Kiralık Haberleri

Kiralık Haberleri

Fethiye’de fahiş ev fiyatları bu kadarına da pes dedirtti

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki kiralık ev fiyatları 10 kat arttı. 80 metrekare evin kirası 16 bin liraya kadar yükseldi.

Fethiyespor’a 20’lik Sağ Bek

Fethiyespor transfer çalışmalarına devam ediyor. Fethiyespor, son olarak Corendon Alanyaspor forması giyen Çağan Kayra Erciyas'ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Gökdeniz Bayrakdar’da İşlem Tamam

Bodrumspor, Antalyaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Gökdeniz Bayrakdar'ın bonservisinin yarısını alarak genç oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı.

Emlakçılar taleplere cevap veremiyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaz sezonunun gelmesiyle hem kiralık hem de satılık ev arayışları ile birlikte imarı bile olmayan arsalara da talep arttı. Emlak sektörü temsilcileri, "Talep çok ama fiyatların yüksekliğinden işlem yok, yüksek kiralar sebebi ile kalifiye personel kalmıyor" dedi.

Fethiye’de kiralık ev fiyatlarındaki artış sürüyor

Türkiye’de kira artışlarına bir yıllık süre ile sınırlama getirildi. Ancak kira artışlarının önüne geçmek mümkün olmadı. Enflasyonun düşüşünün de kira fiyatlarına yansıması uzun vadeli olacak şekilde devam ediyor.

Kiralık Motosikletlere İlgi Arttı 

Fethiye’de vatandaşların en çok tercih ettiği taşıt, motosiklet oldu. Motosiklet kullanımının artmasından dolayı Fethiye’de Motosiklet kiralama sektörüne de olumlu yansıdı.

KİRALIK ARAÇLA HIRSIZLIK YAPTILAR, TUTUKLANDILAR

Muğla’nın Fethiye ilçesi Ölüdeniz Mahallesindeki bir depodan kiraladıkları araçla hırsızlık yaptıkları tespit edilen ve toplam 40 suç kaydı bulunan iki kişi jandarma JASAT ekiplerince yakalandı.

OSCAR RENT A CAR’DAN LOKMA HAYRI 

Fethiye’de kiralık araba denilince akla gelen firmaların başında yer alan Oscar Rent A Car işletmesi tarafından Mevlüt Aykırı Camii’de lokma dökümü yapıldı.

MUĞLA'DA DEPREM FIRSATÇILARINA SIKI TAKİP

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Muğla'da kiralık evlerde aşırı fiyat artışı yapıldığı ve bu konuda tedbir alınacağı açıklandı.

KİRALIK VİLLADA UYUŞTURUCU PARTİSİNE OPERASYON

Muğla’nın Ula ilçesi Çıtlık Mahallesindeki bir villada uyuşturucu partisi istihbaratı alan Jandarma ekipleri, 6 şüpheli hakkında adli işlem yaptı.

SON BAŞVURU 28 TEMMUZ

Kültür ve Turizm Bakanlığınca başlatılan çalışma kapsamında günü birlik kiralanan konaklama tesisi, villa, bungalov, kiralık evler Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İç İşleri Bakanlığınca yapılacak olan bir çalışma ile Turizm Bakanlığına bağlanması planlanıyor.

Kiralık araçla gelip başka aracı çaldılar

Muğla'da kiralık araca taktıkları çalıntı plaka ile Milas ilçesinde bir ticari aracı çalan 3 kişi gözaltına alındı, 1 kişi ise halen aranıyor.

Bodrum’da fahiş ev fiyatları bu kadarına da pes dedirtti

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki kiralık ev fiyatları 10 kat arttı. 45 metrekare evin kirası 5 bin liraya kadar yükseldi.

Muğla’da Öğrencilerin Kiralık Ev Bulamaması Mizah Oldu

Ülke genelinde kira fiyatlarının artmasının ardından Muğla’da sosyal medya fenomeni Murat Meral, mizah içerikli hazırladığı videosu ile kiralık ev bulmakta zorlanan öğrencilerin durumuna dikkat çekti. Videoyu çok sayıda kullanıcı beğenirken kısa sürede de izlenme rekorları kırdı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras konut kiralarına isyan etti

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, kiralık konutlardaki fahiş fiyatlarla ilgili açıklama yaptı. Aras, konut kiralarındaki yükselmenin en büyük sebebinin günlük, haftalık, saatlik konutlarını 250-300 TL’ye kiralayanlar olduğunu söyledi.

Fethiyespor, Onur Taha Takır’ı Transfer Etti

Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Fethiyespor’un transferleri baş döndürüyor. Yine takıma yeni bir oyuncu kazandıran Lacivert- beyazlılar geçtiğimiz sezon kiralık olarak Niğde FK forması giyen, TFF 1.Lig ekiplerinden Altınordu futbolcusu Onur Taha Takır ile anlaştı.

Çok şükür, hastaneler de yataklar boşalıyor

56 saat sürecek sokağa çıkma kısıtlaması Fethiye’de de sorunsuz geçerken, Fethiye Devlet Hastanesi ile özel hastaneler de pozitif vakalı hastaların sayısı giderek azalıyor.

14 futbolcunun sözleşmesi bitti

3.lig 2.grupta hedeflediği bir üst lige çıkamayan Fethiyespor’da ayrılık rüzgarı başladı. Lacivert beyazlılarda 14 futbolcunun sözleşmesinin sona erdiği öğrenildi. Kiralık oyuncularla birlikte sözleşmesi biten futbolcuların yeniden Fethiyespor’la sözleşme imzalayıp imzalamayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Bu arada Fethiyespor yönetim kurulunun dün akşam saatlerinde başkan Esat Bakırcı’nın yönetiminde bir toplantı yaptığı ve sezonu değerlendirdiği öğrenildi. 

Pandemi döneminde kiralık bisiklete yoğun ilgi

Dünyayı ve ülkemizi olumsuz etkileyen korona virüsü salgını ile insanlar toplu taşımadan kaçınırken, bisiklet ve elektrikli bisikletler tercih edilmeye başlandı. Temastan ve bulaşma riskinden uzak olan bu araçları bazı vatandaşlar yetkili servislerden satın alırken, bazıları da kiralamayı tercih ediyor.