinliği için Kos heyeti Bodrum’a geldi.

Başkan Akdenizli, İhtiyaç Sahibi Vatandaşların Yanında Olmaya Devam Ediyor

Seydikemer Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Her durumda ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, bu kez 95 yaşındaki Ömer Gökçe ve kız kardeşi Şerife Gökçe’nin yardımına koştu. 

‘Hey gidi Günler’ sahnelendi

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, “Hey Gidi Günler” adlı interaktif müzikal oyunu Muğla’nın Marmaris ilçesi Amfi tiyatroda sergileyerek seyirciyi kahkahaya boğdu.

“Hey Gidi Günler” Telmessos’da Sergilenecek

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin şarkılı interaktif komedisi “Hey gidi günler” Fethiyelilerle buluşuyor.

Uygur Kardeşler Marmaris’te Sahne Alacak

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin şarkılı interaktif komedisi “Hey gidi günler” Marmarislilerle buluşuyor.

Kılıçdaroğlu Akbelen'de maden sahasına girdi, jandarma yurttaşlara müdahale etti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, direnişe destek olmak için Akbelen'e geldi. Burada açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Boşuna mı 'Bu beşli çeteler milletin kanını emiyor' diyordum. Bunun için söylüyordum" dedi ve ekledi: "Kemal kardeşiniz sizin yanınızda, hiç endişe etmeyin. Sonuna kadar mücadele edeceğiz." Kılıçdaroğlu ayrıca ağaç katliamının yaşandığı maden sahasına girdi. Yurttaşlar Kılıçdaroğlu ile beraber maden sahasına girmek istedi, gözaltına alınan 3 yurttaştan 2'si serbest bırakıldı.

Yabancı uyruklu iki kardeş uyuşturucudan tutuklandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan yabancı uyruklu iki kardeş, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Akdenizli, Engelli Çocuklar İçin “Engelsiz Parkı” İlçeye Kazandırdı

Seydikemer Belediyesi tarafından engelli çocukların yaşıtlarıyla bir arada eğlenceli vakit geçirip oyun oynamaları için yapılan “engelsiz parkı” hizmete açıldı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer’imizde bir ilki daha gerçekleştirdik. Engelli kardeşlerimizin kullanacağı Engelsiz Parkımızı hizmete açtık” dedi.

Kardeş Şehir Protokolü İmzalandı

Bodrum Belediyesi ile Kosova Cumhuriyeti Prizren Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalandı.

Sünger avcısı Totoz, dede mesleğini yaşatıyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinin eski geçim kaynaklarından süngerciliği sürdüren İbrahim Totoz ve kardeşi Doğan Bertuğ Totoz, sünger avından döndü.

Figen Çoban'ın kız kardeşi Filiz Karataş, "Ablam için sonuna kadar savaşacağız"

Muğla’nın Yatağan ilçesinde eşi, kayınbiraderi ve kayınvalidesi tarafından yakılarak öldürüldüğü ileri sürülen Figen Çoban cinayeti soruşturmasında hazırlanan iddianamede, Çoban'ın üzerine hızlandırıcı madde dökülüp yakıldığı belirtildi. 

Kardeş Şehir İlişkisi için iki Belediye İyi Niyet Protokolü İmzaladı

Polonya'nın Silezya bölgesinde bulunan Ogrodzieniec Belediyesi ve Bodrum Belediyesi kardeş şehir ilişkisi zeminini tesis etmek üzere İyi Niyet Protokolü imzaladı