Kurt ile Çelik Çiftinin Dillere Destan Düğünü

Muğla Bölgesinin tanınmış iş adamlarından Nokta Global Zehra Grup otellerinin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kurt'un Kardeşi Ayhan Kurt ile Mehmet Sadık Çelik'in kızı Büşra Çelik ile geçtiğimiz hafta Fethiye'de bulunan Zehra Kuleli Beach 'de düzenlenen düğünle dünya evine girdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Muğla Bölgesinin tanınmış iş adamlarından Nokta Global Zehra Grup Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kurt’un Kardeşi Ayhan Kurt ile Mehmet Sadık Çelik’in kızı Büşra Çelik ile geçtiğimiz hafta Fethiye’de bulunan Zehra Kuleli Beach ‘de düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Genç çifti dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Ünlü sunucu ve Şair Serdar Tuncer, Murat Bilet ve Mikail Şimşek’in sahne aldığı düğüne Muğla’nın ve Fethiye’nin siyaset ve iş insanları katıldı.  Çiftin dost ve akrabalarının da yoğun katılımı ile genç çiftin düğünü Zehra Kuleli Beach ‘de dualar ile yapıldı. 

Mutlulukları görülmeye değerdi
Kurt ve Çelik aileleri mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına ve sevenlerine teşekkür ederek, yaşadıkları mutluluğu dile getirdi. Büşra ve Ayhan çiftinin mutluluğu görülmeye değerdi.  Bizde SED Medya olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN