#Kongre Haberleri

#Kongre Haberleri

Fethiyespor Kongresi’ne 2. Erteleme

Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı'nın sağlık problemlerinden dolayı 11 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşmesi beklenen kongre bir kez daha ertelendi. Kongrenin yeni tarihi ise 25 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 17.00 olarak belirlendi.

Kongre Ertelendi

Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı’nın sağlık problemlerinden dolayı 04.06.2022 tarihinde gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurulu 2. toplantısı 11 Haziran 2022 tarihinde saat 15.00’a ertelendi.

Zafer Partisi Muğla İl Başkanlığı’nda Kongre Heyecanı

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından Muğla İl Başkanlığı'nın 1. Olağan Kongresi hakkında açıklama yapıldı.

Fethiye’nin Fuar Alanı Ve Kongre Merkezi İhtiyacı Ftso’da Ele Alındı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından hazırlanan ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ‘2020 Yılı Fizibilite Desteği’ programından yararlanılarak tamamlanan ‘Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi Fizibilite Raporu’ FTSO’daki toplantıda Fethiye’nin resmi kurum ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle paylaşıldı. Projenin uygulanabileceği alanlar, finansal analizi ve kış turizmine yapacağı katkıların katılımcılara aktarıldığı toplantıda, ilçenin kongre merkezine ihtiyaç duyduğu görüşü ön plana çıktı. Fethiye’ye kongre merkezi kazandırmak için ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, bu doğrultuda bu yıl 15 Mayıs’ta netleşecek, Babadağ Teleferik’ten elde edecekleri gelirin büyük önem kazandığını söyledi.