Cumhur İttifakı, Akdenizli Başkanlığında Toplandı

Seydikemer'de Cumhur İttifakı Teşkilatı, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezinde yoğun katılım ile toplantılar düzenliyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Seydikemer Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezi’nde bir araya gelen AK Parti ve MHP Seydikemer Teşkilatı, buradan seçim çalışmalarını yürütüyor. Cumhur İttifakı Teşkilatı her sabah burada toplanıp, mahalle mahalle seçim çalışmalarını sürdürüyor. 
Gün boyu süren çalışmaların sonunda Seydikemer Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezinde değerlendirme toplantısı düzenleniyor. Toplantıya Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, Belediye Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Adayları ile partililer katıldı. 
Toplantıda seçim çalışmaları değerlendirilip, 31 Mart’a kadar yapılacak saha çalışmaları masaya yatırıldı. Daha fazla vatandaşa ulaşmak için neler yapılabilir konusunda istişarelerde bulunuldu. Seydikemer’de ve Muğla’da Cumhur İttifakı’nın adayının kazanması için görüş alışverişlerinin yapıldığı toplantıda, Başkan Akdenizli, sahada canla başla çalışan Cumhur İttifakı Teşkilatına teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN