Koca Haberleri

Koca Haberleri

Eski kocasını, sevgilisinin öldürdüğünü itiraf etti: 5 gözaltı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 22 Mart'ta ortadan kaybolan şahsın cesedi, üzeri taşlarla örtülmüş olarak bulunurken, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı. Eski eş Emine Karabulut, cinayeti sevgilisinin işlediğini itiraf etti.

4 aydır takip edilen fuhuş çetesi çökertildi

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 aydır sürdürülen teknik ve fiziki takip sonrası yurt dışından çalışma vaadi ile getirdikleri yabancı uyruklu kadınların pasaportlarına el koyarak fuhuş yaptıran karı-koca düzenlenen operasyon sonrası çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Minikler atık konusunda bilgilendirildi

Menteşe Kocamustafendi İlkokulu 2. ve 3. Sınıf öğrencileri Sağlıklı Adımlar ve Mavi Yeşil Okullar projesi kapsamında Menteşe Belediyesi Atık Getirme Merkezini ziyaret ettiler.

Muğla Valisi İdris Akbıyık Oyunu Kullandı

Muğla Valisi İdris Akbıyık ile eşi Sevim Akbıyık, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için Menteşe Kocamustafendi İlkokulu'nda oyunu kullandı.

Kökten, “Asla Ayrımcılık Yapmayacağız”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Muhacirler Sosyal Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Belediye İşçisi Sobayı Yakayım Derken Kendini Yaktı

Muğla’nın Marmaris ilçe belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nde görev yapan 22 yaşındaki Yener D. sobayı tutuşturmak için tiner dökerken yaşanan patlamada yaralandı. Vücudunda ağır yanıklar oluşan genç işçi acil olarak önce devlet hastanesine sevk edilirken, işçinin ambulans uçak ile Kocaeli’ndeki hastaneye sevk edileceği öğrenildi.

Kocatepe, ‘Balık Fiyatlarının Normal Olduğunu Söyleyebiliriz’

Fethiye Balık Pazarı esnafı Aykan Kocatepe, balık çeşitliliğin bol ve balık fiyatlarının uygun olduğunu dile getirdi.

Eşini Öldüren Kocaya Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde eşini bıçaklayarak öldürüp, cesedini ormanlık alana bıraktıktan sora kayıp başvurusunda bulunan Özgür Çet'in cezası belli oldu. Çet için Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verirken, indirim uygulamadı.

‘İsraf Avcıları’ndan Orman İşletmeye Ziyaret

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Mavi Yeşil Okullar projesi çerçevesinde Menteşe Kocamustafendi İlkokulu öğrencilerinin oluşturduğu İsraf Avcısı Öğrenci Takımı öğrencileri Muğla Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.

Muğla’da Okullarda Şehitler İçin Saygı Duruşunda Bulunuldu

12 Ocak tarihinde pençe kilit operasyonunda şehit düşen 9 Mehmetçik için tüm yurtta olduğu gibi Muğla’nın Menteşe ilçesinde de okullarda saygı duruşunda bulunuldu.

Otobüs şoförü kurtarılamadı

 Kocaeli’den Muğla’ya gelen yolcu otobüsün şoförü ile yolcu arasında çıkan tartışmada başını yere çarpan otobüs şoförü 10 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Turistik Bodrum Haritası İçin İş Birliği Protokolü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bodrum Belediyesi’ne ait Turistik haritanın Bodrum Ticaret Odası tarafından kullanılması amacıyla iş birliği protokolü imzaladı.

Köyceğiz'de Minik Öğrencilerden Kocaman Yardım

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü'ne bağlı 4-6 yaş Kuran kurslarında okuyan öğrenciler Filistin için yardım kampanyası başlattı.

Milletvekili Otgöz , ’Anjiyografi Cihazlarımız Fethiye Ve Bodrum’a Hayırlı Olsun’

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’ün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan talep ettiği Anjiyografi cihazları Muğla’ya geldi.

Fethiye’nin Melekleri Üyeleri Bir Araya Geldi

Fethiye’de binlerce kişinin sosyal mecrada buluşma yeri olan Fethiye’nin Melekleri sayfasının üyeleri, Fethiye Sakatlar Derneği’nde buluşarak doyasıya eğlendiler. Fethiye’nin Melekleri sayfasının kurucusu Ebru Korkmaz Kocaman, mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

öldürülen anne ve kızın cenazeleri kesim alındı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Litvanya uyruklu eski kocası Andrej Kuslevic tarafından öldürüldükten sonra yol kenarındaki uçuruma atılan Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ile 15 yaşındaki kızı Dayana Dvizova’nın cenazeleri, 15 gün sonra teslim alındı.

Fethiye Belediye Başkanlığına MHP’den Aday Adayı Oldu 

Fethiye’de Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan Dilber Aksoy Kocagöz, siyasete atılarak Fethiye Belediye Başkanlığına Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) aday adalığını açıkladı.

Milletvekili Otgöz'den Yeni Müjdeler! Sağlık Yatırımları Devam Ediyor

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü.

Başkan'ın cansız bedeni aracında bulundu

Muğla'nın Dalaman ilçesi Zafer Partisi İlçe Başkanı Ramazan Şahin (59), Ortaca Kocabel mevkisinde ölü olarak bulundu.

Eşini öldürüp kayıp ilanı veren katil zanlısı savunma yaptı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan Sevim Çet’in tutuklu sanık kocası Özgür Çet’in 'Ağırlaştırılmış müebbet hapis' cezası talebi ile yargılanmasına devam edildi.

“Senden koca olmaz” sözü boşanma sebebi

Yargıtay'dan emsal karar çıktı. Ankara’da reddedilen ilk davanın ardından yeniden bir araya gelen çift tekrar mahkemelik oldu, kadının eşine söylediği 'senden koca olmaz' sözü haklı boşanma sebebi sayıldı.

Fethiye Orman Spor Kulübü sporcuların başarısı dikkat çekti

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın ikinci ayağı Kocaeli Kartepe'de start aldı. Sporcular Kartepe'nin eteklerinde yer alan zorlu parkurda ödül için ter döktü. Yapılan motor yarışlarında ise Fethiye Orman Spor Kulübü sporcuların başarısı dikkat çekti.

Gençlikspor'da tek hedef şampiyonluk

Muğla Süper Amatör Ligi temsilcilerinden Marmaris Gençlikspor yönetimi tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Başkan Aydın Kocabay, Marmaris’teki birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın simgelerinden biri olmayı hedeflediklerini, bunun için de sportif başarılar, şampiyonluklar elde etmek gerektiğine işaret ederek, “Marmaris’e şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz” dedi.

Kaymakam Çit'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'un da aralarında bulunduğu heyet, son Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Bodrum Kaymakamlığı'na atanan ve görevine başlayan Kaymakam Mustafa Çit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye’de Eris Varyantı Görüldü!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, COVID-19’un Omicron varyantının bir alt türü olan Eris varyantının Türkiye’de 9 kişide görüldüğünü açıkladı. 

Müebbet hapsi istenen sanık eş, ilk duruşmada savunma yapmadı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, ormanlık alanda cesedi bulunan kadının tutuklu kocası ilk kez hakim karşısına çıkarken, mahkemede “Şimdi savunma yapmak istemiyorum. Savunma için süre verilmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Aksoy, Yemekle Uğurlandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 2019 yılından bu yana Kaymakamlık görevini yürütürken Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kocaeli Vali Yardımcısı olarak ataması yapılan Ertuğ Şevket Aksoy ilçede birlikte görev yaptığı kurum müdürlerinin düzenlediği yemek ile uğurlandı.

Muğlaspor ilk hazırlık maçından galip ayrıldı

Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Muğlaspor ilk hazırlık maçında Kocaöz Belediyespor'u 5-1 mağlup etti.

Bakan Koca’dan Sabancı Çiftinin Durumu ile İlgili Açıklama Geldi

Ünlü iş adamı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı Yunanistan'da sürat botu ile kaza geçirdi. İlk müdahalenin ardından çift, Bodrum'a getirildi. Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin Koca, çiftin durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Eşini çalıştığı iş yerinin deposunda bıçaklayarak katletti

Bir şahıs, boşanma aşamasında olduğu 5 yıllık eşini çalıştığı zincir markette bıçaklayarak öldürdü. Talihsiz kadının tartışma sonrası kaçıp marketin deposuna saklandığı ancak kocasının kapıyı kırdığı öğrenilirken, kayınvalidenin gelinine yaktığı ağıtlar yürekleri dağladı.