Kardeşler Haberleri

Kardeşler Haberleri

Fethiye Alzheimer Derneği’nde Muhteşem Müzik Dinletisi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Alzheimer Derneği’nde Ariana ve Berk Kılıç kardeşler İstanbul'dan gelerek Alzheimer hastalarına piyano ve gitarla müzik dinletisi sundular. Kendilerine Dalaman'dan küçük piyanist Rupert Kamran Ghaemian eşlik etti ve keyifli dakikalar yaşandı.

Marmaris'te 15 Temmuz şehitleri anısına yemek programı düzenlendi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 15 Temmuz şehitleri ve gazileri için düzenlenen saygı ve anma yemeğinde "birlik" vurgusu yapılırken, yemeğe katılan 15 Temmuz şehidi polis Nedip Cengiz Eker'in babası Nihat Eker, "O hainler, Müslüman olsaydı kendi kardeşlerini vurmazlardı. Tek tesellimiz hainlerin cezalarını çektiğini görmek" dedi.

Rus kardeşler, Bodrum’da sergi açtı

Rus ikiz kardeşlerin Valentina ve Helen Chernykh'in “Yansımam” isimli resim sergisi, Muğla’nın Bodrum ilçesinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

İki Kardeşten Başkan Adayı Saatcı'ya Süpriz Fotoğraf

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ile çocukken birlikte fotoğraf çektiren kardeşler, 15 yıl sonra yeniden aynı kareye girdi.

İki Çocuğun Hayatını Kaybettiği Olayda Karar Çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 6 aylık Uraz ile 6 yaşındaki Karya Sandık kardeşlerin hayatını kaybetmesi ile ilgili tutuklanan ilaç firmasının sahibi H.K.’nin yargılanması tamamlandı. H.K., 7 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Hey Gidi Günler, 19 Ocak’ta Milas’ta

Milas Belediyesi, Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler’in, 'Hey Gidi Günler' adlı interaktif müzikal oyununu Milaslı sanatseverlerle buluşturacak.

Başkan Akdenizli, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Akdenizli, “Basın demokrasilerin vazgeçilmez bir unsurudur. Kamuoyunun aydınlatılmasında da siz değerli gazeteci kardeşlerim önemli bir görev üstlenmektedir” diyerek tüm basın mensuplarının gününü kutladı.

‘Hey gidi Günler’ sahnelendi

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, “Hey Gidi Günler” adlı interaktif müzikal oyunu Muğla’nın Marmaris ilçesi Amfi tiyatroda sergileyerek seyirciyi kahkahaya boğdu.

“Hey Gidi Günler” Telmessos’da Sergilenecek

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin şarkılı interaktif komedisi “Hey gidi günler” Fethiyelilerle buluşuyor.

Uygur Kardeşler Marmaris’te Sahne Alacak

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin şarkılı interaktif komedisi “Hey gidi günler” Marmarislilerle buluşuyor.

Akdenizli, Engelli Çocuklar İçin “Engelsiz Parkı” İlçeye Kazandırdı

Seydikemer Belediyesi tarafından engelli çocukların yaşıtlarıyla bir arada eğlenceli vakit geçirip oyun oynamaları için yapılan “engelsiz parkı” hizmete açıldı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer’imizde bir ilki daha gerçekleştirdik. Engelli kardeşlerimizin kullanacağı Engelsiz Parkımızı hizmete açtık” dedi.

Arda Kardeşler Düdük Çalacak

Bodrumspor, Spor Toto 1.Lig Play Off mücadelesinde bugün evinde Göztepe'yi ağırlayacak.

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın “10-16 Mayıs Engelliler Haftası” Mesajı

‘Engelliler Haftası’ toplumumuzun önemli bir parçasını oluşturan engelli kardeşlerimize karşı duyarlı ve daha sorumlu bir anlayışla hayata onların penceresinden bakarak farkındalıklar oluşturmaya çalıştığımız önemli bir haftadır.

AÇIKGÖZLÜ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Ramazan ve Fatma Açıkgözlü kardeşlerin babaları, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi Müslüm Açıkgözlü dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Yeni Camii'de kılınan cenaze namazına CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, CHP Muğla Milletvekili A.A. Mehmet Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

FETHİYESPOR TEKNİK SORUMLUSU OKTAY DEPREMDE YAKINLARINI KAYBETTİ

Fethiyespor Alt Yapı U17 Takımı Teknik Sorumlusu Mahmut Oktay, feci depremde annesi, eşinin kız kardeşleri, birinci ve ikinci derece yakın akrabaları ve ahbaplarını kaybetti. SED Medya olarak Oktay’a baş sağlığı dileriz.

DİDEM VE YEŞİM KARDEŞLERİN ACI GÜNÜ

Eski mesai arkadaşlarımızdan Didem Üzerk’in annesi Tacidar Oran hayatını kaybetti.

Muğlalı Yazar Aktunç, ‘Dikenli Kuyruk’ kitabını tanıttı

Muğlalı yazar Nur Aktunç, 'Deniz ve Asya kardeşler, yetişkinlere içimizdeki çocuğu asla kaybetmememiz gerektiğini hatırlattı' konulu yeni çocuk kitabı 'Dikenli Kuyruk' için düzenlenen imza gününde okuyucularıyla buluştu.

Başkan Otgöz: “Engelli Bireylerimizin Sadece Bir Gün Değil Her Gün Yanlarındayız”

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanlarındayız” dedi.

BAKAR KURUM’DAN AİLELERE TAZİYE ZİYARETİ

Muğla'nın Menteşe ilçesi Kafaca Mahallesi'nde hayvan foseptik çukurunda oluşan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden İlkay Altındal ve Tuncay Altındal kardeşler ile Taner Karaçin ve Kenan Can'ın ailelerine Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum taziye ziyaretinde ulundu.

Foseptik çukurunda hayatını kaybeden ikisi kardeş, 4 kişi toprağa verildi

Muğla'nın Menteşe ilçesi Kafaca Mahallesi'nde hayvan foseptik çukurunda oluşan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden İlkay Altındal ve Tuncay Altındal kardeşler ile Taner Karaçin ve Kenan Can gözyaşları arasında toprağa verildi.

GİRGİN’DEN TBMM KÜRSÜSÜNDE 1 MAYIS MESAJI: ‘ÜRETEN BİZİZ YÖNETEN DE BİZ OLACAĞIZ!’

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, TBMM Genel Kurulu’nda 1 Mayıs hakkında konuştu. Girgin sözlerine “Dünyayı omuzlarında taşıyan emekçi kardeşlerim, herkesi dayanışma duygularımla selamlıyorum. 136 yıl geçmesine karşın dünyanın tüm işçileri, tarihlerinden aldıkları dersle, taleplerini meydanlarda haykırmaya, emeklerinin karşılığını almak için birleşmeye bugün de devam ediyor” şeklinde başladı.

Akp’den Ayrılan 132 Kişi Chp’ye Katıldı

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, "20 ayda büyük iş başardık. AKP'ye gönül veren kardeşlerimiz istifa ederek partimize katıldılar. Türkiye'nin önünde çok güzel günler var" dedi.

Demirtaş’tan Esnafı İlgilendiren Projeler

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, merakla beklenen projelerini açıkladı. Fethiye’deki yazılı ve görsel basın mensupları ile bir araya gelen ve 30 kalemden oluşan projeleri açıklayan başkan adayı Demirtaş, “Projelerimizin her birisi esnaflarımızı bire bir yakınen ilgilendiren projeler. Bu projeleri yapmak bizim, yetki ise değerli esnaf kardeşlerimizin elinde” dedi.

Başkan Otgöz; “Engelli Kardeşlerimiz Hizmetlerde Önceliğimizdir”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü bir kutlama günü değil; bir farkındalık günüdür” dedi.

“DSP’li Aşkar “İl başkanlığımızın kapıları öğrencilere sonuna kadar açık”

DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, yurt sorunu yaşayan öğrenciler için, “İl başkanlığımızın kapıları öğrenci kardeşlerimize sonuna kadar açık” dedi.

Başkan Adayı Demirtaş’tan Kaymakam Fırat’a Ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Demirtaş ve ekibine başarılar dileyen Kaymakam Fırat, “Son söz esnaf kardeşlerimizin. Sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde bir seçim geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Ciciş kardeşlerden skandal: Bodrum’da 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismar

Cicişler olarak tanınan Esra-Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy, Bodrum’da bir otelde 13 yaşındaki bir erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Ciciş Esra yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz gün 20’li yaşlarda gösteren ama 13 yaşında olduğu sonradan ortaya çıkan bir çocuğun cinsel saldırısına uğradım.” dedi.

İyi Partili Başkan Ali Fatih Çoban’dan Kurt Kardeşlere Geçmiş Olsun Ziyareti

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı geçtiğimiz günlerde marangoz atölyesi yanan Cemil Kurt ve ailesini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Milletvekili Gökcan, Çevre Müfettişi öğrenci kardeşlerimizle buluştuk

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, çevreci öğrenciler ile buluşmasına ilişkin açıklamada bulundu. Milletvekili Gökcan açıklamasında şu bilgilere yer verdi.

İşçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan: “En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs bu helal kazanç üzerine kurulmuş en önemli gündür. Ortaya koydukları emek ve alın teriyle ülkemizin gelişmesi, büyümesi ve kalkınmasında lokomotif işlevi gören işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” dedi.