Katılım Sağladı Haberleri

Katılım Sağladı Haberleri

Öğrenciler kitap hazırlamak için yola çıktı

Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Bilim ve Sanat Eğitim Merkezi (BİLSEM) , 'eğitimde iyi örnekler' yarışmasına Karya Uygarlığı'nı tanıtmayı amaçlayan proje ile katılım sağladı. Proje çalışmaları dahilinde Hisarönü mahallesinde bulunan Kastabos antik kentindeki ‘Hemithea Tapınağı’ nın yol rotasını çıkartmalarının ardından kitap hazırlığına başladı.

FETMOD üyesi otel ön büro ekipleri ve yöneticileri bir araya geldi

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) tarafından Mancero Restoran'da kahvaltı programı düzenlendi. Derneğe üye otellerin ön büro ekipleri ve yöneticilerinin katılım sağladığı programda konuşan FETMOD Başkanı Murat Mallı, 'Bizi keyifli bir sezon bekliyor’ dedi.

FETMOD üyeleri kahvaltıda buluştu

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) tarafından LLULL Tersane’de kahvaltı programı düzenlendi. Yönetim kurulu üyelerinin katılım sağladığı programda konuşan FETMOD Başkanı Murat Mallı, “Fethiye’ye daha fazla turist gelmesi için yoğun şekilde çalışıyoruz” dedi.

Kökten, Anma Programına Katıldı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 109. yıldönümü kapsamında düzenlenen törenlere katılım sağladı.

Yiğit, Fethiye’de Etkinliklere Katıldı

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’de düzenlenen etkinliklere katılım sağladı. 

Karaca'dan asker yemeğine katılım

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Foça Mahallesi’nde asker yemeğine katılım sağladı. 

Karaca, Fethiyespor’lu Futbolculara Başarılar Diledi

Muğla’nın Fethiye ilçesi 510. Sokak üzerinde yer alan çeşitli lezzetlerin bir arada sunulduğu ‘Fethiye Sokak Lezzetleri’ açılışına Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’da katılım sağladı. Karaca, açılışta denk geldiği Fethiyespor futbolcularından Sezer Özmen ile Şahan Akyüz’e sezonun geri kalan maçlarında başarılar diledi.

Başkan Adayı Kökten, Ülkü Ocaklarında Düzünlenen Kuran-I Kerim Tilaveti'ne Katıldı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Ülkü Ocaklarının düzenlemiş olduğu Kuran-ı Kerim tilaveti'ne katılım sağladı.

3. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Açıldı

Bodrum'da gerçekleştirdiği fuarlara bir yenisini daha ekleyen İdeal Fuarcılık, 3. Uluslararası İnşaat, Gayrimenkul, Yapı ve Dekorasyon Fuarı'nın açılışını gerçekleştirdi. Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit de katılım sağladığı fuarın açılışı renkli görüntülere sahne oldu.

Başkan Karaca, Mustafa Özarslan Konserine Katıldı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Fethiye Şubesi’nin, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlediği Mustafa Özarslan konserine katılım sağladı.

GEKA Yönetim Kurulu Toplantısı’na Vali Akbıyık da katıldı

3 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilen Güney Ege Kalkınma Ajansının 158’inci Yönetim Kurulu Toplantısı’na Muğla Valisi İdris Akbıyık da katılım sağladı.

Turgutoğulları Şenliği Değerlendirdi

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Nif Köyü 10. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği’ne katılım sağladı. 

Başkan Gürün Dalaman Kitap Fuarı’na Katıldı 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Dalaman Kitap Günleri etkinliğine katıldı.

Başkan Akdenizli Pehlivan Güreşlerine Katılım Sağladı

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, 29. Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılım sağladı.

Uzundemir, Tiyatro Gösterisini İzledi

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Ortaca Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisine katılım sağladı.

Kano Sporcularından Madalya

6-8 Haziran 2023 tarihlerinde Eskişehir'de yapılan Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışlarına Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezinden 15 sporcu katılım sağladı.

“Atatürk'ümüze benzemek benim için bir gururdur.”

Mustafa Kemal Atatürk’e benzerliği ile tanınan Necdet Bardak, Fethiye Halk Eğitim Merkezi’nin ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinliklerine katılım sağladı.

Başkan Karaca, çalıştaya katılım sağladı

Ülkemizin bir deprem kuşağında olduğunu bir kez daha vurgulamak, depremler karşısında çaresiz kalmamak ve şehirleşme anlayışımızı değiştirmek için Marmaris’te “Türkiye’de Şehirleşme ve Deprem Gerçeği” Çalıştayı gerçekleştirildi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, çalıştaya katılım sağladı.

AK Parti gücünü arttırıyor

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı büyümeye devam ediyor. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin ardından katılımların arttığı Ak Parti’ye son olarak geçtiğimiz aylarda Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Saadet Kansız, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılım sağladı. Aynı zamanda programın sonlarına doğru ilçe teşkilatına gelen Deva Partisi eski gençlik kollar başkanı İsa Özdemir’de resmen AK Parti’ye geçti.

Alabalık Yetiştiriciler Birliği Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Muğla Tarım ve Orman Müdürlüğü, Seydikemer’de yoğun katılımla gerçekleştirilen Muğla Alabalık Yetiştiriciler Birliği genel kurullarına katılım sağladı.

İYİ Parti İlçe Teşkilatı Keşkek Günü’ne Katılım Sağladı 

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları beraberinde İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ayfer İlhan Öçer ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından organize edilen Geleneksel Keşkek Günü etkinliğine katılım sağladı. 

Milletvekili Adayı Saatcı, Ankara’da Tanıtım Toplantısına Katıldı

İyi Parti 28. Dönem 2. Sıra Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, Ankara’da düzenlenen İyi Parti Seçim Beyannamesi ve 28. Dönem Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı’na katılım sağladı.

OTELLERDE KIYI TEMİZLİĞİ

Bodrum İlçe Tarım ve Orman müdürlüğü, Dünya Balıkçılık günü sebebiyle düzenlenen farkındalık projesine Door'A Bodrum Hotel de katılım sağladı.

Üniversite Hazırlık Öğrencilerine Seminer

Haziran ayının gelmesi ile birlikte üniversite sınavına girecek öğrencilerin heyecanlarını arttı. Fethiye Kaymakamlığı himayesin de Fethiye Belediyesi ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destekleriyle Birey Eğitim Kurumlarının düzenlemiş olduğu Birey-sel üniversite tanıtım günleri düzenledi. 36 üniversitenin katılım sağladığı Birey-sel Üniversite Tanıtım günleri öğrencilerle buluştu.

MAKAMINI, DOWN SENDROMLU NİYAZİ’YE BIRAKTI

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi Engelsiz Masası düzenlediği etkinlik ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve belediye birim amirlerine rengarenk zarflar hediye edildi. Down Kafe’nin sevilen siması Niyazi Terzioğlu da ziyarete katılım sağladı. Karaca başkanlık koltuğunu Niyazi’ye teslim etti.

Menteşe Belediyesi, Yerel Ürünlerini Görücüye Çıkardı

Menteşe Belediyesi Bodrum ve İzmir’de katıldığı Tohum Takas şenliklerinde yerel ürünlerini ziyaretçilere tanıttı. Zeytinyağından, ata tohumlarına kadar tamamen kendi imkânları ile ürettikleri ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunan Menteşe Belediyesi açtığı stant ile yerli üreticiler ile de buluştu. Menteşe Belediyesi katılım sağladığı Bodrum ve İzmir’deki Tohum Takas Şenliklerinde kendi ürettiği zeytinyağ ve ata tohumları ile Yerkesik Kırsal Kalkınma Kooperatifinin yerel ürünlerini tanıttı. Şenliğe katılım sağlayanların yoğun ilgisini gören Menteşe Belediyesi’nin standını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ile çok sayıda üretici ziyaret etti.

AKUT Fethiye, 14 Şubat etkinliğine katıldı

Fethiye Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü’nün organizasyonunda, ‘Şehrinize sevginizi gösterin’ sloganıyla temizlik etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe AKUT Fethiye Ekibi, Keep Fethiye Clean, Göcek Kültür ve Dayanışma Derneği, Doğa için El Ele Grubu, MAG-AME Derneği, Fethiye Temiz Kalsın Hareketi, Son Çöp Bükücüler Grubu ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

GEKA & Belediye İşbirliği ile Eğitim Verildi

Fethiye Belediyesi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) işbirliğinde gerçekleşen GIS Tabanlı İmar ve Altyapı Projeleri üretilmesine yönelik teknik eğitim çalışmalarıs sona erdi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Fethiye Belediyesi’nin ilgili tüm personelinin katılım sağladığı teknik destek programında, harita ve imar projeleri, yol projeleri ve 3 boyutlu projelendirme eğitimleri verildi.

GEKA & Belediye işbirliği ile eğitim verildi

Fethiye Belediyesi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) işbirliğinde gerçekleşen GIS Tabanlı İmar ve Altyapı Projeleri üretilmesine yönelik teknik eğitim çalışmaları sona erdi.  Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Fethiye Belediyesi’nin ilgili tüm personelinin katılım sağladığı teknik destek programında,  harita ve imar projeleri, yol projeleri ve 3 boyutlu projelendirme eğitimleri verildi.

KGK Kadın Kooperatifleri İle Bir Araya Geldi

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Muğla İcra Komitesi, Muğla’da faaliyet gösteren kadın kooperatifleri ile bir araya geldi. Toplantıya Ticaret İl Müdürü Gülşah Yalçınkaya da katılım sağladı.