Katılım, Haberleri

Katılım, Haberleri

Duatlon Fethiye’de derece yapan sporcular belli oldu

Türkiye Triatlon Federasyonu ve Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen "Duatlon Türkiye Şampiyonası" tamamlandı.

MSKÜ’de 7’inci geleneksel kariyer günleri

 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından öğrenciler için hazırlanan ‘7’inci Geleneksel Kariyer Günleri’ gerçekleştirildi.

Müteahhitler Derneği’ne 90 müteahhit üye oldu

Muğla’da inşaat sektörünün gelişmesine yönelik kısa süre önce kurulan Muğla 48 Müteahhitler Derneği’ne şimdiye kadar 90 müteahhit üye oldu. 

Dünya Dans Günü etkinliğine yoğun ilgi

29 Nisan Dünya Dans Günü’nde Fethiye Belediyesi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Yunanistan, Kırgızistan başta olmak üzere çeşitli dünya dansları “Fethiye Dans Ediyor” adlı programda sergilendi.

Güreş ağası Kazım Çağan, Karaca’yı ziyaret etti

Fethiye Belediyesi tarafından geçtiğimiz sene yapılan yağlı güreş organizasyonda, güreş ağalığını kazanan Kazım Çağan, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Fethiye'de spor şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Spor Şenliği, 21 okuldan 812 öğrencinin katılımıyla sona erdi. şenlik,katıl

Muğla’da “Mavi Yeşil” okullar satranç turnuvası başladı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen “Mavi Yeşil Okullar” projesi çerçevesinde öğrenciler arası satranç turnuvası başladı.

Fethiye'de “Otizm Farkındalık Günü” etkinliği düzenlendi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde otizm konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla "Dünya Otizm Farkındalık Günü" düzenlendi.

Yumurta Üretim Çiftliği hizmete açıldı

Yeşilüzümlü Halkevi ve Fethiye Belediyesi ile Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme Kalkınma Kooperatifi'nin işbirliğiyle Yeşilüzümlü'de yaptırılan yumurta üretim çiftliği törenle hizmete açıldı.

İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıldönümü oratoryo ile anlatıldı

Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan ve 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy, Fethiye'de de oratoryo ile anlatıldı.

Cumhur İttifakı, Akdenizli Başkanlığında Toplandı

Seydikemer’de Cumhur İttifakı Teşkilatı, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezinde yoğun katılım ile toplantılar düzenliyor.

Köyceğiz Halk Eğitim kurslarında üretim devam ediyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda üretim çalışmaları son hızla devam ediyor.

Ortaca’da Atatürk kır koşusu yapıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında her yıl yapılan Atatürk Kır Koşusu Ortaca’da gerçekleştirildi.

Ortaca’ya yeni halı saha

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ortaca Belediye Başkanlığı ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliği ile yapımı tamamlanan Ortaca Ortaokulu Halı Sahası hizmete açıldı.

Aday Adayı Kökten'den kermese katılım

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Gazi Ortaokulu’nda düzenlenen kermes etkinliğine katıldı.

Aday adayı Kökten, partililerle bir araya geldi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda vatandaşlar ve partililerle bir araya geldi.

Başkan Akdenizli, Toplumsal Katılım Ve Destek Vurgusu Yaptı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede esnaflık yapan kadınlarla bir araya geldi. Kadınların taleplerini dinleyen Başkan Akdenizli, Seydikemer’i birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel bir ilçe haline getireceklerini söyledi.

Gülcan, “Cumartesi’ye kadar herkesi bekliyoruz”

Marine Tech Göcek Yat ve Tekne Ekipmanları sergisi kapılarını açtı. Fuara katılımın iyi olduğuna değinen Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

İlçe Başkanları İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Fethiye’de görev yapan ilçe başkanları, istişare toplantında bir araya gelerek; siyasi gündem üzerine değerlendirmelerde bulundular.

Boat Show yarına hazırlanıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ilk defa gerçekleşecek olan ‘Marmaris Boat show' için etkinlik alanında hummalı çalışmalar başladı.

Öğrencilerden Cumhuriyet yürüyüşü

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Muğla’nın Dalaman ilçesinde Cumhuriyet Yürüyüşü yapıldı.

FETHİYE’DEN İYİ PARTİ’YE YENİ KATILIMLAR

İYİ Parti’ye Fethiye’den yeni üye katılımları devam ediyor. Av. Abdullah Küçükbozbaş, 2009-2014 Muğla İl Genel Meclis Üyesi, 2014 yerel seçimlerinde Fethiye Belediye Başkan Adayı olan Ziraat Mühendisi Mehmet Üyük, AK Parti Belediye Meclis üyesi Onat Akdu ve Huzurevi Eski Müdürü Adem Güngör’e İYİ Parti genel merkezinde , genel başkan Meral Akşener tarafından rozetleri takıldı.

Cumhuriyet konvoyuna yoğun katılım

Uno Club Fethiye tarafından organize edilen, Fethiye Belediyesi tarafından desteklenen Cumhuriyet Konvoyuna yoğun araç katılımı oldu. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümü dolayısıyla gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Kaymakam Fırat, “Muharrem ayını tebrik ediyorum”

Muharrem Ayı Foça Mahallesi Geleneksel Aşure Günü etkinliğine yoğun katılım oldu.