Zafer Partisi Muğla İl Başkanlığı'nda Kongre Heyecanı

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından Muğla İl Başkanlığı'nın 1. Olağan Kongresi hakkında açıklama yapıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Genel Başkanlığı’nı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın yaptığı Zafer Partisi yurt çapında teşkilatlanmasına devam ediyor. Kurulmasından kısa süre sonra Muğla ve İlçeleri'nde teşkilatlanmasını tamamlayan Zafer Partisi yeterli sayıda ilçe kongresini gerçekleştirdi. 
Daha önce Fethiye, Dalaman, Menteşe, Milas ve Bodrum İlçeleri'nde kongrelerini tamamlayan Zafer Partisi 1. Olağan İl kongresini 29.05.2022 günü saat 14:00'da Menteşe Öğretmenevi Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirecek.

Yapılan açıklamada, 

"Türk Milleti’nin yüzde 90’ı gibi ezici bir çoğunluğu Suriyelilerin Suriye’ye, Afganların Afganistan’a, Iraklıların Irak’a, İranlıların İran’a dönmesini istemektedir. Türk Milleti ülkemizin örtülü bir şekilde istila edildiğinin farkındadır.

Türk Milleti, zayıfa, biçareye, yardıma muhtaç olana kapısını açar ancak ülkesinin işgal edilmesine müsaade etmez.

Bizler, sevgili ülkemize yönelik hayasızca bir akına karşı gövdelerimizi siper etmemiz gereken bir süreçte Türk Milletinin huzurunu, barışını, refahını ve Türkiye’nin birliği savunmak için, Türk Milletinin İstiklal Harbimizden 100 sene sonra ülkemize yönelik ikinci saldırısı karşısında Türk Milleti’ni zafere doğru ilerletmek için Zafer Partisi’ni kurarak bir araya geldik.

Milletimiz içinde bulunduğumuz ağır krizleri aşabilecek tek partinin Zafer Partisi olduğunu artık çok iyi biliyor. Türkiye, uzun yıllardır özlemini çektiği "Atatürk çizgisindeki Türk Milliyetçiliği" hareketini benimsedi.

Türk Milleti hudutlarında Devlet istiyor. Türk Milleti kentlerinde Devlet istiyor. Türk Milleti mahkemelerinde Devlet istiyor. Türk Milleti Türk Devleti’ni geri istiyor. Zafer Partisi Türk Milleti’ne, Türk Devleti’ni geri verecek.

Zafer Partisi Türk Milleti'nin son umudu, milli uyanışını sağlayacak son kalesidir.

Sağlık Politikaları'ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Gülümser Heper'in katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan 1. olağan il kongremize saygıdeğer hemşehrilerimiz davetlidir." denildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN